ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 28 October 2007 - 08:20 PM
За хъркането - не не хърка, поне до сега не съм го чувала. Ние правим други неща - пръцкаме ;D ;D ;D ;D
А относно глезенето. Той не обича да ляга при нас. Обикновено ляга в краката ни, а след това спи до леглото или до вратата. Но иначе много обича да го галя по коремчето и дори като се доближа до него, той веднага се обръща по кръб и вдига краката. Много играе в къщи. След като е играл на вън си доиграва и у нас. Много обича да ни хапка по ръцете. Аз не давам, но приятеля ми му разрешава и по някога от радост или самозабрава стиска по- силно, но по принцип всичко е в рамките на нормалното. Истината е, че той постоянно търси вниманието ни. Най- силно се разбира какво чувства, когато е бил сам и се приберем. Няма да ти казвам каква радост е. Скача на задните крака само и дори не мога да се събуя от него. :blink:
Но реалността е една за мен: ние сме щастливци, че имаме тези душички до нас :wub:
А относно глезенето. Той не обича да ляга при нас. Обикновено ляга в краката ни, а след това спи до леглото или до вратата. Но иначе много обича да го галя по коремчето и дори като се доближа до него, той веднага се обръща по кръб и вдига краката. Много играе в къщи. След като е играл на вън си доиграва и у нас. Много обича да ни хапка по ръцете. Аз не давам, но приятеля ми му разрешава и по някога от радост или самозабрава стиска по- силно, но по принцип всичко е в рамките на нормалното. Истината е, че той постоянно търси вниманието ни. Най- силно се разбира какво чувства, когато е бил сам и се приберем. Няма да ти казвам каква радост е. Скача на задните крака само и дори не мога да се събуя от него. :blink:
Но реалността е една за мен: ние сме щастливци, че имаме тези душички до нас :wub:
Публикувано: 28 October 2007 - 08:30 PM
Относно газовете слава Богу нямаме такъв дерт ;D
В момента докато пиша това шпицоне се е свил на кълбо на фотьола и ..похърква.
А относно това, че стопаните на шпицове сме истински късметлии..
Самата божа истина си е това!
Няма друга такава порода- хем физически красива, хем интелигентна, хем лесна за подържане, хем така слънчева и откликваща като мителшпица..
:wub: :wub: :wub:
В момента докато пиша това шпицоне се е свил на кълбо на фотьола и ..похърква.
А относно това, че стопаните на шпицове сме истински късметлии..
Самата божа истина си е това!
Няма друга такава порода- хем физически красива, хем интелигентна, хем лесна за подържане, хем така слънчева и откликваща като мителшпица..
:wub: :wub: :wub:
Публикувано: 28 October 2007 - 08:36 PM
За спането при мен..и Волф не обича да спи в леглото.
Ляга за момент, заравя се в завивките, лежи малко и после скача на пода, изпружва се по корем или странично и там прекарва ноща.
До леглото има постелка, но не спи на нея.
Обмислям като се видя малко в пари да им купя съответно на големия легло, а на братчето му някакво кошче или постелка
с " оградка"..
А за пръцкането най - често се дължи на храненето.
Пикантни, мазни, човешки храни или такива с подправки
" палят стомахчето" на кучето да обгазява.. ;)
Ляга за момент, заравя се в завивките, лежи малко и после скача на пода, изпружва се по корем или странично и там прекарва ноща.
До леглото има постелка, но не спи на нея.
Обмислям като се видя малко в пари да им купя съответно на големия легло, а на братчето му някакво кошче или постелка
с " оградка"..
А за пръцкането най - често се дължи на храненето.
Пикантни, мазни, човешки храни или такива с подправки
" палят стомахчето" на кучето да обгазява.. ;)
Публикувано: 28 October 2007 - 08:46 PM
Здравейте!Ох ако знаете какво прочетох сега в темата за померана. :'(
Ричи нощем не спи при мен а при майка ми и брат ми на спалнята.Но сутрин към 7:30-8 идва при мен почва да се ми се "натиска" да ми се глези да ме ближи и това е знак че е време да го извеждам.А след като го изведа за 20 мин навън и като се прибера вече цялото семейство е станало и той започва да се радва на всички да скача и така нататък.Лябимито му място за спане е леглото.
Ричи нощем не спи при мен а при майка ми и брат ми на спалнята.Но сутрин към 7:30-8 идва при мен почва да се ми се "натиска" да ми се глези да ме ближи и това е знак че е време да го извеждам.А след като го изведа за 20 мин навън и като се прибера вече цялото семейство е станало и той започва да се радва на всички да скача и така нататък.Лябимито му място за спане е леглото.
Публикувано: 28 October 2007 - 09:00 PM
В тези дъждове ставаме черен мителшпиц. :blink:
Много искам да купа на Ричко сух шампоан защото видях какво сте писали за него.Но не мога да намеря.Нито балсами нито сухи шампоани.Ах този Плевен. ;D
Няколко снимчици.
Опс извинявай.Арес пръцка а пък Волфи хърка. ;D
Много искам да купа на Ричко сух шампоан защото видях какво сте писали за него.Но не мога да намеря.Нито балсами нито сухи шампоани.Ах този Плевен. ;D
Няколко снимчици.
Опс извинявай.Арес пръцка а пък Волфи хърка. ;D
Прикачени файлове
-
PIC_0006.JPG (44.67K)
Брой сваляния: 12 -
PIC_0006.JPG_thumb (45.32K)
Брой сваляния: 11 -
PIC_0005.JPG (37K)
Брой сваляния: 7 -
PIC_0005.JPG_thumb (34.14K)
Брой сваляния: 11 -
PIC_0002.JPG (58.89K)
Брой сваляния: 8 -
PIC_0002.JPG_thumb (66.66K)
Брой сваляния: 12 -
PIC_0002.JPG_thumb (66.66K)
Брой сваляния: 11
Публикувано: 28 October 2007 - 09:01 PM
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Арес пръцка, ама не е пръдльо, той само по малко ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
А относно хараната, храня го с Роял канин за средни кучета :wub:
Арес пръцка, ама не е пръдльо, той само по малко ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
А относно хараната, храня го с Роял канин за средни кучета :wub:
Публикувано: 28 October 2007 - 09:02 PM
Здравейте до преди малко бахме на последната 3-та разходка на Айс!Не е за вярване Dury Айс за пръв път така тичаше и скачаше на дъжда нещо го прихваща от време на време като е с лабрадора! Айс не прави такива неща да пръцка или да хърка!Айс спеше преди до моят креват до главата ми,но вече дори и не го пускам,защото си позволяваше да ме буди за разходка по рано от колкото трябваше!Сега вече си спи в корицето и го пускаме през ноща само в кухнята и коридора.И от както го оставяме в двете стаи всяка сутрин като дойде време за разходка започва да скимти и лае пред вратата ми!поздрави :wub:
Публикувано: 28 October 2007 - 09:29 PM
Преди да взема Айс ми казаха(една позната от зоомагазин близо до нас),че шпицовете са много капризни кучета и изискват много грижи ,но не е така!Как са вашите сладури казах ви Айс как реагира днес на дъжда кажете вие някоя случка от тези дни! :wub:
Публикувано: 28 October 2007 - 09:45 PM
Айс е досто здраво куче дано да си остане такова няма никакви проблеми!Всичко яде плодове зеленчуци , ще споделя нещо ,но без да се смеете яде дори лук и чесан! ;D ;D ;D първият път гогато изпровах дали ще яде чесан малко хапна и след това започна да го лае ,но въпреки това го изяде! ;D А вторият път направо го изяде B)