ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 23 October 2006 - 08:38 PM
току що се връщаме от предпоследната си рзходка пред блока b) пред блока вече ходим без повод w) много ме слушка и все е залепен за мен w) направо да му изям ушите l)
п.п.днес ходихме на лекар.какза че това със зубчето е козметичен дефект и не пречи освен ако не ходим на изложби s) но аз не искам да го подлагам на операция която както доктора каза крие рискове тъй като зъба е много здрав и не се клати s) затова ще го оставим така пък ако трябва няма да ходим на изложби r) пък ао по късно се разклати ще го извадим. b) поздрави:ние
п.п.днес ходихме на лекар.какза че това със зубчето е козметичен дефект и не пречи освен ако не ходим на изложби s) но аз не искам да го подлагам на операция която както доктора каза крие рискове тъй като зъба е много здрав и не се клати s) затова ще го оставим така пък ако трябва няма да ходим на изложби r) пък ао по късно се разклати ще го извадим. b) поздрави:ние

Публикувано: 23 October 2006 - 09:42 PM
Мони, млечните кучешки зъбчета задължително се вадят!!! Ако си ходила в обединената ветеринарна клиника е нормално така да ти кажат, те винаги се изказват некомпетентно по този въпрос. Зъбите НИКОГА няма да се разклатят и да паднат сами. Мога да ти дам адреси на поне двама ветеринаря във Варна, при които съм вадила зъбите на всичките си 6 кучета и повярвай ми процедурата трае само 10минути. Помислете добре по въпроса, гарантирам че няма нищо страшно и кученцето на следващия ден не си спомня нищо от процедурата, дори и венеца е зараснал. Да не говорим , че дори се храни нормално само след 1-3 часа след операцията. 1super
Публикувано: 24 October 2006 - 05:43 PM
Като говорите за зъбчета на Лъки му расте едно зъбче напред bl) и аз също го заведох на ветеринар,а тя каза че ще се изправи по-нататък,ох не знам,имали ли сте подобен проблем,не може да му сложа скоби като на хората l) и ще го наблюдавам да видя как ще расте

Виолета
Публикувано: 24 October 2006 - 08:14 PM
"Челюсти/Зъби: Челюстите са нормално развити и с пълна ножична захапка с 42 налични зъба, съответствено на зъбната формула на кучето, т.е. горните зъби плътно припокриват долните и са поставени в равна редица в челюстта. При миниатюрния и той (померанския) шпиц липсата на няколко премоляра се позволява. Клещовидна захапка е позволена при всички разновидности на шпица."
Публикувано: 25 October 2006 - 08:20 PM
.. l) мерене на..зъби b)
Прикачени файлове
-
Picture_6726.jpg (52.49K)
Брой сваляния: 86
Публикувано: 25 October 2006 - 08:46 PM
Приятели,днес купих на моите кучета за обезпаразитяване пудра на Болфо..Мамаамия..Станаха като мишки валяни в брашно oleeee И като ги тупна или се отръскат валят облаци прах .. ouu Честно да си призная в първия момент прихнах да се смея,но истината е ,че вече няма да експериментирам със средствата за обезпаразитяване.Та такива ми ти работи от нашия дог лагер и брашнените ми"кучешки чувалчета".
Публикувано: 25 October 2006 - 09:34 PM
Даа,много сте готини l) снощи се мъчих да ти благодаря за отговора,но нещеше и нещеше да ми зареди съобщението bl) е честно казано не ми стана много ясно но общо взето разбрах че се случва да има някакви отклонения,е ще го наблюдавам и се надявам да му се пооправи с времето r)
Прикачени файлове
-
New_P1020195.jpg (43.7K)
Брой сваляния: 94

Виолета
Публикувано: 25 October 2006 - 09:43 PM
wink Здравей Слънчице!Много сладка снимка на твоето шпиц-че w) w) w) Виж ,аз не разбирам много -много от тези специфики,но има стандарт и аз по него чета и сравнявам ,когато имам някакви питанки..Кое, как и що трябва да е при немския шпиц.Както знаеш разликите в 5 те вида са ОСНОВНО в размерите им.Е, и разцветката.Например Волф шпица е винаги сивкав-доколкото зная-няма такова разнообразие при него ,както при останалите му смалени събратя по порода.Сега за зъбчетата..Помисли малко..Ако един зъб не расте в правилна посока би могло да създава занапред проблеми при храненето на животинчето?Най-добре е да се консултираш с ветеринарен лекар.Ако отговора не е пълен или аргументиран..Потърси друг.Събери информация и прецени заедно с лекаря какво да сторите за да има твоя малък сладур нормални зъбченца,когато порастне.А зъбите знаеш -като при хората-са за цял живот.Поздрав!

Вход

Горе
Цитиране +