ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 24 November 2007 - 11:20 PM
Явно съм твърде доверчива..Влиза непознат потребител и аз приемам всичко написано от него за чиста монета.
Истината е, че аз толкова силно искам да се внасят качествени кучета в страната ни, защото заслужаваме такива, така искрено ми се ще в български ринг да влязат повече от един- два представителя на породата, че се подадох на моя прословут мителшпиц ентусиазъм..
Оглупявам и се заслепявам като видя красиво куче от породата ни дори на снимка!
И едва ли ще ми омръзне да разказвам за нея, да обяснявам отново и отново, когато има интерес към немския мителшпиц.
Искам да ви поздравя с нещо хубаво, не искам да свършва вечерта ни тук в любимата ни тема по този начин.
Ей сега ще се разровя за нещичко ..
Поздравявам всички истински фенове на породата с клипчето отдолу с пожелание за хубава и спокойна нощ!
дури
http://www.youtube.c...h?v=GAauudQVp9M
:wub:
Публикувано: 24 November 2007 - 11:23 PM
Публикувано: 24 November 2007 - 11:33 PM
Права си..няма значение от къде имаш животинката си най - важно е да я обичаш такава каквато е.
С всичките й предимства и дребни несъвършенства.Но понеже това е форум"Породи", а темата е немски среден шпиц затова и аз съм малко или повече пристрастна..простете ако можете..
Искам да помоля за извинение, че съм объркала местоживеенето грешката ми произлиза от твой постинг, че си го взела от зоомагазини "Анимо -Варна".
Целувки за всички вас мили приятели с красиви кучета.
ваша: дури :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 24 November 2007 - 11:51 PM
Публикувано: 25 November 2007 - 12:06 AM
Жалко, че повечето стопани на шпицове сме пръснати из страната и е трудно да се организираме на шпиц - срещи.
Представяте ли си, сега ще ви споделя нещо, което ми хрумна в момента, представяте ли си някой хубав ден да се съберем всички потребители с шпицовете ни на едно място..
Да си направим нещо като пикник, с цър- пър, с хубава полянка за кучетата ни..
Ееех, мечти..мечти!
А дотогава не спирайте да ни доставяте визуално удоволствие показвайки ни как расте и се променя красивото ви кученце, моля ви.
Простете любопитството ми, но на каква цена си взехте прекрасния Акси?
среднощен поздрав за вас:дури :blink:
Публикувано: 25 November 2007 - 12:43 AM
Публикувано: 25 November 2007 - 12:51 AM
Блазя му на Аксел!
Колко многоо кучета биха завидяли на късмета му да попадне при любящи стопани като вас..
Молбата ми е да го снимате сега докато расте, това е най - интересния, преходен момент от живота на любимото ви кученце.
После ще гледате снимките му и ще си спомняте с усмивка какво бебе - паленце е сега и в какво красиво, пораснало мъжле ще се превърне един ден, живот и здраве..
Целувки за милата ви съпруга и любими същества, а за вас специален, нощен поздрав! :wub: :OK:
Публикувано: 25 November 2007 - 12:57 AM
Публикувано: 25 November 2007 - 01:14 AM
Иве запомни нещо много важно от мен възрастния човек:
НИКОГА не лъжи.
Една лъжа води след себе си друга, а края на кълбото от лъжи е ..загубеното доверие на хора, които са ти вярвали и са били открити и честни с теб.
Най- важното нещо е да бъдеш честен човек.
Да държиш на думата си.
Ок..ще приема извинението ти вярвайки, че ще си извлечеш поука и занапред няма да постъпваш по недостоен начин.
Ок?
Лека и спокойна нощ и за теб, мило дете
( не е ли минало времето за лягане, и да си в топличкото легълце прегърнала любимото си голдънче..)
Оле Затвори Очички отдавна вика с вълшебното си гласче едно малко момиченце да спинка..
дури :blink:
Публикувано: 25 November 2007 - 09:17 AM
Публикувано: 25 November 2007 - 10:15 AM
Мъглата на вън е ужасна. Току що се прибрахме с Арес от разходка, той милия вече не беше бял, а черен. Теглих му един душ, чакам го да изсъхне и ще го пръскам със сух шампоан.
Прочетох средношните ви постове, абе хора вие спите ли изобщо.
Дуричка, това което си предложила - евентуална среща с хората от форума е страхотно. Можем да си организираме нещо, на някое място където ще е горе- долу удобно за всички. Или пък може някъде в планината, когато завали снега. Но това са отново предложения. Както и да е: аз съм с двете ръце ЗА.
А по повод на 14 год. девойка с голдъна.
Мило дете, трябва да осъзнаеш, че породата е без значение, когато човек обича своето животно, просто защото то си е негово. Всеки един от нас ако имаше друга порода куче, пак щеше да твърди, че тя е най- готината.
РАдвай се на това, което имаш, а не на това, което искаш да имаш. Мечтите могат само да те стимулират, за да ги осъществиш :blink:
Ива и Арес