ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 16 December 2007 - 10:51 AM
Колажа или шпиц паното е страхотно...като ги гледам ми се иска да ги гушна всички на 1 път...целувки! :wub:
Публикувано: 16 December 2007 - 11:29 AM
Ето нещо и от мен!Надявам се да няма пропуснати:)))
Публикувано: 16 December 2007 - 06:58 PM
Цитат
Markizza_Silv ти с коя програмка ги правиш тези прекрасни колажчета.
kombiniram MAGIC PHOTO EDITOR +PHOTO-BRUSH B)
Публикувано: 16 December 2007 - 07:02 PM
Специален поздрав за всички момичета с красиви кучета :wub:
Усмивката на Волфата!
Не къпан, не вчесан, но усмихнат и сияещ :P
И една сериозна снимка отдолу ;)
Хубава и позитивна вечер сладури, ваша : дури
(п/с на маги1999 отговорих подробно на лични съобщения + това и обясних с коя програма прая колажите аз)
Усмивката на Волфата!
Не къпан, не вчесан, но усмихнат и сияещ :P
И една сериозна снимка отдолу ;)
Хубава и позитивна вечер сладури, ваша : дури
(п/с на маги1999 отговорих подробно на лични съобщения + това и обясних с коя програма прая колажите аз)
Публикувано: 16 December 2007 - 08:41 PM
Докато разглеждах снимките във фотоапарата попаднах на няколко стари снимки от лятото когато Ричи нямаше още годинка.Не сме много космати ама много се скубихме и естествено го постригахме но вече няма да го правим защото Дури беше така любезна да ми обясни какви могат да бъдат последствията.На втората снимка сме мокри и се сушим върху една кърпа. ;D
Публикувано: 16 December 2007 - 08:54 PM
Хей момичета искам да ви попитам нещо дали може да взема стандарта на породата?Тъй като бртовчед ми (metko_12 той пише във форума за кокошки) направи саит със форум към него за нашите любими породи Българско овчарско куче и немски среден шпиц.Ето и линка ако искате да пишете и вие http://metko.dir.bg/...o...706&dflid=3
Публикувано: 16 December 2007 - 09:05 PM
Здравейте и от мен и Линда! За жалост не мога да се отчета с нови снимки, защото моята хубавица, освен че не е изкъпана, днес е и ... как да го кажа по-деликатно ... ами споходи я "рядкото щастие". Често тичаме на двора на "разходка", от там - директно в банята!
Темата не е много коледна, а обикновен битовизъм, но ... Та аз да си попитам - какво правите в такива случаи? За доктора е ясно - ако продължи по-дълго, но аз се надявам да се размине за ден-два. Единственото, което измислих, е да сваря ориз и тъкмо се чудех как да я излъжа да го изяде -тя подуши, че нещо се готви, разскача се около мен, сипах й в паничката и тя го излапа, че и допълнително си поиска! :blink:
Сега си седим двете на канапето, Линда дреме, а аз си мисля - колко много те приличат на нас, хората! Страдат от същите като нашите (човешки) неразположения, че и болести, имат си, както и ние, свои симпатии и пристрастия, своите настроения - весели и тъжни, даже и сънуват, както и ние! За това пък нямат човешките грехове - подлост, предателство, интриганство...
Е, аз май го ударих на философия! :blink: За да не се турите и вие в такива дълбоки мрачни мисли -спомнете си повода, който ги предизвика! ;D
Темата не е много коледна, а обикновен битовизъм, но ... Та аз да си попитам - какво правите в такива случаи? За доктора е ясно - ако продължи по-дълго, но аз се надявам да се размине за ден-два. Единственото, което измислих, е да сваря ориз и тъкмо се чудех как да я излъжа да го изяде -тя подуши, че нещо се готви, разскача се около мен, сипах й в паничката и тя го излапа, че и допълнително си поиска! :blink:
Сега си седим двете на канапето, Линда дреме, а аз си мисля - колко много те приличат на нас, хората! Страдат от същите като нашите (човешки) неразположения, че и болести, имат си, както и ние, свои симпатии и пристрастия, своите настроения - весели и тъжни, даже и сънуват, както и ние! За това пък нямат човешките грехове - подлост, предателство, интриганство...
Е, аз май го ударих на философия! :blink: За да не се турите и вие в такива дълбоки мрачни мисли -спомнете си повода, който ги предизвика! ;D
Публикувано: 16 December 2007 - 09:11 PM
Основно - с Роял канин, но тая досадница успява да изкрънка и по нещо отгоре... Но тези дни не е яла нищо, което да не е опитвала и преди. Или аз не съм успяла да извадя някой боклук от устата й, или ... единственото ново беше 3 пакетчета пауч, но не за малки кучета, а за големи - такива имаше в магазина. Освен те да са причината?!

Вход

Горе
Цитиране +