ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 08 June 2007 - 11:47 PM
Ето го отново Gordon aus dem Norden (Gordon)
Прикачени файлове
-
Gordon2.jpg (18.52K)
Брой сваляния: 42
Публикувано: 08 June 2007 - 11:50 PM
Gordon :-*
Прикачени файлове
-
gordon03.jpg (26.12K)
Брой сваляния: 41
Публикувано: 09 June 2007 - 12:03 AM
Ето го и великолепният King aus dem Norden
Тези мителшпицове са от развъдника за малък и среден немски шпиц
"aus dem Norden".
Тези мителшпицове са от развъдника за малък и среден немски шпиц
"aus dem Norden".
Прикачени файлове
-
PICT1744.jpg (22.97K)
Брой сваляния: 41
Публикувано: 09 June 2007 - 08:03 AM
Dury toi e na 4 neseca veche i oshte ne e smenil nito edin zab!s) Dury bi li mi kazala neshto tipichno za tazi poroda kato zapochnat da mu padat zabite!Naprimer da ne se hrani i taka natatak,zashtoto edin priqtel (do moiqta vrata zivee i zaedno razhozdame kuchetata)ima labrador na koito veche sa mu padnali 5 zaba ,no tova zavisi ot porodata!Po natam shte pratq snimki i na 3-te kucheta(trimata nerazdelni priqtelq)!
Публикувано: 09 June 2007 - 11:20 AM
Цитат
Монченце, ако искаш, обърни се за съвет към нея в темите за помераните?Не вярвам да ти откаже съвет.Разкажи нещо повече за Лео като характер?Какъв е с непознатите дет му се радват навън?Със сигурност има много хора, които възклицават възторжено и искат да го погалят?Лео как реагира, позволява ли на непознатите да го милват?Има ли си другарчета в игрите навън?
ами лео е много любвеобвилен на почти всеки който му обърне внимание се радва но никога не напада или лае хората.иначе с другите кученца много трудно се спогажда защото се плаши и почва да лае като луд.преди не беше така но веднъж допуснах грешката да го пусна да си играе с един женски среден шпиц и докато лео го душеше другото куче го ухапа.и от тогава много се е наплашил.но си има 2 кученца приятелчета една болонка и един пекинез.много бързо свикна с тях може би защото собственичките им са ми приятелки и доста често сме заедно.имам чуството че на лео повече му харесва да с хора отколкото със себеподобни. b) поздрави на всички!

Публикувано: 09 June 2007 - 04:40 PM
Благодаря ти Дури от все сърце за пожеланието b) Целувчици на твоите сладури по мокрите носленца l)
Прикачени файлове
-
P1040379.jpg (91.99K)
Брой сваляния: 50

Виолета
Публикувано: 10 June 2007 - 09:49 AM
Здравейте приятели b) За рожденния ден на Лъки мога да ти кажа Дури че го изкара на работа с мен,обграден от много деца,които му се радваха,лакомства и играчки,с които сега се занимава в къщи b) падна голяма игра.Иначе предната седмица бяхме до морето и там заедно със синът ми се научи да копае дупки в пясъка и най-важното плува за първи път под моето вещо ръководство l) l)За Лео ми беше също много интересно как изглежда вече като голям и е станал много красив млад малък шпиц bravoS ще се радвам да влиза mon4enceto по-честичко да ни разказва за нейното сладурче 1super
Прикачени файлове
-
Photo_0092.jpg (63.79K)
Брой сваляния: 48

Виолета
Публикувано: 13 June 2007 - 08:38 PM
Zdraveite Dury i Slanchice i na Ais taka mi salzqt ochichkite i sigurno stava taka ot kosamchetata pod ochite kakto kazvate!Sashto taka veche mu padnaha 2 zaba! bl) Skoro shte kacha i snimki ot den na den stava vse po golqm, mnogo barzo raste! angelpik