ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 16 October 2006 - 09:39 PM
това е истинското ми мнение повечето шпицове шампионски муцунките им не ми харесват докато на волфи му е много сладурска и миличка. w) w) w) родословието...сигутно ще го направим но сега ни излизат под предтекст че не може ,увъртат и т.н. но се видяхме със сеска и тя ни каза да ги понатиснем и че ще го извадят.на Лео му предстои операция.е не точно но под упойка ще му вадяр зъбчетата.(млечните)дано мине добре
поздрави:Мони и Лео
поздрави:Мони и Лео

Публикувано: 17 October 2006 - 08:32 AM
Благодаря за изчерпателните отговори.За сега нямам други въпроси,но когато имам ще ви питам отново.Много ви благодаря b)

ВСЕКИ ДЕН в България десетки животни намират смъртта си от човешката глупост, злоба или нехайство!!! :-( [br]Ако и ти си против тези безсмислени и жестоки убийства, сложи този надпис под постовете си.[br]Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да не живеят в този суров и нечестен свят!!
ВСЕКИ ДЕН в България десетки животни намират смъртта си от човешката глупост, злоба или нехайство!!! :-( [br]Ако и ти си против тези безсмислени и жестоки убийства, сложи този надпис под постовете си.[br]Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да не живеят в този суров и нечестен свят!!

Вход

Горе
Цитиране +