ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 26 November 2007 - 09:09 PM
Здравей magi1999, кучето среден шпиц ли е? :blink: Много е сладко! Аз до сега не бях виждала на петна ;D Би ли споделила малко информация, например от къде го взе, понеже аз ще си взимам или мини шпиц или йоркширски териер и може нещо да ми е от полза за шпица B) А ти на колко си всъщност? Ако искаш ми пиши по ЛС, но ако искаш да дадеш някаква информация и подробности за средните шпицове може да е потребна и тук ;)

Публикувано: 27 November 2007 - 08:32 PM
Здравейте мили момичета,
Първо добре дошли на малкото невероятно пухкаво шпицче и неговата стопанка. Пожелавам ви много радостни моменти заедно и се надявам тук да ви бъде приятно, а ние да сме ви полезни.
Иначе много се кефим дори и на малкото сняг. А и за мен е супер, защото не се прави на мармалад като в калта. Сега е чистичък и минаваме с много малко миене вечер. И пак искам да напиша, че съм много доволна от сухия шампоан, чисти всичко, мирише хубаво и Арес изглужда супер
Лека вечер на всички от нас и много целувки ви изпращаме :wub: :wub: :wub: :wub:
Първо добре дошли на малкото невероятно пухкаво шпицче и неговата стопанка. Пожелавам ви много радостни моменти заедно и се надявам тук да ви бъде приятно, а ние да сме ви полезни.
Иначе много се кефим дори и на малкото сняг. А и за мен е супер, защото не се прави на мармалад като в калта. Сега е чистичък и минаваме с много малко миене вечер. И пак искам да напиша, че съм много доволна от сухия шампоан, чисти всичко, мирише хубаво и Арес изглужда супер
Лека вечер на всички от нас и много целувки ви изпращаме :wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 27 November 2007 - 08:42 PM
Здравей Иве.
За този сух шампоан ли говориш?
Описание:
Почистваща пудра за кучета
За почистване на козината на кучетата без използване на вода.
Употреба:Разрошете козината на кучето с пудра.
Разтрийте пудрата в козината, след което внимателно разрешете и почистете.
Внимание:Избягвайте контакт с очите, устата и носа.
Вносител:МИАЗОО ООД
Производител: Beaphar B.V.Nederland.
:blink:
За този сух шампоан ли говориш?
Описание:
Почистваща пудра за кучета
За почистване на козината на кучетата без използване на вода.
Употреба:Разрошете козината на кучето с пудра.
Разтрийте пудрата в козината, след което внимателно разрешете и почистете.
Внимание:Избягвайте контакт с очите, устата и носа.
Вносител:МИАЗОО ООД
Производител: Beaphar B.V.Nederland.
:blink: