ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 11 December 2007 - 08:18 AM
Публикувано: 11 December 2007 - 09:01 AM
Публикувано: 11 December 2007 - 09:51 AM
Цитат
Публикувано: 11 December 2007 - 11:29 AM
Преди малко го оставих :'(,към 14ч,трябва да се обадя и ще ми кажат кога да отида да си го взема :(
http://www.sambs.bg/...canin/index.php
Публикувано: 11 December 2007 - 02:54 PM
Публикувано: 11 December 2007 - 03:09 PM
Радваме се,че операцията е минала успешно..Вече си нямате млечни зъбки,но не ви и трябват..Нали сте добре-това е най-важното..
А на крачето ще му порасне по-гъста козинка..така съм слушала от плешиви мъже.. :blink:
Поздрави и целувки от нас с Чарлита за всички момичета и техните любимци... :wub: :blink: :wub:
Публикувано: 11 December 2007 - 11:12 PM
А за гризкането ... сложих Линда пред компютъра, за да й покажа как послушните кученца седят мирно, а не гризкат пръстите на стопаните си, докато те ги решат!
Публикувано: 11 December 2007 - 11:16 PM
Тук по - скоро се глезкаме и галкаме отколкото- решим..;)
Мноого обича да го чеша и галя нежно по козинката, разтапя се като сняг на слънце..
Много е сладък защото пуска звуков фон едно такова сладостно пуфкане и ах- кане. :P
Поздрав за римела с тези фотоси, които, уви не са на фокус..
Публикувано: 11 December 2007 - 11:29 PM
Това за звуците и на мен винаги ми е било интересно! Освен лаенето - там е ясно, (Линда има глас като Йерихонова тръба, ще ми пукне тъпанчетата!) издава смешен звук - "Прозяу", и едно такова хленчене, когато играчката и се завре под шкафа - не мога да й слушам дълго мрънкането, ставам да й я вадя!
Публикувано: 11 December 2007 - 11:39 PM
Тая вечер ям пушено пиле, казвам го, защото да стане ясно, че се бях омазала "до уши", рзбрш ли.. ;D
И на нашия внезапно му хрумва, че под кухненския шкаф има "скрито съкровище" до което не може да се докопа сам и..познай!
Вдигна ме да се гъзя под шкафа, да светкам с фенерче, докато не му изровя една търкулила се бисквитка - сърчице!
Признавам му от раз, че никога, абсолютно никога не пуска "мрънкалника" напразно.. ;D
Публикувано: 11 December 2007 - 11:55 PM
- парченце сух хляб (намерила го е паднало в кухната);
- автоматичния ми молив, паднал под бюрото;
- падналото колелце на въртящия се стол;
- кутийка със стара тубичка с туш, не знам откъде я е докопала, слава богу не беше я пригризала, за да се омаже цялата;
- чехъла ми - 2 пъти...
Просто при нас е Биг Брадър - редуваме се даваме дежурства "Виж какво дъвче Линда!" Преди седмица се бях разсеяла, тая моята докопала кутийка с телчета за телбод и си я ръфа! Вадих и ги от устата, а два дена бях на тръни да не е глътнала нещо. Слава богу, поне акълът й стига на гълта, само джвака, каквото докопа, но знае ли човек? :( Витаги съм на тръни!
Публикувано: 12 December 2007 - 12:03 AM
И като им доскучее вътре току се огледат за нещо да се разнообразят и занимаят, по правило нещо забранено ;D
Линда има ли си другарчета навънка?
Как реагира на тях най - често?
Волфи няма кой знае колко другарчета или са извънгабаритни( наскоро една възрастна жена ентусиазирано ме попита дали да си пусне немската овчарка да си поиграели..)или са мъжки.
Имаме си тук - таме някоя дамичка, среден или дребен размер и тогава оле - мале..Влиза в ролята на джентълменското куче.
После се налага да го "остъргвам"от паважа, така се размазва, мъжкарчето. ;D
Публикувано: 12 December 2007 - 12:12 AM
Публикувано: 12 December 2007 - 12:27 AM
Даже дог.бг бе снимал немски среден шпиц на разходка там.
Снимките са тук навътре в темата.Имам познати с шпиц Кора.
Преди време пишеха често тук, снимки пускаха.
После внезапно потънаха вдън земи.Надявам се да са добре.
Защо казвам това ли?
Защото тяхната Кора е кучето - живак!
Спокойно може да спечели състезание по гонка с кучета.
Волфи много си я харесваше и на двама ни бе драго да се срещаме с нея и милата й стопанка Петя.
Не зная дали женските шпицове не са си по-пъргавелни и куршумести..
Моя шпиц, потича, потича па току се изпружи нейде с изплезен език.
Ако имаш желание, някой ден можем да ги срещнем.
Да разхлопаме малко табакерата на господин джентълмена ;D
Публикувано: 12 December 2007 - 12:46 AM
Да си кажа аз какво ни се случи за пръв път - нападна я друго куче! Темата е изтъркана, но за мен като новобранка беше потрес. И да се смея ли, да плача ли - й на "агресор" не случихме, ;D - куче на повод със стопанина си, и то - бебешор като моята, хъски. Таман се подушваха кротко и изведнъж като й скочи с ръмжене... Стопанинът й изтърва повода, моята хукна да бяга, аз блокирах и не знам какво да правя - картинка! Е, нищо не стана, разбира се, човекът беше по шашнат и от мен - за пръв път ставало така, разсипа се в извинения...
Иван анализира случая: "Хм, женска ли беше? Е, ясно - завидяла е на нашата, че е по-красива, за това я е нападнала. Такива сте вие жените..."
Публикувано: 12 December 2007 - 12:51 AM
Ах, римела знаеш ли стила ти на изразяване много ми напомня на скъпата ми приятелка Петя, за която споменах по - горе.
Моя щом е с женска, не голяма по размер няма да има проблем в общуването, така смятам.
Тя, Линда може да си го облайва( такива сме си жените ;D ) но той ще й се радва.Така ми се чини.Само не бива да ги срещаме, когато тя е разгонена, че ще се видим в чудо - сите! ;D
Лека и спокойна вечер на милото семейство на очарователната палавница Линдорела. :wub:

Вход

Горе
Цитиране +