ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 25 October 2007 - 03:28 PM
благодаря dury
наистина много се вълнувам и ако не сте вие няма на кого толкова да дрънкам за моята красавица! месри и за инфото-аз съм като орлица над нея да не и стане нещо да не се удари, а тя... вилнее на воля и присвои цялата къща та се налага на котарака ми да спи в мифката ;D
наистина е чудо това малко и много характерно същетсвенце :wub:
след малко ще я нацелувам като се прибера! няма търпение!! сега е с "татко си"
и той така я глези и и се радва....
наистина много се вълнувам и ако не сте вие няма на кого толкова да дрънкам за моята красавица! месри и за инфото-аз съм като орлица над нея да не и стане нещо да не се удари, а тя... вилнее на воля и присвои цялата къща та се налага на котарака ми да спи в мифката ;D
наистина е чудо това малко и много характерно същетсвенце :wub:
след малко ще я нацелувам като се прибера! няма търпение!! сега е с "татко си"
и той така я глези и и се радва....
Публикувано: 25 October 2007 - 03:50 PM
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ДАНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ТЯ Е НЕВЕРОЯТНА И МНОГО СЛАДКА, И КРАСИВА :wub:
Искрено се радвам за теб и съм щастлива заедно с теб, тъй като и аз наскоро, преди около 2 весеца изживях това, което ти изживяваш в момента, въпреки, че Арес беше на 7 месеца. Ще установиш какво е да имаш до себе си немиски среден шпиц. Имам възможност да наблюдавам и други породи, но трябва да ти кажа, че ние сме щастливци да имаме до себе си тези уникални същества.
Целувам ви и ви прегръщам силно :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Ива и Арес
ТЯ Е НЕВЕРОЯТНА И МНОГО СЛАДКА, И КРАСИВА :wub:
Искрено се радвам за теб и съм щастлива заедно с теб, тъй като и аз наскоро, преди около 2 весеца изживях това, което ти изживяваш в момента, въпреки, че Арес беше на 7 месеца. Ще установиш какво е да имаш до себе си немиски среден шпиц. Имам възможност да наблюдавам и други породи, но трябва да ти кажа, че ние сме щастливци да имаме до себе си тези уникални същества.
Целувам ви и ви прегръщам силно :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Ива и Арес
Публикувано: 25 October 2007 - 04:01 PM
Ето две снимки с нетолкова добро качество, от една разходка на Арес ;D
Прикачени файлове
-
DSC00332.JPG (352.17K)
Брой сваляния: 13 -
DSC00332.JPG_thumb (52.52K)
Брой сваляния: 13
Публикувано: 25 October 2007 - 09:00 PM
Моника,
първо искам да се извиня за това, което ще напиша. Но според мен трябва да пускаш Айс да тича и сам. Сама ще се убедиш колко много слушат стопаните си и не се отделят много. Чудесна работа вършат лакомствата. Ние убожаваме шоколадовите кокалчета на Педигри.
Поздрави Ива и Арес :wub:
първо искам да се извиня за това, което ще напиша. Но според мен трябва да пускаш Айс да тича и сам. Сама ще се убедиш колко много слушат стопаните си и не се отделят много. Чудесна работа вършат лакомствата. Ние убожаваме шоколадовите кокалчета на Педигри.
Поздрави Ива и Арес :wub:
Публикувано: 25 October 2007 - 09:41 PM
Няма нищо,лошото е че е много палав ще се постарая да го науча да идва при мене като му давам награди!Тои знае какво е награда като му кажа ''искаш ли награда или солета тои идва или нещо от сорта'' мерси ще опитам!Лека вечер от нас ;)Ще пиша резултати!
Публикувано: 25 October 2007 - 10:35 PM
Ето най - новите наши снимки специален поздрав
за всички от нас :wub:
за всички от нас :wub:
Прикачени файлове
-
PICT4705.jpg (47.87K)
Брой сваляния: 157 -
PICT4709.jpg (23K)
Брой сваляния: 103
Публикувано: 25 October 2007 - 11:04 PM
ето и от нас с АРЕС малко :wub:
Прикачени файлове
-
DSC00912.jpg (141.33K)
Брой сваляния: 12 -
DSC00912.jpg_thumb (55.47K)
Брой сваляния: 14 -
DSC00913.jpg (121.77K)
Брой сваляния: 12 -
DSC00913.jpg_thumb (48.38K)
Брой сваляния: 13
Публикувано: 26 October 2007 - 08:36 AM
ето го ронката с котката-рита,много рядко стоят двамата един до друг,той все подскача да играят,но рита не му обръща никакво внимание................... :yahoo:
Прикачени файлове
-
roni i rita.JPG (96.86K)
Брой сваляния: 20 -
roni i rita.JPG_thumb (75.16K)
Брой сваляния: 15
Публикувано: 26 October 2007 - 12:41 PM
Привет на всички.
Развъдници в София няма.
Доколкото зная аз към момента има само един легитимен развъдник
на породата немски шпиц- среден ( бял ) в гр.Ботевград собственик на Христо Кънчев.
Мога да ви дам гсм- номера му на лични съобщения да го попитате дали предлага кученца в момента или кога очаква кучило.
Разбира се ако искате можете да си внесете от чужбина среден шпиц..Ще е хубаво да се внесе нова кръв.Но вие си преценяте.
Може ли да ви попитам от чисто любопитство защо се решихте да вземате мителшпиц?
На колко е овчарката ви, къде живее..?
Поздрави :дури
Развъдници в София няма.
Доколкото зная аз към момента има само един легитимен развъдник
на породата немски шпиц- среден ( бял ) в гр.Ботевград собственик на Христо Кънчев.
Мога да ви дам гсм- номера му на лични съобщения да го попитате дали предлага кученца в момента или кога очаква кучило.
Разбира се ако искате можете да си внесете от чужбина среден шпиц..Ще е хубаво да се внесе нова кръв.Но вие си преценяте.
Може ли да ви попитам от чисто любопитство защо се решихте да вземате мителшпиц?
На колко е овчарката ви, къде живее..?
Поздрави :дури