ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 09 December 2007 - 09:51 PM
Мерси за колажа.Точно като за нас е! :wub:
Публикувано: 09 December 2007 - 09:54 PM
Ето моят скайп ако някои иска да се свърже с мен ....Markizza_Silv ;) :blink:
Публикувано: 09 December 2007 - 10:39 PM
Ами да слуша много,но поради причината мисля,4е го "стягам" доста!:) :wub:
Публикувано: 09 December 2007 - 10:50 PM
Ами да, май така трябва! Шпицовете са страхотни, но характерчето им е малко по-особено...Моята е момиченце на 6,5 месеца - страхотна глезла и артистка! Май ще трябва да "обърна другото листо"! :angry: Но това са страхотни кучета, да са ни живи и здрави - с тях не се скучае!
Публикувано: 09 December 2007 - 10:56 PM
Мдам доколкото зная, всички северни породи са си такива по нрав.
Особняци са, с ярка артистична индивидуалност, свободни, горди кучешки души носят под прекрасния си външен вид.
Човек трябва да си изработи сам най - добрия, индивидуален подход към неговото кученце.
Например, моя шпиц не понася никакво грубо отношение.
Обижда се, намъчнява се, после с часове седи като наказан увесил тъжно сладкото си носленце..
Така реагира на по - грубо отношение той.
Ключа към неговата неповторима душица е много нежност, много любов и позитивизъм ..
Само така успявам да общувам пълноценно с негова кучешка милост "Моят Малък Принц" Волфи. :P
Особняци са, с ярка артистична индивидуалност, свободни, горди кучешки души носят под прекрасния си външен вид.
Човек трябва да си изработи сам най - добрия, индивидуален подход към неговото кученце.
Например, моя шпиц не понася никакво грубо отношение.
Обижда се, намъчнява се, после с часове седи като наказан увесил тъжно сладкото си носленце..
Така реагира на по - грубо отношение той.
Ключа към неговата неповторима душица е много нежност, много любов и позитивизъм ..
Само така успявам да общувам пълноценно с негова кучешка милост "Моят Малък Принц" Волфи. :P
Публикувано: 09 December 2007 - 11:25 PM
Хей ДУри ти направо ме уби със снимката на Арес, много са готини всички. Ти си страхотна :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: Аз все още нямам време да се пробвам, за да ви изненадам и аз. А относно въпроса на Римела и на мен ще ми е много любопитно. Арес вече е решил да става учен. Поредното списание вече е "прочетено", но по- добре списанието отколкото обувките и чехлите.
Целувки на всички
Ива и Арес
Целувки на всички
Ива и Арес
Публикувано: 10 December 2007 - 12:01 AM
"Например, моя шпиц не понася никакво грубо отношение."
Дури, аз като кучкарка - новобранка с всеки ден се удивлявам , доколко кучетата, в частност немските шпицове, са по-умни, отколкото съм си мислила! Въпросът е наистина да се намери индивидуалния подход и точното решение за всеки, макар и глупав, но досаден проблем от съвместния ни живот с тези уникални същества. Естествено, грубото отношение се изключва - ами то и аз, като се замисля, ще реагирам негативно, ако някой се опитва грубо да ми налага нищо - как да искам от кучето си послушание при грубо отношение?! Мисля, че налучквам правилните решения, макар и не от първия път, но мисля, че ако човек обича косматия си приятел - ще намери път към разбирателството с него!
Дури, аз като кучкарка - новобранка с всеки ден се удивлявам , доколко кучетата, в частност немските шпицове, са по-умни, отколкото съм си мислила! Въпросът е наистина да се намери индивидуалния подход и точното решение за всеки, макар и глупав, но досаден проблем от съвместния ни живот с тези уникални същества. Естествено, грубото отношение се изключва - ами то и аз, като се замисля, ще реагирам негативно, ако някой се опитва грубо да ми налага нищо - как да искам от кучето си послушание при грубо отношение?! Мисля, че налучквам правилните решения, макар и не от първия път, но мисля, че ако човек обича косматия си приятел - ще намери път към разбирателството с него!
Публикувано: 10 December 2007 - 05:43 AM
Привет момичета с най-хубавите кучета!! :yahoo:
Дури-ти си невероятна-поздрава е красив и ти благодарим от сърце..
А за месечния ни ден ще се почерпим с бисквитки..Шоуто ще е пълно
Поздрави на Арес и стопанката му-маркиза СИЛВ-да сте живи и да се гледате с любов..
Rimela,по въпраса за слушкането-май няма разлика къде живее шпица-и в провинцията и в столицата-знаеш,все сме си белички и слушаме на ухо.когато искаме..поне Чарлита е така.. :blink:
Пожелаваме ви красив ден,изпълнен с любов и усмивки!!! :blink: :wub: :blink:
А това е Чарлита-на 3 месеца/без един ден/
целувки от нас с Чарлита и доскоро!!!:wub: :wub:
трябва да ходим навън-неотложна нужда,знаете как е...опс...до после...
:wub:
Дури-ти си невероятна-поздрава е красив и ти благодарим от сърце..
А за месечния ни ден ще се почерпим с бисквитки..Шоуто ще е пълно
Поздрави на Арес и стопанката му-маркиза СИЛВ-да сте живи и да се гледате с любов..
Rimela,по въпраса за слушкането-май няма разлика къде живее шпица-и в провинцията и в столицата-знаеш,все сме си белички и слушаме на ухо.когато искаме..поне Чарлита е така.. :blink:
Пожелаваме ви красив ден,изпълнен с любов и усмивки!!! :blink: :wub: :blink:
А това е Чарлита-на 3 месеца/без един ден/
целувки от нас с Чарлита и доскоро!!!:wub: :wub:
трябва да ходим навън-неотложна нужда,знаете как е...опс...до после...
:wub:
Публикувано: 10 December 2007 - 09:00 AM
Чарлита е много кокетна! B) B)
Ето и мен да ви се представя:) не само Арес!
Ето и мен да ви се представя:) не само Арес!