Публикувано: 12 August 2007 - 03:20 PM
Здравейте и от мен!
Ако разрешите, ще разваля идилията с малко битовизми. Ние растем на зъби и инат. Прекрасно разбираме какво се иска от нас, но няма да го направим! Поне не докато не го чуем за 5-ти път, съпроводено с шляпането на вестника. Та кой твърдеше, че женските били по-кротки и послушни? Нося му веднага Линда барабар с кошчето й!
Убедих се, че всички четириноги са еднакви. Опитът ми е скромен - котка и куче. На същата възраст котето ми изпадаше в същите "истерии" - ушите свити, погледът - безумен, тича като обезумяло, без да вижда нищо пред себе си. В края на "истерията" лежи с изплезен език. Мисля, че просто енергията им е в повече и трябва да я изразходват, а не знаят друг начин. "Пристъпите" са обикновено два - сутрин и вечер. Просто трябва да се изчака "тайфунът" да премине.
Нямам нови снимки - не успявам да насмогна, защото едната ми ръка върти нон-стоп парцала. Но признавам - забравям всичко, щом ме погледне с тия хитри щпиц-очички, усмихне се с тая ухилена муцунка с розов език - е, как да му се ядосваш?!