ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 10 June 2007 - 09:49 AM
Здравейте приятели b) За рожденния ден на Лъки мога да ти кажа Дури че го изкара на работа с мен,обграден от много деца,които му се радваха,лакомства и играчки,с които сега се занимава в къщи b) падна голяма игра.Иначе предната седмица бяхме до морето и там заедно със синът ми се научи да копае дупки в пясъка и най-важното плува за първи път под моето вещо ръководство l) l)За Лео ми беше също много интересно как изглежда вече като голям и е станал много красив млад малък шпиц bravoS ще се радвам да влиза mon4enceto по-честичко да ни разказва за нейното сладурче 1super
Прикачени файлове
-
Photo_0092.jpg (63.79K)
Брой сваляния: 48

Виолета
Публикувано: 13 June 2007 - 08:38 PM
Zdraveite Dury i Slanchice i na Ais taka mi salzqt ochichkite i sigurno stava taka ot kosamchetata pod ochite kakto kazvate!Sashto taka veche mu padnaha 2 zaba! bl) Skoro shte kacha i snimki ot den na den stava vse po golqm, mnogo barzo raste! angelpik
Публикувано: 13 June 2007 - 09:32 PM
Ais v momenta e na 4 meseca i malko poveche ot edna sedmica toie mnogo palav i igriv no ponqkoga kato go hvanat vudite stava malko zloben!V tazi zega koqto e v momenta hich ne mu se izliza, i zashtoto mu e goreshto izka vednaga da se pribira!Duri shte otgovora na vaprosa ti kak se zivee sas shpic? Emi zasega vsichko e na shest po cql den sme zaedno igraeme na razlichni igri mnogo e zabavno!S edna duma toi e golqma ludetina!:):):)