ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 16 December 2007 - 06:58 PM
Цитат
kombiniram MAGIC PHOTO EDITOR +PHOTO-BRUSH B)
Публикувано: 16 December 2007 - 07:02 PM
Усмивката на Волфата!
Не къпан, не вчесан, но усмихнат и сияещ :P
И една сериозна снимка отдолу ;)
Хубава и позитивна вечер сладури, ваша : дури
(п/с на маги1999 отговорих подробно на лични съобщения + това и обясних с коя програма прая колажите аз)
Публикувано: 16 December 2007 - 08:41 PM
Публикувано: 16 December 2007 - 08:54 PM
Публикувано: 16 December 2007 - 09:05 PM
Темата не е много коледна, а обикновен битовизъм, но ... Та аз да си попитам - какво правите в такива случаи? За доктора е ясно - ако продължи по-дълго, но аз се надявам да се размине за ден-два. Единственото, което измислих, е да сваря ориз и тъкмо се чудех как да я излъжа да го изяде -тя подуши, че нещо се готви, разскача се около мен, сипах й в паничката и тя го излапа, че и допълнително си поиска! :blink:
Сега си седим двете на канапето, Линда дреме, а аз си мисля - колко много те приличат на нас, хората! Страдат от същите като нашите (човешки) неразположения, че и болести, имат си, както и ние, свои симпатии и пристрастия, своите настроения - весели и тъжни, даже и сънуват, както и ние! За това пък нямат човешките грехове - подлост, предателство, интриганство...
Е, аз май го ударих на философия! :blink: За да не се турите и вие в такива дълбоки мрачни мисли -спомнете си повода, който ги предизвика! ;D
Публикувано: 16 December 2007 - 09:11 PM
Публикувано: 16 December 2007 - 09:19 PM
Не се притеснявай ще й мине "като на куче".
Аз не бих хранила един цял ден при подобен проблем
( нищо няма да й стане да не яде един ден, даже е здравословно в известен смисъл).
Щом е жизнена и единствената промяна е "рядкото щастие на изхода"най - вероятно е от смяната на храната.
Това е една от най - честите причини да получи диария едно здраво, право, младо куче.
:P
Публикувано: 16 December 2007 - 09:21 PM
Моника можеш да ползваш преведения стандарт поместен тук на първа страница само при едно мое условие да напишеш под него:
превод Елена Павлова( Vabank).
;)
Публикувано: 16 December 2007 - 09:29 PM
Сега си дриска бодро и беладжийства - мисля, че утре ще е ОК. А за гладолечението - държах я гладна един ден и тя изяде на Иван ръкавицата...
Публикувано: 16 December 2007 - 09:33 PM
Ами гледай кат я слагаш на прочистваща диета да е наистина на такава.
Никакви подавания от масата или докато готвиш край печката.
За да се изчисти добре раздразнената стомашна лигавица. :P
По правило, когато дам на кучетата "нова храна" да речем, пържоли или дробчета, се отприщват.
За ден се изчистват.Но аз пък винаги мешам храната, тоест към всяко месце подложката е гранула.
От малки са така и стомасите им имат този "навик".
През няколко месеца сменям гранулата ( винаги с висок клас гранула) за да не им омръзва.
Високия клас гранула ги знаеш кои са ;)
Има лечебна гранула на Р.Канин при интестинални проблеми
(но е скъпа) ако искаш вземи си да си имаш и като се продриска = слагаш я само на интестинална гранула.
Като "стегне на изхода" спираш интестинала и минаваш на обичайната гранула.
Но преди това обсъди тези неща с личния й ветеринарен лекар.:P
В слава Богу, редките случаи, когато се случи това наблюдавам и двамата какво точно изхождат.
Дори нощем като се надупят им минавам изотзадзе с фенерчето на ключовете ми за да следя процеса. :palqcho:
Публикувано: 16 December 2007 - 09:40 PM
Ти коя друга ще ми препоръчаш? Знам, че в началото трябва да се смесват.
Публикувано: 16 December 2007 - 09:41 PM
Супер щастлива съм от навалелия сняг, а Арес 100 000 пъти повече. Дори не му се прибира ама няма избор. Този уикенд се нигра наистина. И аз много му се радвам.
Вие вече сте толкова напрез с колажите, и искрено ви завиждам. Аз още не съм разучила програмките, но смятам да го направя за да ви изненадам. Искренно се радвам на всички кучета тук, и особено на колажа , в който са включени повечето.
Всеки ден си казвам, че ние сме щастливци имайки до себе си тези невероятни същества.
Римела и аз имах същия проблем. А и Арес беше докопал едни мои хапчета и беше поизя от тях, нашата док, а и ДУри бяха на едно мнение, че трябва да погладува един ден и ще му мине, така че и ти можеш да направиш същото. Остави й само вода.
Целувки на всички :wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 16 December 2007 - 09:50 PM
Шегувам се!
Нутра нъгетс, Пурина, новата Хийлс( но е яко цифра!)ето ти 3 марки, които можеш да пробваш с Линдорела -беладжийката.
Днеска на разходка си размишлявах и стигнах до една брилянтна дивотия:
"Голямо куче = голяма беля, средно - куче =средна беля" ;D
Щото докато беснеехме с бати Алекс на обед..
И онова ми ти диване като си играехме на
"корида с куче и пръчка" като се джасна в мен как не се струполих не знам!
Сега целия ми ляв крак е син(И само Леевскии!).
Половин час куцуках като некоя пенция.. :rolleyes:
Публикувано: 16 December 2007 - 09:55 PM
ЩЕ им адоста почивни дни, и бихме богли да си направим една шпиц среща някъде където ще е удобно за всички
Ако искате де, просто ми дойде на ум и реших да ви предложа :blink: