ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 25 September 2006 - 06:22 PM
"Мдаа!Обичам да съм навън!" w)
Прикачени файлове
-
Picture_5169.jpg (63.65K)
Брой сваляния: 131
Публикувано: 25 September 2006 - 06:34 PM
Е браво bravoS много сладурски снимчици w) ние също бяхме на разходка,но нас все ни мислят за котенце oleeee но това е защото не са го виждали в другата му светлина l)
Прикачени файлове
-
P1020169.jpg (71.57K)
Брой сваляния: 121

Виолета
Публикувано: 25 September 2006 - 09:14 PM
Dury А ти имаш ли връзка с другите братчета или сестрички на Волфи?
Публикувано: 25 September 2006 - 10:00 PM
North face!Благодаря ти за снимките,които си ни направила на последната изложба!
Сега след като имам твоето позволение ще ги кача тук.
Ето и отговор на въпроса ти:Волфи е едното от родените 2 кученца на по-дребничката кучка (АЦИ) на Христо.
От родените 2 мител шпица-едното е умряло..
Само Волфата е оживял.
Не зная подробностите от какво и защо е станало така с другото кученце от кучилото с буква"В"на развъдник за мител шпицове "ТИТА-ЗЕЛИН".Това е за братчетата и сестричетата на Волфи..
Поздрави!
Сега след като имам твоето позволение ще ги кача тук.
Ето и отговор на въпроса ти:Волфи е едното от родените 2 кученца на по-дребничката кучка (АЦИ) на Христо.
От родените 2 мител шпица-едното е умряло..
Само Волфата е оживял.
Не зная подробностите от какво и защо е станало така с другото кученце от кучилото с буква"В"на развъдник за мител шпицове "ТИТА-ЗЕЛИН".Това е за братчетата и сестричетата на Волфи..
Поздрави!
Публикувано: 26 September 2006 - 07:42 AM
l) абстрахирайте се от датата на снимките не е вярна oleeee
Публикувано: 27 September 2006 - 07:14 PM
Привет!Имам въпрос към вас, приятели:
купих спрей за блясък на кучешката козинка.
Въпроса е - с каква честота се ползва?
Преди или след баня?
Само за изложба ли се ползва или през останалото време също се употребява?
Dog.bg-това ли е въпросния спрей "масло от норка", за който писахте в темата самоед?
Ще приложа по-долу снимка.
Поздрав!
купих спрей за блясък на кучешката козинка.
Въпроса е - с каква честота се ползва?
Преди или след баня?
Само за изложба ли се ползва или през останалото време също се употребява?
Dog.bg-това ли е въпросния спрей "масло от норка", за който писахте в темата самоед?
Ще приложа по-долу снимка.
Поздрав!
Прикачени файлове
-
Picture_5359.jpg (43.18K)
Брой сваляния: 132
Публикувано: 27 September 2006 - 07:20 PM
И още един въпрос.
Днес взех гранулирана храна "НУТРА НЪГЕТС" пупи
понеже нищо не разбирам от храни и видовете им -
това ли е храната,
която се препоръчва за бели кучета(и не им се оцветявала козината)?
Благодаря ви предварително, приятели!
Поздрав.
Днес взех гранулирана храна "НУТРА НЪГЕТС" пупи
понеже нищо не разбирам от храни и видовете им -
това ли е храната,
която се препоръчва за бели кучета(и не им се оцветявала козината)?
Благодаря ви предварително, приятели!
Поздрав.
Прикачени файлове
-
Picture_5356.jpg (69.3K)
Брой сваляния: 128
Публикувано: 28 September 2006 - 06:53 PM
Dury, извинявай, че чак сега виждам ...
Да, това е въпросния шпрей. Относно употребата - аз специално го употребявам преди ресане поне веднъж седмично. Прави козината мека и лесно се разресва, подхранва косъма - поне аз съм доволен. Не но преди изложба ... тук има различния е не искам да те объркам. Виж, за всяка порода козината е различна. Прочети вашия стандарт и там трябва да пише каква трябва да е козинката на изложба. Аз не го употребявам, защото при нас се иска козината да е пушеста, да прилича на бял облак, като току що навалял сняг. А с шпрея тя става по тежка и сляга. Не зная как и какво се търси при вас и какъв трябва да е общия вид на кучето. Просто прочети тълкувания на стандарта и виж различни снимки от големи изложби - там ще видиш как точно трябва да изглежда.
Относно храната - няма точно храна за бели кучета. Казват, че някои храни оцветявали, но аз имам познати с самоед, които си го хранят с Роял Канин и козината му блести и е хубава. Въпрос на избор по скоро.
Да, това е въпросния шпрей. Относно употребата - аз специално го употребявам преди ресане поне веднъж седмично. Прави козината мека и лесно се разресва, подхранва косъма - поне аз съм доволен. Не но преди изложба ... тук има различния е не искам да те объркам. Виж, за всяка порода козината е различна. Прочети вашия стандарт и там трябва да пише каква трябва да е козинката на изложба. Аз не го употребявам, защото при нас се иска козината да е пушеста, да прилича на бял облак, като току що навалял сняг. А с шпрея тя става по тежка и сляга. Не зная как и какво се търси при вас и какъв трябва да е общия вид на кучето. Просто прочети тълкувания на стандарта и виж различни снимки от големи изложби - там ще видиш как точно трябва да изглежда.
Относно храната - няма точно храна за бели кучета. Казват, че някои храни оцветявали, но аз имам познати с самоед, които си го хранят с Роял Канин и козината му блести и е хубава. Въпрос на избор по скоро.
Публикувано: 01 October 2006 - 08:45 PM
Поздрави и от Лъки и Миси w)
Прикачени файлове
-
P1020244.jpg (81.79K)
Брой сваляния: 131

Виолета

Вход

Горе
Цитиране +