ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 25 November 2007 - 12:06 AM
Добра нощ и на силната половинка на жужа75.
Жалко, че повечето стопани на шпицове сме пръснати из страната и е трудно да се организираме на шпиц - срещи.
Представяте ли си, сега ще ви споделя нещо, което ми хрумна в момента, представяте ли си някой хубав ден да се съберем всички потребители с шпицовете ни на едно място..
Да си направим нещо като пикник, с цър- пър, с хубава полянка за кучетата ни..
Ееех, мечти..мечти!
А дотогава не спирайте да ни доставяте визуално удоволствие показвайки ни как расте и се променя красивото ви кученце, моля ви.
Простете любопитството ми, но на каква цена си взехте прекрасния Акси?
среднощен поздрав за вас:дури :blink:
Жалко, че повечето стопани на шпицове сме пръснати из страната и е трудно да се организираме на шпиц - срещи.
Представяте ли си, сега ще ви споделя нещо, което ми хрумна в момента, представяте ли си някой хубав ден да се съберем всички потребители с шпицовете ни на едно място..
Да си направим нещо като пикник, с цър- пър, с хубава полянка за кучетата ни..
Ееех, мечти..мечти!
А дотогава не спирайте да ни доставяте визуално удоволствие показвайки ни как расте и се променя красивото ви кученце, моля ви.
Простете любопитството ми, но на каква цена си взехте прекрасния Акси?
среднощен поздрав за вас:дури :blink:
Публикувано: 25 November 2007 - 12:43 AM
ДУРИ,да те са най прекрасните.Взехме го от zooмг-н;АНИМО;в гр. Варна.адреса им е www.animobg.com . На цена 450 лв. + двете ваксини безплатно.Казха ни че е от развъдник но нали ???????????. Питахме за маика и баща ............ но ни казаха че е от СОФЕТО......Честно вече това за нас не е важно ЖЕНАМИ е ЩАСТЛИВА И АЗ ТОВА ГО ВИЖДАМ В ОЧИТЕ ИИИ
Публикувано: 25 November 2007 - 12:51 AM
Ооо карате ме да преливам от радост виждайки вашето щастие, което струи от постингите ви..
Блазя му на Аксел!
Колко многоо кучета биха завидяли на късмета му да попадне при любящи стопани като вас..
Молбата ми е да го снимате сега докато расте, това е най - интересния, преходен момент от живота на любимото ви кученце.
После ще гледате снимките му и ще си спомняте с усмивка какво бебе - паленце е сега и в какво красиво, пораснало мъжле ще се превърне един ден, живот и здраве..
Целувки за милата ви съпруга и любими същества, а за вас специален, нощен поздрав! :wub: :OK:
Блазя му на Аксел!
Колко многоо кучета биха завидяли на късмета му да попадне при любящи стопани като вас..
Молбата ми е да го снимате сега докато расте, това е най - интересния, преходен момент от живота на любимото ви кученце.
После ще гледате снимките му и ще си спомняте с усмивка какво бебе - паленце е сега и в какво красиво, пораснало мъжле ще се превърне един ден, живот и здраве..
Целувки за милата ви съпруга и любими същества, а за вас специален, нощен поздрав! :wub: :OK:
Публикувано: 25 November 2007 - 12:57 AM
Здравейте еми да аз съм на 14 години и си имам куче но не е шпиц а голден ретривър Искам да си взема и среден немски шпиц съжелявам за лъжата но не помислих какво може да се случи и как ще се почуствате :'( искрено съжалявам dury kakto i monika_25 ;juja75 ; iva81 i dr :'(
Публикувано: 25 November 2007 - 01:14 AM
Мило дете..
Иве запомни нещо много важно от мен възрастния човек:
НИКОГА не лъжи.
Една лъжа води след себе си друга, а края на кълбото от лъжи е ..загубеното доверие на хора, които са ти вярвали и са били открити и честни с теб.
Най- важното нещо е да бъдеш честен човек.
Да държиш на думата си.
Ок..ще приема извинението ти вярвайки, че ще си извлечеш поука и занапред няма да постъпваш по недостоен начин.
Ок?
Лека и спокойна нощ и за теб, мило дете
( не е ли минало времето за лягане, и да си в топличкото легълце прегърнала любимото си голдънче..)
Оле Затвори Очички отдавна вика с вълшебното си гласче едно малко момиченце да спинка..
дури :blink:
Иве запомни нещо много важно от мен възрастния човек:
НИКОГА не лъжи.
Една лъжа води след себе си друга, а края на кълбото от лъжи е ..загубеното доверие на хора, които са ти вярвали и са били открити и честни с теб.
Най- важното нещо е да бъдеш честен човек.
Да държиш на думата си.
Ок..ще приема извинението ти вярвайки, че ще си извлечеш поука и занапред няма да постъпваш по недостоен начин.
Ок?
Лека и спокойна нощ и за теб, мило дете
( не е ли минало времето за лягане, и да си в топличкото легълце прегърнала любимото си голдънче..)
Оле Затвори Очички отдавна вика с вълшебното си гласче едно малко момиченце да спинка..
дури :blink:
Публикувано: 25 November 2007 - 09:17 AM
iva:) твоя истински Джейк е много красив.Аз много харесвам голдените.Е не повече от шпицовете но и те са много красиви.А ако искаше информация за немския среден шпиц просто трябваше да погледнеш първата страница и ако имаш въпроси да ни попиташ.Прощавам ти за пръв и последен път! ;)
Публикувано: 25 November 2007 - 10:15 AM
Здравейте !!!
Мъглата на вън е ужасна. Току що се прибрахме с Арес от разходка, той милия вече не беше бял, а черен. Теглих му един душ, чакам го да изсъхне и ще го пръскам със сух шампоан.
Прочетох средношните ви постове, абе хора вие спите ли изобщо.
Дуричка, това което си предложила - евентуална среща с хората от форума е страхотно. Можем да си организираме нещо, на някое място където ще е горе- долу удобно за всички. Или пък може някъде в планината, когато завали снега. Но това са отново предложения. Както и да е: аз съм с двете ръце ЗА.
А по повод на 14 год. девойка с голдъна.
Мило дете, трябва да осъзнаеш, че породата е без значение, когато човек обича своето животно, просто защото то си е негово. Всеки един от нас ако имаше друга порода куче, пак щеше да твърди, че тя е най- готината.
РАдвай се на това, което имаш, а не на това, което искаш да имаш. Мечтите могат само да те стимулират, за да ги осъществиш :blink:
Ива и Арес
Мъглата на вън е ужасна. Току що се прибрахме с Арес от разходка, той милия вече не беше бял, а черен. Теглих му един душ, чакам го да изсъхне и ще го пръскам със сух шампоан.
Прочетох средношните ви постове, абе хора вие спите ли изобщо.
Дуричка, това което си предложила - евентуална среща с хората от форума е страхотно. Можем да си организираме нещо, на някое място където ще е горе- долу удобно за всички. Или пък може някъде в планината, когато завали снега. Но това са отново предложения. Както и да е: аз съм с двете ръце ЗА.
А по повод на 14 год. девойка с голдъна.
Мило дете, трябва да осъзнаеш, че породата е без значение, когато човек обича своето животно, просто защото то си е негово. Всеки един от нас ако имаше друга порода куче, пак щеше да твърди, че тя е най- готината.
РАдвай се на това, което имаш, а не на това, което искаш да имаш. Мечтите могат само да те стимулират, за да ги осъществиш :blink:
Ива и Арес
Публикувано: 25 November 2007 - 10:44 AM
Мила Дури! Толкова си доверчива и отзивчива. Приличаш на дъщеря ми. Може би , защото си пристрастна и всеотдаина особено що се отнася до породата. Очакваш същото отношение и от останалите във форума, но хората са различни и проблемите им също :huh:. Доста по-различни от животните. Някой имат необходимост да си пишат глупости тук-там дори без някаква определена цел да излъжат (просто бъркат форума). Със сигурност има други места на който ще получат съдеиствие и помощ, но те все още не го осъзнават. Някой пише глупости, после се извинява-прощавай им на такива хора и не се чувствай обидена - така само вредиш на себе си а ти си добър човек. А сега те поздравявам, и всички останали, с една от новите снимки на Били, който се радва вече на коледна елха и очаква подаръци. :yahoo::wub:
Публикувано: 25 November 2007 - 11:34 AM
:blink:Права си слънчице. Помислете си колко хубави празнаици идват и си представете, колко би било хубаво да мислим и се чувстваме щастливи както по коледа.Поне на мен така ми действат тези празници. Представете си само за миг ако можехте да сте дядо Коледа и да радвате хората. А всеки може , не само подараци са нужни! :yahoo: :wub: