ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 21 October 2006 - 10:22 PM
Ех, тия финландци .. много хубави кучета и много силна кинология имат. Не само от нашите породи, северните, а и други. Класа са си ... в темата за самоед съм писал как правят специалка на самоед - от 111 кучета има 8 отлични оценки. Осем ... и тези кучета заплождат, те дърпат породата напред. Почти всички породи им са така. И в резултат имат отлични кучета. Малко са страните като тях, а като население не са хич много ... просто са намерили верния път. 1super
Ех, тоя Волфи w)
Ех, тоя Волфи w)
Публикувано: 21 October 2006 - 10:30 PM
cheers Дог,така си е..Хората работят здраво в името на породите и успехите ги следват.Имам едно питане към теб моля те дай ми съвет какъв апарат (цифров)да си купя някой ден ,че да ми се получават снимките на кучета..Крайно недоволна съм от този ВИВИТАР макар ,че е 5.0мега пиксела.. cl)
Публикувано: 22 October 2006 - 08:48 AM
Да ти кажа моя апарат е Panasonic DMC-TZ1 LUMIX и съм много доволна прави прекрасни снимки r)
Прикачени файлове
-
New_P1020247.jpg (69.49K)
Брой сваляния: 84

Виолета
Публикувано: 23 October 2006 - 08:38 PM
току що се връщаме от предпоследната си рзходка пред блока b) пред блока вече ходим без повод w) много ме слушка и все е залепен за мен w) направо да му изям ушите l)
п.п.днес ходихме на лекар.какза че това със зубчето е козметичен дефект и не пречи освен ако не ходим на изложби s) но аз не искам да го подлагам на операция която както доктора каза крие рискове тъй като зъба е много здрав и не се клати s) затова ще го оставим така пък ако трябва няма да ходим на изложби r) пък ао по късно се разклати ще го извадим. b) поздрави:ние
п.п.днес ходихме на лекар.какза че това със зубчето е козметичен дефект и не пречи освен ако не ходим на изложби s) но аз не искам да го подлагам на операция която както доктора каза крие рискове тъй като зъба е много здрав и не се клати s) затова ще го оставим така пък ако трябва няма да ходим на изложби r) пък ао по късно се разклати ще го извадим. b) поздрави:ние

Публикувано: 23 October 2006 - 09:42 PM
Мони, млечните кучешки зъбчета задължително се вадят!!! Ако си ходила в обединената ветеринарна клиника е нормално така да ти кажат, те винаги се изказват некомпетентно по този въпрос. Зъбите НИКОГА няма да се разклатят и да паднат сами. Мога да ти дам адреси на поне двама ветеринаря във Варна, при които съм вадила зъбите на всичките си 6 кучета и повярвай ми процедурата трае само 10минути. Помислете добре по въпроса, гарантирам че няма нищо страшно и кученцето на следващия ден не си спомня нищо от процедурата, дори и венеца е зараснал. Да не говорим , че дори се храни нормално само след 1-3 часа след операцията. 1super
Публикувано: 24 October 2006 - 05:43 PM
Като говорите за зъбчета на Лъки му расте едно зъбче напред bl) и аз също го заведох на ветеринар,а тя каза че ще се изправи по-нататък,ох не знам,имали ли сте подобен проблем,не може да му сложа скоби като на хората l) и ще го наблюдавам да видя как ще расте

Виолета
Публикувано: 24 October 2006 - 08:14 PM
"Челюсти/Зъби: Челюстите са нормално развити и с пълна ножична захапка с 42 налични зъба, съответствено на зъбната формула на кучето, т.е. горните зъби плътно припокриват долните и са поставени в равна редица в челюстта. При миниатюрния и той (померанския) шпиц липсата на няколко премоляра се позволява. Клещовидна захапка е позволена при всички разновидности на шпица."