Публикувано: 22 October 2007 - 11:06 PM
Хай на всички!
Не вярвах, че точно аз ще поставя този въпрос, но при вечерната ни разходка ни се случи нещо много "интересно".
Арес е май с повишено либидо и си пада по всички женски кучета, което може би е нормално. И тази вечер както винаги той започна да се катери в/у една женска. Стопанката на момичето нищо не каза, но започна да прави физиономии и да говори на Арес да слезе от кучето й. Аз естествено се почуствах неудобно и го дръпнах, но той продължи да го прави и аз естествено го вързах и се махнахме от там. Но след около 10 мин. пак се засякахме и той естествено продължи да й се катери, при което стопанката на женското куче го върза и си тръгнаха сърдито, като преди това обясняваше на Арес, да не се качва в/у нейното куче.
Направо побеснях. Защо някой ще ме кара да се чувствам аз виновна? Как може подобно държане и отношение. Аз не съм имала женско куче, но като гледам всички мъжки правят като Арес. И какво излиза, че аз трябва да си вържа кучето, дори да го набия и да го махна от любимата поляна, за да може на някой си кучето да се чувства добре. Незнам дали съм права, но според мен, не би трябвало да постъпвам така и да отстъпвам. Според мен щом някой не е доволен от кучетата на поляната, просто си премества кучета. Също така мисля, че кучешките работи са си кучешки. Ако на женската, която не е разгонена не й е приятно, тя щеше да го изгони и обратното, както в случая. Но ми е безумно неприятно, че трябва да лиша кучето си от разходка и тичане, и да го държа вързан защото на някого не му е приятно, Арес да проявява мъжеството си.
Съжалявам, че ви занимах с това, но за мен е важно, а и е шок, тъй като до сега аз с никого не съм се държала така и не съм проявявала капризи.
Целувки на всички от мен и Арес :wub:
Лека вечер :wub:

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!