ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 25 June 2007 - 04:38 PM
Както казах по-горе лично на мен изложбата ми хареса.
Това е нашата втора изложба за 2007г.
Моето момченце не бе в настроение и не му се влизаше в ринга.
Показа ми коренно различно поведение.
Може би от топлото време..
Както и да е.Важното е, че като цяло изложбата бе наистина чудесна.
И най- вече, че се прибрахме живи и здрави с нашата втора отлична оценка в клас"Млади".
Поздрав.
Дури
Публикувано: 25 June 2007 - 08:13 PM
Прикачени файлове
-
Photo_0146.jpg (90.68K)
Брой сваляния: 45

Виолета
Публикувано: 26 June 2007 - 12:30 PM
Ами как се справяме с жегите..Като всички стопани с кучета - така и аз - мокря ги често с душа в банята, поливам терасата през половин час с кофа студена вода..
Не бих ползвала климатик( не бих сложила изобщо)защото лично на мен не ми понася.
На няколко пъти ми се е случвало почти да припадна при возене в кола с климатик на дълъг път и от тогава съм си решила да не "гледам към тази технологична екстра".
Температурният шок, който преживявам при разлика 20*вътре в колата и 39-40* навън е причината да се откажа да купувам климатик.
Дори, когато съм била на хотел с климатик не се чувствам добре при изкуствени "температурни условия"- започва да ми се вие свят, да ми се гади, губя координация..Кофти работа.
Предполагам, че и на животните ми няма да им се отрази добре при разходките навън температурната разлика(вътре - вънка)ако ползвахме климатиче.
Моите кучета съм ги научила да хрупат ледени кубчета и винаги след разходка(зиме и лете)вадя замразените формички от камерата на хладилника.
Добавям им към водата и те обичат да си "ловят"кубчетата и да ги хрупат.
Мечтая си за басейн..
Гледах снимките във форума на очарователния нюфи Скип и завидях..
В тия жеги няма по- добро средство за охлаждане от цапане и плацикане в басейнче..
Та такива ми ти нещица в юнските, кански жеги от нашия "дог"лагер.
Поздрави.
Дури
Публикувано: 27 June 2007 - 10:02 PM
Ние като си пишем по форумите и на живо не можем да се познаем oleeee b) . Така се залисах по време на изложбата, че едва успях да поговоря с някои добри приятели. Как само се разминахме!!! oleeee

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 27 June 2007 - 10:32 PM
Иии верно!
Аз те видях чак на снимките. oleeee
Ама понеже бях без придружител не шарих много - много наоколо да гледам за познати и приятели.
Добре, че се бях позиционирала до Ивето с малкия шпиц и хъски и от време на време я молех да ми пази такъмите.За което много и благодаря. worthy
Така ми се искаше да се запозная с теб!
Нищо, де да сме живи и здрави!
Все на някоя изложба ще съумеем да си стиснем ръцете, нали?
Хубава, прохладна вечер пожелавам за теб и твоите славни риджбеци!
Дури
Публикувано: 27 June 2007 - 10:48 PM
Catullus BENDEGUZ, (BELA),
Jug.-Ch./VfDSp, Auslesegruppe
Vereinsjugendsieger 04,
Schweizer Clubsieger 04
breed: Mittelspitz, white
20.05.2003
Прикачени файлове
-
rueden3_5.jpg (30.49K)
Брой сваляния: 40
Публикувано: 27 June 2007 - 11:17 PM
Публикувано: 27 June 2007 - 11:28 PM
Прикачени файлове
-
Charlie.jpg (43.28K)
Брой сваляния: 36
Публикувано: 27 June 2007 - 11:31 PM
Прикачени файлове
-
Tosinky__Forever_.jpg (27.54K)
Брой сваляния: 37
Публикувано: 27 June 2007 - 11:34 PM
Прикачени файлове
-
Artus_vlevo_na_kraji_a_jeho_harem.jpg (20.03K)
Брой сваляния: 40
Публикувано: 28 June 2007 - 07:49 PM