ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 02 July 2007 - 02:24 PM
здравейте, Кора не отказва да яде в жегите, но странното в поведението й е, че иска да се гушка в мен - странното е, че това не й е в характера - да се гушка. сутрин идва - преди да стана и ми се навира в лицето, одеве гледах един филм - дойде и пак се гушна в мен, преди малко седнах на терасата - дойде и се изправи - искаше да я взема и да я гушкам b) b) b) в горещините й давам да яде таратор b) (без чесън b) b) b)
Вики, имам и аз един въпрос към теб - откъде се сдоби с прекрасния стол с чадърчето? r)
Вики, имам и аз един въпрос към теб - откъде се сдоби с прекрасния стол с чадърчето? r)
Публикувано: 03 July 2007 - 08:43 AM
Вики, благодаря ти много за изчерпателния отговор b) b) b) Кора продължава да се държи "странно" - снощи ходихме в една квартална кръчма да пийнем биричка - с нея естествено b) - и тя пак искаше да стои в мен - да я гушкам s) дали пък няма да ни изненада с някое лятно разгонване r)
Публикувано: 05 July 2007 - 04:58 PM
здравйте ,какво става?тия дни е по-хладничко малко при нас :) и милия Поршко го разходихме ,че на тия жеги само лежи на плочките :) гледам го че започва да яде кучешка храна,взех му гранули на пегигри.Малко по -малко ги яде,Играе си с тях и после ги хапв,лошото е,че не мога да преценя кога е гладен и кога е лакум ,като ме види ,че нещо ям и той иска,мниог е лош :) ви екак сте?как е Кора пусни някоя нова снимка :)
Публикувано: 06 July 2007 - 03:03 PM
Може Кора да е разгонена.Когато нашите женски кучета са разгонени също се държат странно.Много се глезят,а когато ги пуснем не спират да тичат и да душкат.Ако Кора се държи така нищо чудно това да е проблема според мен.А Ричи постоянно се опитва да "качва" сетера ни.Ние естествено му забраняваме но той е голям инат.
Публикувано: 06 July 2007 - 03:05 PM
Ето както казва Dury типичната поза на шпицовете.
Прикачени файлове
-
002961895.jpg (20.54K)
Брой сваляния: 41
Публикувано: 06 July 2007 - 03:06 PM
Голям е инат нашия Ричи няма да пусно храна играчка пръчка и каквото и да е ако той не реши.
Прикачени файлове
-
002960919.jpg (17.63K)
Брой сваляния: 41
Публикувано: 06 July 2007 - 03:08 PM
На тази снимка Ричи "качва" един мъжки йоркширски териер но и териера не му остана длъжен защото и той го "качваше".
Прикачени файлове
-
002878212.jpg (63.71K)
Брой сваляния: 42
Публикувано: 06 July 2007 - 10:59 PM
haski, Кора все пак е женско куче -и при разгонване има много очевадни признаци - кръв b) b) дано това й държание не е предвестник на разгонването и то да вземе да я споходи точно когато е на море b) т.е. - след една седмица
а по въпроса за "качването" - Кора така качва котарака ни - който е мъжки c) d)
а по въпроса за "качването" - Кора така качва котарака ни - който е мъжки c) d)