ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 23 November 2007 - 10:07 PM
Ооо явно с още нещо ще ви пожелая лека и спокойна нощ, милички!
Току- що отваряйки хотмайла получавам..това..от далечна Австралия..
Това е Fyreburst "H" litter, whelped 23/11/2007.
Sire: CH Atetak Here's Dickens
Dam: CH Nueboree Vienetta
3 cream girls, 3 black girls, 1 cream boy
от австралийския развъдник "Fyreburst" с чиято любезна развъдница си кореспондирам.
http://www.geocities.com/fyreburst/
Току- що отваряйки хотмайла получавам..това..от далечна Австралия..
Това е Fyreburst "H" litter, whelped 23/11/2007.
Sire: CH Atetak Here's Dickens
Dam: CH Nueboree Vienetta
3 cream girls, 3 black girls, 1 cream boy
от австралийския развъдник "Fyreburst" с чиято любезна развъдница си кореспондирам.
http://www.geocities.com/fyreburst/
Публикувано: 23 November 2007 - 10:31 PM
Публикувано: 24 November 2007 - 11:15 AM
Съжелявам 4е не пращам снимки на моя джейк но просто аз незнам как моля ви кажете ми как и ще ви прата много негови снимки :blink: :blink: Супер кученца си имате monika_25 ; Dury ; haski ;iva81 ; марея :wub: :wub: поздрави : ива и джейк :blink: :blink:
Публикувано: 24 November 2007 - 12:22 PM
Привет на всички момичета с красиви кучета.
Ива във форумите на дог.бг. и в темата тук, разбира се, можете да качвате до 4 снимки към всяко ваше съобщение.
Как става това?
Първо изображението ви ( снимката) трябва да е не по- голямо от 500 кв. и да е формат jpg.
второ влизате тук, отваряте да пишете съобщение и най - отдолу над ПУБЛИКУВАЙ в ляво ще видите :
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОПЦИИ.
След като напишете съобщението кликвате там и от брауз избирате желаната снимка от вашия компютър, която ще прикачвате към съобщението.
След което натискате:публикувай.
И се зареждате с малко търпение защото качването на снимки става доста бавно.;)
Като качите едната снимка, но да речем сте решили да са общо 4 към даденото съобщение отново правите същите стъпки- влизате в доп.опции от брауз избирате 2-рата снимка и я пускате да се публикува..
Ако не ви е ясно нещо - питайте.
Ако искате пратете ми снимки на майла, който ви пуснах в отговор на вашето съобщение и ще кача първите снимки на шпица от ваше име.
Ива как е цялото име на Джейк по родословие?Внос ли е?
Или родно производство?
Щом сте член на Клуба за Северни кучета значи можем да се виждаме в клубното кафене и да се виждаме на изложба.
Ще се радвам много, много ако имате време и желание да водите на изложба вашия немски мителшиц :)
:P
p/s Можете да смалявате фотоси до желаната големина с програмата IrfanView или поне аз с нея ги намалявам..
ОЧАКВАМЕ СНИМКИИИ! :wub:
Ива във форумите на дог.бг. и в темата тук, разбира се, можете да качвате до 4 снимки към всяко ваше съобщение.
Как става това?
Първо изображението ви ( снимката) трябва да е не по- голямо от 500 кв. и да е формат jpg.
второ влизате тук, отваряте да пишете съобщение и най - отдолу над ПУБЛИКУВАЙ в ляво ще видите :
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОПЦИИ.
След като напишете съобщението кликвате там и от брауз избирате желаната снимка от вашия компютър, която ще прикачвате към съобщението.
След което натискате:публикувай.
И се зареждате с малко търпение защото качването на снимки става доста бавно.;)
Като качите едната снимка, но да речем сте решили да са общо 4 към даденото съобщение отново правите същите стъпки- влизате в доп.опции от брауз избирате 2-рата снимка и я пускате да се публикува..
Ако не ви е ясно нещо - питайте.
Ако искате пратете ми снимки на майла, който ви пуснах в отговор на вашето съобщение и ще кача първите снимки на шпица от ваше име.
Ива как е цялото име на Джейк по родословие?Внос ли е?
Или родно производство?
Щом сте член на Клуба за Северни кучета значи можем да се виждаме в клубното кафене и да се виждаме на изложба.
Ще се радвам много, много ако имате време и желание да водите на изложба вашия немски мителшиц :)
:P
p/s Можете да смалявате фотоси до желаната големина с програмата IrfanView или поне аз с нея ги намалявам..
ОЧАКВАМЕ СНИМКИИИ! :wub: