ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 20 October 2006 - 08:04 PM
И на Лъки почна да му расте особенно около ушите и е много смешен,а опашката ни е също още голичка,дано за студовете да му порасне повечко козинката
Прикачени файлове
-
New_P1020039.jpg (72.22K)
Брой сваляния: 109

Виолета
Публикувано: 21 October 2006 - 12:10 AM
Слънчице мерси за комплиментите към моя пухчо! w) Аз не мога да обясня много добре,защото Лео като бебе разви хипогликимия(обратното на диабета)и за малко щяхме да го загубим... s)
заради лекарствата пък хвана гъбички bl) .и козината му беше опадала съвсем.. s) s) s) но най много порасна през петия шестия месец.много е изсветлял.!!! bl) d) d) d) даваме му гранули за дребни кученца за блестяща козина и го къпем със шампоан за дългокосмести породи trixie.виолета мила не се безпокой ще порасне.ние бяхме направо трагична ама взехме да се разхубавяваме l)
Слънчице и Dury пухчовците ви са просто невероятниии! w) w) w)
п.п.Лео е немски мини шпиц а не померан.вили Лъки какъв е? r)
заради лекарствата пък хвана гъбички bl) .и козината му беше опадала съвсем.. s) s) s) но най много порасна през петия шестия месец.много е изсветлял.!!! bl) d) d) d) даваме му гранули за дребни кученца за блестяща козина и го къпем със шампоан за дългокосмести породи trixie.виолета мила не се безпокой ще порасне.ние бяхме направо трагична ама взехме да се разхубавяваме l)
Слънчице и Dury пухчовците ви са просто невероятниии! w) w) w)
п.п.Лео е немски мини шпиц а не померан.вили Лъки какъв е? r)

Публикувано: 21 October 2006 - 12:09 PM
Ох много ме успокои с думите ти,въпреки че и ветеринаря ми каза същото,сега тежи около 2.600 и е около 20см.не съм сигурна точно не знам правилно ли го меря,но е много умничък,направо ме смайва как в тази малка главичка има толкова мозъче l) всеки ден ме удивява с по нещо примерно сутрин като му се чишка идва при мен и почва да ме цилува докато не стана да го заведа в тоалетната,като си сварши работата се връщаме и продължаваме да спим bravoS

Виолета
Публикувано: 21 October 2006 - 07:19 PM
Здравейте приятели на шпицовете b) ето една снимчица на моето Лъкинце r)
Прикачени файлове
-
P1020375.jpg (56.98K)
Брой сваляния: 90

Виолета
Публикувано: 21 October 2006 - 07:22 PM
Ами да аз си го обичам толкова много,че с козинка и без все си е хубав в очите ми w) Ех тъкмо си изпратихме гостите,ето и снимчица от преди малко
Прикачени файлове
-
P1020350.jpg (43.93K)
Брой сваляния: 89

Виолета
Публикувано: 21 October 2006 - 07:27 PM
Да така е мила,а на снимката в долния ляв ъгъл е лосиончето,което ползвам за тъмните петна от сълзички под очите и съм доволна b)
Прикачени файлове
-
P1020354.jpg (57K)
Брой сваляния: 98

Виолета
Публикувано: 21 October 2006 - 07:37 PM
Да ти кажа след дълго следене аз установих че плачи когато е притеснен или изплашен,като беше по-мъничък плачеше повече,а сега вече много по-рядко,същото ноблюдавах и при Миси,като ни дойдоха на гости,мойто зверче я побърка не я остави за секунда и очичките и започнаха да сълзят,но на нея не и личи,а на моя като е по-светличък и много му личи и ме дразни,затова пологаме специални грижи r)

Виолета
Публикувано: 21 October 2006 - 08:02 PM
w) на лапичките му е отрязана козинката заради системите s)
Прикачени файлове
-
Copy_of_Image_181_.jpg (24.69K)
Брой сваляния: 88

Публикувано: 21 October 2006 - 08:16 PM
мерси w) той в момента е гроги само спи .където тръгна аз идва след мен и където застана там ляга да спи l) днес имаше голяма разходка в морската градина срещнахме адашче мопс на име Лео и едно бая нахално хъски което много хареса Лео(нашия не мопса l) ) 1super

Вход

Горе
Цитиране +