Цитат
Това с яденето на нагръдник ми е позната.Когато Ричи беше малък решихме да му вземем нагръдник защото разбрахме че те са по-добри за малки кученца.Естествено първия ден беше ужас докато свикне да ходи на каишка.Явно нашия красавец беше решил да си отмъсти и съсипа нагръдника.На следващия ден купихме друг ама и той си изпати.Крайния случая беше нашийник за врата.С този който сме в момента ни е втория но едва ли последния.А относно каишките ролки.Майка ми искаше да купим такава на Ричко но забелязах че не са много много одобни поне за мен.На Ричи братчето Чарли има такава каишка и като тръгне нанякъде тя се развива , развива и се оплита.И понеже попринцеп аз се занимавам с Ричи и реших че ще е най-добре да му купим обикновенна каишка за да няма недоволни граждани:Ооо дръжте си кучето на по-къса каишка! и така нататък.Е то не че сега няма такива случаи но поне не е толкова често колкото ако беше с ролка.Поне аз така си мисля.
Искам да се извиня на всички че не пиша много често във форума но с това училище просто нямам възможност.Дано ме разбирате. ;)

Вход

Горе
Цитиране +