ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 22 September 2006 - 10:50 AM
Здравей мила,днес стигнах до заключението че Лъки ще излезе мини шпиц,но това не ме притеснява много,въпреки че ме е яд че ме излъгаха,е както и да е,сега тъкмо се върнахме от състезание по бягане на сина ми и направихме хубави снимчици на едно от тепетата в Пловдив r) А що се отнася за храната най-много обича пилешко месце,иначе от гранулките Роял Канинин и всичко което ям аз изка да опита l) яде плодове l) а за характера да ти кажа като излезем се "пери"на кучетата който разбира се са с пъти по-големи от него, много контактен и игрив l)
Прикачени файлове
-
P1020034.jpg (100.22K)
Брой сваляния: 141

Виолета
Публикувано: 22 September 2006 - 10:52 AM
май и моя е среден шпиц :) ти какво ще кажеш по въпроса ,сега е висок 22 см,но е само на 4 месеца ,кога започва да му расте козината?писах в темата за мини шпица,но SESKA каза,че не е померан, :) то е очевидно вече,но според мен май не е и мини шпиц,а интересното е ,че майка му беше мини шпиц,супер малка,а татко му още по-малак,на кой прилича не знам,ето ти снимки от вчера

Публикувано: 22 September 2006 - 10:58 AM
l) Много е сладидичък,мисля че е малък шпиц като моя w) за козинката аз също не съм на ясно ще почакаме и ще видим r)
Прикачени файлове
-
P1020046.jpg (115.68K)
Брой сваляния: 137

Виолета
Публикувано: 22 September 2006 - 11:59 AM
моя е много лаком,все иска да яде нещо :) не знам колко да му давам,все си е гладен :) ама какво да го правя,много ми е сладък.Слънчице можеш ли да ми дадеш телефона на хората ,от които си купила твоя сладур.евентуално ако реша пак да си взимам кученце,че май моите дето ми го продадоха ме метнаха
Публикувано: 22 September 2006 - 04:40 PM
w)
Прикачени файлове
-
P1020040.jpg (52.11K)
Брой сваляния: 141

Виолета
Публикувано: 22 September 2006 - 07:26 PM
Dury, честито на малкия Волфи! Слагай още снимки! Как мина изложбата като цяло? Аз много съжалявам, че не можах да дойда, но ... просто не ми се тръгваше сама с рейсовете или маршрутки.

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

Вход

Горе
Цитиране +