ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 18 December 2007 - 11:24 PM
Платихме толкова, колкото ни поискаха. Въпросът не е в парите (никой не оспорва това), а че някой трябва да оформи бумагите, а явно няма време... Страхувам се, че с тези си писания тук ще забатача съвсем процедурата...
Публикувано: 18 December 2007 - 11:26 PM
Няма значение, никакво значение дали ще водиш или не кучето си на изложба.
Родословието ти се ПОЛАГА.
Разбираш ли?
Моля те би ли казала, освен ако не е конфеденциална информация колко плати отгоре за родословието, което още нямаш?
Публикувано: 18 December 2007 - 11:34 PM
Цитат
Платихме толкова, колкото ни поискаха. Въпросът не е в парите (никой не оспорва това), а че някой трябва да оформи бумагите, а явно няма време... Страхувам се, че с тези си писания тук ще забатача съвсем процедурата...
Слушай сега Римела,попитах те ,защото може би знаеш ,че аз съм председателя на този клуб и искам да знам, какви са тези писания ,на кого си плащала за родословие.Какви са тези глупости за бюрокрацията?
Кучето,ако е от редовен развъдник трябва да ти го продадът с родословието ,а не да плащаш отделно и ако не ми кажеш кой те лъже и ти е взел парите за документи много губиш!Пиши ми на лични.

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 18 December 2007 - 11:40 PM
Както и аз така й тя е ходила до там и си го е взела от развъдчика.
Все пак ако не е тайна колко пари отгоре е платено, питам защото се озадачавам, аз не съм плащала отделно
( отгоре върху цената на кучето) за родословие..
Публикувано: 19 December 2007 - 12:56 AM
Кучето,ако е от редовен развъдник трябва да ти го продадът с родословието ,а не да плащаш отделно и ако не ми кажеш кой те лъже и ти е взел парите за документи много губиш!Пиши ми на лични.
[/quote]
Уважеми г-н Laikata, купих си кученце от развъдник на цената, които ми поискаха за него, в комплект с родословитето му. Факт е, че до ден-днешен нямам документите на кученцето си - повече от 4 месеца след като го взех. А глупостите за бюрокрацията ... Вие как бихте оценили такъв факт, ако не като бюрокрация? Не мисля, че някой ме лъже и нищо не губя - имам чудесно кученце, да ми е живо и здраво, с или без родословие!
А Вие, ако желаете, бихте могли да проверите защо е това забавяне и да ми съдействате, за което ще Ви бъда признателна. Едно от обясненията за забавянето, които чух, е че председателят на клуба е в чужбина...
Публикувано: 19 December 2007 - 09:57 AM
Цитат
А Вие, ако желаете, бихте могли да проверите защо е това забавяне и да ми съдействате, за което ще Ви бъда признателна. Едно от обясненията за забавянето, които чух, е че председателят на клуба е в чужбина...
Казах ви да ми пишете на лични,но вие не ме послушахте,карате ме да говоря пред всички за нещо ,което не ги интересува.
Аз се включих в разговора за да ви направя добро,но май не го оценихте и ми се нещо сопвате.Не ме интересува ,колко пари сте платили,но не мога да позволя да се плюе по клуба.Има си правила в него ,които трябва да се спазват.Този номер дето си измиват ръцете ,че председателя е в чужбина отдавна се използва от някой развъдчици и от хора които отговарят за документите.
Развъдчика отдавна е трябвало да извади родословията и тогава да ги продава.А той е извадил само на някои от кученцата ,а не на всички,каза ли ви защо!?
Всяка седмица подписвам родословия,последно в четвъртък,защо ващо го няма.
И престанете с това този казал,онзи чул,вие къде бяхте до сега и не дойдохте лично до клуба за да сте на ясно как стой въпроса?Мойта препоръка е да дойдете в четвъртък след 19ч. и да се видиме за да се оправят нещата.

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 19 December 2007 - 01:12 PM
Ако искаш вземи я й нея, там пускат с кучета, ще взема моя фотоапарат и мога да й направя снимки.
Пиши какво мислиш по предложението.
Хубав ден сладури, ваша дури :wub:
Публикувано: 19 December 2007 - 09:48 PM
Това е и причината, заради която не мога да дойда утре в кафе "Ибис". Съжалявам, че така се получи, но се надявам, че ме разбирате... А една весела шпиц-среща в "Борисовия дървосад" ми изглежда чудесна идея! Обещавам да представя изкъпана снежно-бяла Линда и се надявам да се възползваме от любезните предложения на Дури за снимкииии...Сега и двете изглеждаме така, че ще блокираме обектива! ;D
Публикувано: 19 December 2007 - 11:28 PM
Публикувано: 20 December 2007 - 11:08 AM
От поведението, походката и маниерите на кучетата, родени под знака на Лъва, се излъчва царственост. Родените под този знак животни са с мощни челюсти, светло кафяви или небесно сини очи, здрави кости и добре развита мускулатура. Управлявани от Слънцето, кучетата лъвове винаги се стремят да опознаят неизвестното. И ако ви е нужен пазач за вашите владения, ако сте готови да се държите подобаващо за кралския двор, изберете куче зодия лъв и ще получите благородно и вярно до последния му удар сърце на рицар!
Това че е куче-пазач е вярно. :palec: Наистина моя Ричко е голяма аларма. ;D Но това за очите :- За това че се стреми да опознае неизвестното също е част от характера на моя шпиц. ;)
Ако искате и вие да видите какво зодия е вашето кученце влезте тук http://dogbg.net/index.php?catid=12