ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 06 October 2006 - 10:54 PM
Цитат
Вие ще ходите ли на изложбата в ЛУКОВИТ?
Не. Заминаваме на едно село утре вечер, неделя тичане и разходки в букова гора и планина. Изложбите .. винаги има време за тях. Тази събота и неделя сме си ние в планината, така съм го решил. Вие ще разказвате после ;)
Публикувано: 16 October 2006 - 06:26 PM
Като казваш зъбче и на моя Лъки му подна първото зъбче вчера и е много смешен l) вече чишка и ... на вън и аз съм много доволна е още се изпуска чат пат вкъщи,но и на този напредък съм доволна
Прикачени файлове
-
P1020034.jpg (100.22K)
Брой сваляния: 115

Виолета
Публикувано: 16 October 2006 - 06:49 PM
Здравейте ще може ли да сложите някоя снимка на пораснал немски шпиц и на бебе ще съм ви много благодарна 1super

ВСЕКИ ДЕН в България десетки животни намират смъртта си от човешката глупост, злоба или нехайство!!! :-( [br]Ако и ти си против тези безсмислени и жестоки убийства, сложи този надпис под постовете си.[br]Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да не живеят в този суров и нечестен свят!!
ВСЕКИ ДЕН в България десетки животни намират смъртта си от човешката глупост, злоба или нехайство!!! :-( [br]Ако и ти си против тези безсмислени и жестоки убийства, сложи този надпис под постовете си.[br]Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да не живеят в този суров и нечестен свят!!

Вход

Горе
Цитиране +