Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 259
  • 260
  • 261
  • 262
  • 263
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#5201 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
Публикувано: 24 November 2007 - 10:33 PM

Еми да ако може и аз това исках да те попитам.Тези снимки са от днес.Оставям те да избереш които искаш снимки  ида ги качиш.Поздрави  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#5202 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 November 2007 - 10:37 PM

Айси на Мони с плюшка  :wub: :->)

#5203 Потребителят е офлайн   iveta 2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2007 - 10:40 PM

Как може да се ядосвате за накакви измислици ,да се ядосва този на когото кратуната е родила тези лъжи!Аз от началото следях случая и веднага пуснах името на кучето в гугъла и като не излезна развъдник  разбрах,че е лъжа!
Моите любимци се чувстват прекрасно и най важното не са виртуални!!!
Поздрави !
User's Signature

WHITE SPITZ KENNEL "ORCHIDE IN BLOSSOM"
http://www.orchide-in-blossom.com

#5204 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 24 November 2007 - 10:44 PM

Мерси за снимките Dury!Айде лека вечер на  всички много  :wub: от нос за вас! :P Утре ще пиша пак а може и някоя снимка на Айс да пусна по време на някоя разходка! ;)
User's Signature

Качена снимка

#5205 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 November 2007 - 10:55 PM

Ивенце аз не се ядосвам, а се възмущавам..Чудя се и се мая що за човек е този, на който ще му хрумне подобна измишльотина?
Докъде си е мислила, че ще стигне с подобна фалшификация?
В крайна сметка: какъв е замисъла на цялото това
"зле изиграно, нет представление".
Сега като преглеждах темата няколко страници назад видях, че тя не си е направила труда да махне оригиналните заглавия на снимките на Флоид!
Къде съм гледала, когато получавах на майла си "снимките на кучето на Ива"под които си пише как се казва животното..
Както се казва "туу мъч емоушън и ентусиазъм" ме е тресяло.
Да ти призная честно, когато научих "името по родословие" тогава ми присветна нещо.
За толкова месеци ровене из глобалната мрежа се някога щях да срещна куче/та с подобно окончание "Меy".
А и да кръсти развъдчик бяло като сняг кученце "Блек" това и в базата данни на мителшпицове не съм виждала.
Целувки за теб и любимите ти животинки и хора!
дури  :wub:

#5206 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2007 - 11:03 PM

Здравейте,
Мислех си този път да не се изказвам, но съм си такава - не мога да се въздържа. Винаги имам позиция по въпроса.
Ако това е истината, която обичаната и уважаваната от мен Дури е вярно, а аз съм сигурна че е така, то това потвърждава тезата ми, че винаги се намира някой, който да оака нещата, (да не кажа осере, че е гадно). Тонът в тази тема винаги е бил в името на разбирателството, взаимната подкрепа, опора и помощ. И е малко гадничко според мен да се появи някой си и да започне да дрънка глупости.
Съгласна съм, че всеки има правото да си говори каквото иска, но мила Ива, повечето от нас тук са си взели куче поради някакви лични причини, и всички ние приемаме кучетата си като част от самите нас и от нашите семейства. Ако някое от тях има проблем ние споделяме и съпреживяваме проблемите, защото всеки един от нас е наясно, че на него може да му се случи същото. Ние не приемаме нашите душички като бижу или някакъв екстериор, с който да се перчим и фукаме пред хората. Те са най- красивите, най- умните и т.н за нас и е малко тъпо, не малко - много е тъпо някой да се подиграва по такъв начин с нас. А пък отношението към Дури е направо безумно. Тя, която винаги отговаря на всички въпроси, колкото и да й  е омръзнало, защото това, което ти я пита, тя го е писала 100 000 пъти, но тя продължава в името на доброто съществуване на животните. Не знам какво повече да напиша, нямам думи.
Дуричка съчувствам ти миличка и ти пожелавам кураж и много нерви, за да успееш да бъдеш над тези неща
Целувам те Ива :wub: :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#5207 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 November 2007 - 11:20 PM

Привет Иве.
Явно съм твърде доверчива..Влиза непознат потребител и аз приемам всичко написано от него за чиста монета.
Истината е, че аз толкова силно искам да се внасят качествени кучета в страната ни, защото заслужаваме такива, така искрено ми се ще в български ринг да влязат повече от един- два представителя на породата, че се подадох на моя прословут мителшпиц ентусиазъм..
Оглупявам и се заслепявам като видя красиво куче от породата ни дори на снимка!
И едва ли ще  ми омръзне да разказвам за нея, да обяснявам отново и отново, когато има интерес към немския мителшпиц.
Искам да ви поздравя с нещо хубаво, не искам да свършва вечерта ни тук в любимата ни тема по този начин.
Ей сега ще се разровя за нещичко ..
Поздравявам всички истински фенове на породата с клипчето отдолу с пожелание за хубава и спокойна нощ!
дури
http://www.youtube.c...h?v=GAauudQVp9M
:wub:

#5208 Потребителят е офлайн   juja75 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2007 - 11:23 PM

Привет от Аксел  :yahoo:Дури можеби тя ,Ива, заради това не ти разбираше изчерпателните отговори защото сигурно изобщо няма куче според мен няма значение от каде изобщо имаш домашен любимец може да е даже с извинение улична приподобна порода  но не можеш да си преписваш чужди постижения и да крадеш чужда сопственост това е подло. И видях днес че си направила списък на всички шпицове аз съм от гр. Добрич може би съм ви зъаблодила че съм от Варна защото работя на морето но в Албена не Варна.И все пак живота е кратък не се ядосвай за такива нелепи пубертетски истории наистина много грубо от нейна страна. Да се замисли след следващата си лажа,че така до никаде няма да стигне.На лъжата краката са къси.

#5209 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 November 2007 - 11:33 PM

Хейй добра нощ на juja75 & красивия Аксел!
Права си..няма значение от къде имаш животинката си най - важно е да я обичаш такава каквато е.
С всичките й предимства и дребни несъвършенства.Но понеже това е форум"Породи", а темата е немски среден шпиц затова и аз съм малко или повече пристрастна..простете ако можете..
Искам да помоля за извинение, че съм объркала местоживеенето грешката ми произлиза от твой постинг, че си го взела от зоомагазини "Анимо -Варна".
Целувки за всички вас мили приятели с красиви кучета.
ваша: дури  :wub: :wub: :wub:

#5210 Потребителят е офлайн   juja75 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2007 - 11:51 PM

Дури,аз съм мъжът на жужа75 .Тежак съм 150кг. . Но днеска останах краино разочерован от негативизма на хората. Излязах с кучето на разходка , и ми казаха  че не е чисто чау чау . Казах им че това е шпиц .... Те ми казаха конра шпиц. Няма значение какво казват хората . НИЕ НИЕ ЗАРАДИ ТЕБЕ СЕ ЧУСТВАМЕ ГОРДДИ БАЩИ НА ШПИЦОВЕ. Несе ядсваи .КОЛКО Е ХУБАВО КАТО МИ КАЖАТ ЧЕ КОЧЕТО НИ Е КРАСИВО КАТО ДАЩЕРЯ НИ.Хората разбират кучето за престиж.............колко струва .......каква порода е..........?/не разбират любовта/  АЗ имам риби жена ми има куче таино мечтая за катерица .............................каво АДЖЕБА ги интересува хората злобари.аааааааааааааааааааааааааа пропо две години сабирахме пари за куче

#5211 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 November 2007 - 12:06 AM

Добра нощ и на силната половинка на жужа75.
Жалко, че повечето стопани на шпицове сме пръснати из страната и е трудно да се организираме на шпиц - срещи.
Представяте ли си, сега ще ви споделя нещо, което ми хрумна в момента, представяте ли си някой хубав ден да се съберем всички потребители с шпицовете ни на едно място..
Да си направим нещо като пикник, с цър- пър, с хубава полянка за кучетата ни..
Ееех, мечти..мечти!
А дотогава не спирайте да ни доставяте визуално удоволствие показвайки ни как расте и се променя красивото ви кученце, моля ви.
Простете любопитството ми, но на каква цена си взехте прекрасния Акси?
среднощен поздрав за вас:дури  :blink:

#5212 Потребителят е офлайн   juja75 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2007 - 12:17 AM

Пак съм той . Няма проблем кадето и да е .Важно е да е дцър- пър там сме.Това е прекрасна идея. Кучетата са красиви защо да не направим красива картина.Мамк............ им чау чау. Ние сме по красиви.

#5213 Потребителят е офлайн   juja75 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2007 - 12:20 AM

ИЗВИНЯВАМ СЕ НА DOG.BG ЗА чау чау .ТЕ СА СИ КРАСИВИ

#5214 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 November 2007 - 12:25 AM

Разбира се, че са красиви!
Но най - красиви са шпицовете, нали?
Питах ви за цената на която сте взели Аксито за да направя съпоставка с цената от бг- развъдник-известен зоомагазин -външен развъдник.. ;)

#5215 Потребителят е офлайн   juja75 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2007 - 12:43 AM

ДУРИ,да те са най прекрасните.Взехме го от zooмг-н;АНИМО;в гр. Варна.адреса им е www.animobg.com      . На цена 450 лв. + двете ваксини безплатно.Казха ни че е от развъдник но нали ???????????. Питахме за маика и баща ............ но ни казаха че е от СОФЕТО......Честно вече това за нас не е важно    ЖЕНАМИ е ЩАСТЛИВА И АЗ ТОВА ГО ВИЖДАМ В ОЧИТЕ ИИИ

#5216 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 November 2007 - 12:51 AM

Ооо карате ме да преливам от радост виждайки вашето щастие, което струи от постингите ви..
Блазя му на Аксел!
Колко многоо кучета биха завидяли на късмета му да попадне при любящи стопани като вас..
Молбата ми е да го снимате сега докато расте, това е най - интересния, преходен момент от живота на любимото ви кученце.
После ще гледате снимките му и ще си спомняте с усмивка какво бебе - паленце е сега и в какво красиво, пораснало мъжле ще се превърне един ден, живот и здраве..
Целувки за милата ви съпруга и любими същества, а за вас специален, нощен поздрав! :wub: :OK:

#5217 Потребителят е офлайн   iva:) Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 November 2007 - 12:57 AM

Здравейте еми да аз съм на 14 години и си имам куче но не е шпиц а голден ретривър Искам да си взема и среден немски шпиц съжелявам за лъжата но не помислих какво може да се случи и как ще се почуствате  :'(  искрено съжалявам dury kakto i monika_25 ;juja75 ; iva81 i dr  :'(

#5218 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 November 2007 - 01:02 AM

Здравей Ива.
Ще те извиня само ако ни споделиш защо бе целия този цирк?
Бъди искрена..ако можеш..
И така..?
:blink:

#5219 Потребителят е офлайн   juja75 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2007 - 01:06 AM

ДУРИ, утре ще кача снимките от първата разходка.КАКВО е живота низ от щастие с дребни препятствия /хеви метъл/трябва да се радваме на живота даааааааааааааа труден е  ЕИ?

#5220 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 November 2007 - 01:08 AM

Лека и спокойна нощ на очарователното семейство на хубавеца Аксел (Роуз) ;)
В очакване на първите, външни, ваши снимки,  до нови срещи в любимата ни тема!  :palqcho:

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 259
  • 260
  • 261
  • 262
  • 263
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни