ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 05 December 2007 - 04:16 PM
***Честит Рожден ден Рони!***
Пожелаваме ти крепко здраве, много и вкусни лакомства, много и дълги разходки, много поводи да усмихваш стопаните си, все така да те обичат твоите хора, и да видиш истински сняг още тази година!
Честита първа годинка сладурче!
Най - сърдечен поздрав:Волфи&Алекс&дури :wub:
СТРЕЛЕЦ (23.11-21.12)
В отношението към кучето-Стрелец е необходимо да бъдете справедлив.
Те имат добре развито чувство за собствено достойнство.
Те никога няма да разберат и оправдаят чувствата на ядосания човек, изливащ гнева си върху първото попаднало под ръка същество.
Като цяло са жизнерадостни и подвижни, не обичат тесни затворени пространства, копнеят за широко пространство.
Никога няма да свикнат с ролята на "кучето на верижка".
Поводът и колибката не са за тях!
На вилата или на село им е най-добре, отколкото в градския дом.
Кучетата-Стрелци ненавиждат повода, но се поддават на дресировка и обожават пътешествията и постоянните пътувания-идеални животни за пътуващ цирк.
Тези животни са неуморими и неизтощими, те са жизнерадостни и лесно се заразяват от хазарта на състезанията.
Това са прекрасни спортни и работни кучета. :palqcho:
Пожелаваме ти крепко здраве, много и вкусни лакомства, много и дълги разходки, много поводи да усмихваш стопаните си, все така да те обичат твоите хора, и да видиш истински сняг още тази година!
Честита първа годинка сладурче!
Най - сърдечен поздрав:Волфи&Алекс&дури :wub:
СТРЕЛЕЦ (23.11-21.12)
В отношението към кучето-Стрелец е необходимо да бъдете справедлив.
Те имат добре развито чувство за собствено достойнство.
Те никога няма да разберат и оправдаят чувствата на ядосания човек, изливащ гнева си върху първото попаднало под ръка същество.
Като цяло са жизнерадостни и подвижни, не обичат тесни затворени пространства, копнеят за широко пространство.
Никога няма да свикнат с ролята на "кучето на верижка".
Поводът и колибката не са за тях!
На вилата или на село им е най-добре, отколкото в градския дом.
Кучетата-Стрелци ненавиждат повода, но се поддават на дресировка и обожават пътешествията и постоянните пътувания-идеални животни за пътуващ цирк.
Тези животни са неуморими и неизтощими, те са жизнерадостни и лесно се заразяват от хазарта на състезанията.
Това са прекрасни спортни и работни кучета. :palqcho:
Публикувано: 05 December 2007 - 07:02 PM
Охо,кученце на годинка ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да ви е живо и здраво и много да ви радва!
Публикувано: 05 December 2007 - 07:57 PM
ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИ4КИ.ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ НАС.ОБАЧЕ ИМАМ ПРОБЛЕМ-ИСКАМ ДА НАМЕРЯ ДРУГИ СТОПАНИ НА РИЧО,ЗАЩОТО ПРИ НАС СИ МИСЛЯ ЧЕ НЕ МУ Е ДОБРЕ.ПИША И ПЛАЧА,НО НЕ МОГА ПОВЕЧЕ ДА ИЗДЪРЖА ДА МЕ ОБВИНЯВАТ ЧЕ БИЛ СКЪСАЛ ДИВАНА И Т.Н.,А АЗ НЕ СЪМ ГО ПАЗИЛА И СЪМ НЕБЛАГОДАРНА,ЗАЩОТО НЕ СЪМ ЗНАЕЛА КАК СЕ ИЗКАРВАТ ПАРИ И ТЕМ ПОДОБНИ.АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНЕ НЕКА МИ ПИШЕ,ЦЕЛУВКИ :'(

Вход

Горе
Цитиране +