ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 30 November 2007 - 07:03 PM
Мила Марея..
Как да напиша, че не бих искала и в същото време се обръщам към вас с подобно предложение.
Но истината е такава, че нямам желание да бъда модератор.
Ако някоя от вас се нагърби с това ще съм до нея, ще й помагам
( ще й асистирам) обещавам!
Ще е полезно и практично да се извадят и направят отделни теми, да имаме фотогалерия, да имаме FAQ тема
( най - често задаваните въпроси) да имаме говорилня..
Погледни например темата Сибирско Хъски как е подредена в под - форум.Горе - долу това имам предвид.
;)
Как да напиша, че не бих искала и в същото време се обръщам към вас с подобно предложение.
Но истината е такава, че нямам желание да бъда модератор.
Ако някоя от вас се нагърби с това ще съм до нея, ще й помагам
( ще й асистирам) обещавам!
Ще е полезно и практично да се извадят и направят отделни теми, да имаме фотогалерия, да имаме FAQ тема
( най - често задаваните въпроси) да имаме говорилня..
Погледни например темата Сибирско Хъски как е подредена в под - форум.Горе - долу това имам предвид.
;)
Публикувано: 30 November 2007 - 07:42 PM
Ако се направи под - форум за породата тази тема ще бъде заключена ( както е при сибирско хъски, например).
Но наистина ..лично аз малко се уморих да отговорям през седмица на едни й същи въпроси..
Те биха могли да се извадят в отделна тема
"Най - често задаваните въпроси"; също тема "Грижа за добрия външен вид на мителшпица" и т.н. и тн..
Само ни трябва сърцат, хладнокръвен мераклия и аз заставам зад него.
Ако никой от вас не се наеме..така ще я караме..ко да праим ;D
;)
Но наистина ..лично аз малко се уморих да отговорям през седмица на едни й същи въпроси..
Те биха могли да се извадят в отделна тема
"Най - често задаваните въпроси"; също тема "Грижа за добрия външен вид на мителшпица" и т.н. и тн..
Само ни трябва сърцат, хладнокръвен мераклия и аз заставам зад него.
Ако никой от вас не се наеме..така ще я караме..ко да праим ;D
;)
Публикувано: 30 November 2007 - 07:57 PM
Помислете..Не бързайте.Това си е ежедневен ангажимент ;)
Освен това за останалите теми :Малък шпиц и Померан нямам представа дали потребителите там биха искали да се отделят в под - форум ;)
Мони имам скайп, но сега отивам да пазаря..
До после, приятели! :wub:
Освен това за останалите теми :Малък шпиц и Померан нямам представа дали потребителите там биха искали да се отделят в под - форум ;)
Публикувано: 30 November 2007 - 08:45 PM
Здравейте!!!
Много сте напреднали, но вече съм доволна, че и аз мога да се включа.
Моите най искрени поздрави към Марея и Бубаст - страхотни сте.
Поздрави: ИВа и Арес
Много сте напреднали, но вече съм доволна, че и аз мога да се включа.
Моите най искрени поздрави към Марея и Бубаст - страхотни сте.
Поздрави: ИВа и Арес
Публикувано: 30 November 2007 - 08:58 PM
Цитат
Помислете..Не бързайте.Това си е ежедневен ангажимент ;)
Питай ги ;DМисля , че ще е чудесно да си има подфорум за суперяките шпицове B) ;D :blink: :->)

Публикувано: 30 November 2007 - 09:13 PM
Зная че се чете темата тук.Няма потребност да питам.
Те вече знаят или ако не са го прочели сега ще видят това .. ;)
Ако искат може да се включат тук да се обсъди идеята.
Но нека не се забравя: мителшпица и померана колкото й да са "братя" и производни на една порода се различават в грижите си..
С една дума според мен си трябва мод за тази тема тук.
Например за тема Малък шпиц аз бих предложила Ивета 2, за померан сеска..Остава да се намери такъв и за мителшпиц.Но..дали искат да се занимават с това те ще си преценят.
Та така.
Те вече знаят или ако не са го прочели сега ще видят това .. ;)
Ако искат може да се включат тук да се обсъди идеята.
Но нека не се забравя: мителшпица и померана колкото й да са "братя" и производни на една порода се различават в грижите си..
С една дума според мен си трябва мод за тази тема тук.
Например за тема Малък шпиц аз бих предложила Ивета 2, за померан сеска..Остава да се намери такъв и за мителшпиц.Но..дали искат да се занимават с това те ще си преценят.
Та така.
Публикувано: 30 November 2007 - 09:26 PM
Дуричка,
извинявай че така поставям въпроса, а и знам какъв ангаживмент е това. С този пост не искам да обидя никого в този така скъп за мен форум, но според мен няма по- подготвена от теб
:wub:
извинявай че така поставям въпроса, а и знам какъв ангаживмент е това. С този пост не искам да обидя никого в този така скъп за мен форум, но според мен няма по- подготвена от теб
:wub:
Публикувано: 30 November 2007 - 09:41 PM
Ми как,
днес нищо не е направил и направо съм щастлива. Купих му осукано дебело въже за да си играе, той започна да гълта конци и да повръща. И пак си остана само с кокала от пресована кожа. Най- вероятно утре ще му купа нещо гумено, пък въжето ще остане за разходките да си играем. Абе много го обичам, но ни прави на луди. ;D
Но и това ще се промени. Лиготиите приключиха. Та така, това е последно. А снимки нямам, ще го снимаме утре.
Целувки на всички
днес нищо не е направил и направо съм щастлива. Купих му осукано дебело въже за да си играе, той започна да гълта конци и да повръща. И пак си остана само с кокала от пресована кожа. Най- вероятно утре ще му купа нещо гумено, пък въжето ще остане за разходките да си играем. Абе много го обичам, но ни прави на луди. ;D
Но и това ще се промени. Лиготиите приключиха. Та така, това е последно. А снимки нямам, ще го снимаме утре.
Целувки на всички