ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 09 December 2007 - 07:36 PM
Здравейте!
Това е АРЕС от Варна!!! Поздрави на всички! :blink:
Това е АРЕС от Варна!!! Поздрави на всички! :blink:
Публикувано: 09 December 2007 - 07:56 PM
Ами какво да ви кажа,на 8 месеца е,гледам си го като един малък принц,имам го от един развъдник е.Снимките са от днес :P
Публикувано: 09 December 2007 - 08:07 PM
нямам никакъв линк към тях.беше чрез посредник.
Публикувано: 09 December 2007 - 08:12 PM
4estno da vi kaja znam,4e e do varna nqkude...mislq 4e kum aksakovo.a ares mi e podaruk ot priqtelqt mi,zatova nqmam mngo info a i ne sum se interesuvala.ne iskam da go vodq po izlojbi i t.n....samo moi e:)))))))))
Публикувано: 09 December 2007 - 08:19 PM
Простете моето естествено "фенско" любопитство, то е "виновно" за по- горните ми въпроси.
Аз зная само за един легитимен развъдник на немски среден шпиц в страната ни, не съм чувала за друг.
Е, щом нищо друго не знаете около произхода на Арес няма повече да Ви питам затова.
Ще се радваме много, много ако продължавате да ни показвате вашия Арес тук, а ние ще му се любуваме, поне на снимка.
Хубава вечер: дури :blink:
Аз зная само за един легитимен развъдник на немски среден шпиц в страната ни, не съм чувала за друг.
Е, щом нищо друго не знаете около произхода на Арес няма повече да Ви питам затова.
Ще се радваме много, много ако продължавате да ни показвате вашия Арес тук, а ние ще му се любуваме, поне на снимка.
Хубава вечер: дури :blink:
Публикувано: 09 December 2007 - 08:20 PM
nqma probs:) vsi4ko e ok...otnosno razvudnika,tova koeto vi kazvam e tova koeto mi be6e kazano...taka li e ili ne...nikoi ne znae:))))))) radvam se,4e Ares izglejda taka.pozdravi!
Публикувано: 09 December 2007 - 08:23 PM
Razbira se,trqbva da se grijim podobava6to za tqh! :wub: :wub:
Публикувано: 09 December 2007 - 08:42 PM
Всички са сладки много!Арес-ите най-вече!!! :yahoo:
Публикувано: 09 December 2007 - 08:53 PM
Хихи! Такаа си е..
"От нашто гардже ( кученце) по - убаво нЕма !".
Малко офф топ инфо, гледате ли бтв в момента "Запознай се с нашите" с Робърт де Ниро, Дъстин Хофман, Барбра Стрейзанд?
В комбинация с усмихнато куче край мен тази комедия ми въздейства като шампанско за сетивата! :palqcho:
"От нашто гардже ( кученце) по - убаво нЕма !".
Малко офф топ инфо, гледате ли бтв в момента "Запознай се с нашите" с Робърт де Ниро, Дъстин Хофман, Барбра Стрейзанд?
В комбинация с усмихнато куче край мен тази комедия ми въздейства като шампанско за сетивата! :palqcho: