ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 27 June 2007 - 10:32 PM
cheers DessyD, привет!
Иии верно!
Аз те видях чак на снимките. oleeee
Ама понеже бях без придружител не шарих много - много наоколо да гледам за познати и приятели.
Добре, че се бях позиционирала до Ивето с малкия шпиц и хъски и от време на време я молех да ми пази такъмите.За което много и благодаря. worthy
Така ми се искаше да се запозная с теб!
Нищо, де да сме живи и здрави!
Все на някоя изложба ще съумеем да си стиснем ръцете, нали?
Хубава, прохладна вечер пожелавам за теб и твоите славни риджбеци!
Дури
Иии верно!
Аз те видях чак на снимките. oleeee
Ама понеже бях без придружител не шарих много - много наоколо да гледам за познати и приятели.
Добре, че се бях позиционирала до Ивето с малкия шпиц и хъски и от време на време я молех да ми пази такъмите.За което много и благодаря. worthy
Така ми се искаше да се запозная с теб!
Нищо, де да сме живи и здрави!
Все на някоя изложба ще съумеем да си стиснем ръцете, нали?
Хубава, прохладна вечер пожелавам за теб и твоите славни риджбеци!
Дури
Публикувано: 27 June 2007 - 10:48 PM
Едно много харесвано от мен шпицче на име:
Catullus BENDEGUZ, (BELA),
Jug.-Ch./VfDSp, Auslesegruppe
Vereinsjugendsieger 04,
Schweizer Clubsieger 04
breed: Mittelspitz, white
20.05.2003
Catullus BENDEGUZ, (BELA),
Jug.-Ch./VfDSp, Auslesegruppe
Vereinsjugendsieger 04,
Schweizer Clubsieger 04
breed: Mittelspitz, white
20.05.2003
Прикачени файлове
-
rueden3_5.jpg (30.49K)
Брой сваляния: 40
Публикувано: 27 June 2007 - 11:17 PM
Публикувано: 27 June 2007 - 11:28 PM
Charlie
Прикачени файлове
-
Charlie.jpg (43.28K)
Брой сваляния: 36
Публикувано: 27 June 2007 - 11:31 PM
Бебоци angelpik
Прикачени файлове
-
Tosinky__Forever_.jpg (27.54K)
Брой сваляния: 37
Публикувано: 27 June 2007 - 11:34 PM
Изкуших се да сложа тази сладурска снимка на немски шпиц- малък angelpik
Прикачени файлове
-
Artus_vlevo_na_kraji_a_jeho_harem.jpg (20.03K)
Брой сваляния: 40
Публикувано: 28 June 2007 - 07:49 PM
след дълго отсъствие - здравейте на всички във форума b) проблеми с жегите, проблеми с работата......И да се похваля: имам нов - 26-ИНЧОВ МОНИТОР! Това е нещо невероятно - направо си е като телевизор b) Вики - миличка - благодаря за снимките, ама мен трябваше да ме crop-неш от тях b) b) видях, че по назад в темата сте "разработили" темата за жегите и климатиците. На мен пък ми прилошава като е много горещо и не мога да оцелея май без климатик - може би е въпрос на навик - не знам - в работата от години съм свикнала /знам, че е вредно/. И вкъщи когато вътре стане 28 градуса посягам към дистанционното. На животните, струва ми се, им е добре - само веднъж Кора много странно кихаше всеки път, като мине покрай климатика - та го спрях. Иначе ги къпя с Карин всеки ден - само с водичка ги поливам. b) много ми се искаше да им напълня един леген с вода и да се плацикат в него.....ама те не щат s) мисля, че вече се захлади де - днес цял ден не съм излизала - но така го усещам. cheers
Публикувано: 28 June 2007 - 10:00 PM
Честит монитор!Ричи много обича да седи под климатика.Ако не сме го пуснали ляга до вратата на терасата или до външната вратата за да му духа и да му е хладно.Днес с 300 зора успях да го науча да не взима като му казвам не и като му казвам вземи той взима.Е има още да работим върху това.Знае сяда и след няколко дни ще почна да го уча да дава лапа.Купих си диск на Педигри казва се Дресирай кучето си.Много е хубав диска и е много полезен.Ако искате ще го снимам и ще го кача.Кажете вашите кученца знаят ли някъкви номера.