Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 291
  • 292
  • 293
  • 294
  • 295
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#5841 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 December 2007 - 11:24 PM

Дури, знаеш моето мнение по въпроса - аз не държа на това родословие, нямам желание да ходя по изложби, нито да "развъждам" Линда. Просто решихме, че кученцето трябва да си има "тескере" - както всички ние си имаме акт за раждане и лична карта - все пак мама и татко са известни, видях ги с очите си. Факт е, че още си нямаме "тескере" - когато го получим, за мен проблемите приключват, както и връзките ми с въпросния клуб.
Платихме толкова, колкото ни поискаха.  Въпросът не е в парите (никой не оспорва това), а че някой трябва да оформи бумагите, а явно няма време... Страхувам се, че с тези си писания тук ще забатача съвсем процедурата...

#5842 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 December 2007 - 11:26 PM

Няма да забатачиш нищо, римела.
Няма значение, никакво значение дали ще водиш или не кучето си на изложба.
Родословието ти се ПОЛАГА.
Разбираш ли?
Моля те би ли казала, освен ако не е конфеденциална информация колко плати отгоре за родословието, което още нямаш?

#5843 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2007 - 11:34 PM

Цитат

Дури, знаеш моето мнение по въпроса - аз не държа на това родословие, нямам желание да ходя по изложби, нито да "развъждам" Линда. Просто решихме, че кученцето трябва да си има "тескере" - както всички ние си имаме акт за раждане и лична карта - все пак мама и татко са известни, видях ги с очите си. Факт е, че още си нямаме "тескере" - когато го получим, за мен проблемите приключват, както и връзките ми с въпросния клуб.
Платихме толкова, колкото ни поискаха.  Въпросът не е в парите (никой не оспорва това), а че някой трябва да оформи бумагите, а явно няма време... Страхувам се, че с тези си писания тук ще забатача съвсем процедурата...

Слушай сега Римела,попитах те ,защото може би знаеш ,че аз съм председателя на този клуб и искам да знам, какви са тези писания ,на кого си плащала за родословие.Какви са тези глупости за бюрокрацията?
Кучето,ако е от редовен развъдник трябва да ти го продадът с родословието ,а не да плащаш отделно и ако не ми кажеш кой те лъже и ти е взел парите за документи много губиш!Пиши ми на лични.
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

#5844 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 December 2007 - 11:40 PM

Кучето е взето лично от римела от развъдник"Тита Зелин" Ботевград.
Както и аз така й тя е ходила до там и си го е взела от развъдчика.
Все пак ако не е тайна колко пари отгоре е платено, питам защото се озадачавам, аз не съм плащала отделно
( отгоре върху цената на кучето) за родословие..

#5845 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 December 2007 - 12:56 AM

Слушай сега Римела,попитах те ,защото може би знаеш ,че аз съм председателя на този клуб и искам да знам, какви са тези писания ,на кого си плащала за родословие.Какви са тези глупости за бюрокрацията?
Кучето,ако е от редовен развъдник трябва да ти го продадът с родословието ,а не да плащаш отделно и ако не ми кажеш кой те лъже и ти е взел парите за документи много губиш!Пиши ми на лични.
[/quote]
Уважеми г-н Laikata, купих си кученце от развъдник на цената, които ми поискаха за него, в комплект с родословитето му. Факт е, че до ден-днешен нямам документите на кученцето си - повече от 4 месеца след като го взех. А глупостите за бюрокрацията ... Вие как бихте оценили такъв факт, ако не като бюрокрация? Не мисля, че някой ме лъже и нищо не губя - имам чудесно кученце, да ми е живо и здраво, с или без родословие!
А Вие, ако желаете, бихте могли да проверите защо е това забавяне и да ми съдействате, за което ще Ви бъда признателна. Едно от обясненията за забавянето, които чух, е че председателят на клуба е в чужбина...

#5846 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2007 - 09:57 AM

Цитат

Уважеми г-н Laikata, купих си кученце от развъдник на цената, които ми поискаха за него, в комплект с родословитето му. Факт е, че до ден-днешен нямам документите на кученцето си - повече от 4 месеца след като го взех. А глупостите за бюрокрацията ... Вие как бихте оценили такъв факт, ако не като бюрокрация? Не мисля, че някой ме лъже и нищо не губя - имам чудесно кученце, да ми е живо и здраво, с или без родословие!
А Вие, ако желаете, бихте могли да проверите защо е това забавяне и да ми съдействате, за което ще Ви бъда признателна. Едно от обясненията за забавянето, които чух, е че председателят на клуба е в чужбина...

Казах ви да ми пишете на лични,но вие не ме послушахте,карате ме да говоря пред всички за нещо ,което не ги интересува.
Аз се включих в разговора за да ви направя добро,но май не го оценихте и ми се нещо сопвате.Не ме интересува ,колко пари сте платили,но не мога да позволя да се плюе по клуба.Има си правила в него ,които трябва да се спазват.Този номер дето си измиват ръцете ,че председателя е в чужбина отдавна се използва от някой развъдчици и от хора които отговарят за документите.
Развъдчика отдавна е трябвало да извади родословията и тогава да ги продава.А той е извадил само на някои от кученцата ,а не на всички,каза ли ви защо!?
Всяка седмица подписвам родословия,последно в четвъртък,защо ващо го няма.
И престанете с това този казал,онзи чул,вие къде бяхте до сега и не дойдохте лично до клуба за да сте на ясно как стой въпроса?Мойта препоръка е да дойдете в четвъртък след 19ч. и да се видиме за да се оправят нещата.
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

#5847 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 December 2007 - 01:12 PM

rimela искаш ли да се уговорим за утре да се срещнем в Ибис?Аз ще ходя към 20ч.за да си платя членския внос ако имаш възможност ела хем да се видим, хем да се разреши въпроса с родословието на Линда.
Ако искаш вземи я й нея, там пускат с кучета, ще взема моя фотоапарат и мога да й направя снимки.
Пиши какво мислиш по предложението.
Хубав ден сладури, ваша дури  :wub:

#5848 Потребителят е офлайн   Markizza_Silv Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2007 - 05:56 PM

Поздрав за всички вас приятели!

#5849 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2007 - 07:24 PM

Здравейте
Ще има ли утре среща или не. Ако ще има от колко часа, за да мога да се организирам :P
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#5850 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 19 December 2007 - 09:00 PM

Хей как сте момичета?Как са ви сладурковците??? Поздрави :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка

#5851 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 December 2007 - 09:48 PM

Здравейте и от мен и Линда! Аз все още съм "на педали" - оплаках ви се, че ме "ощастливиха" със спешна предколедна служебна работа, бачкаме на юруш - в петък, живи-умрели трябва да сме приключили работата, а края й още не се вижда... Линда е мърлява (нямам време да я изкъпя) и мрачна (нямам време за дълги разходки и игри). Още не съм си украсила елхата и въобще не усещам, че идват празници! Завиждам на всички, които са в празнично настроение, надявам се и аз да се присъединя скоро към празнуващите! А на Линда обещах да се реванширам, тя чака не особено търпеливо...
Това е и причината, заради която не мога да дойда утре в кафе "Ибис". Съжалявам, че така се получи, но се надявам, че ме разбирате... А една весела шпиц-среща в "Борисовия дървосад" ми изглежда чудесна идея! Обещавам да представя изкъпана снежно-бяла Линда и се надявам да се възползваме от любезните предложения на Дури за снимкииии...Сега и двете изглеждаме така, че ще блокираме обектива! ;D

#5852 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 December 2007 - 09:51 PM

Момичета утре между 20 - 20: 30 ч.ще ида до Ибис да си платя за 2008 г.членския внос ако някоя от вас иска да изпием по нещо и да се мернем там да "свирне" тук  ;)

#5853 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2007 - 11:28 PM

Дуричка, май се включвам късно, но само искам да ти кажа, че утре ще дойда. и моля те ако си още тук да драснеш едно бързо инфо къде точно е кафето.
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#5854 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 December 2007 - 11:30 PM

Ела в чата на сайта и ще опитам да ти обясня Иве ;)
:wub:

#5855 Потребителят е офлайн   haski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 December 2007 - 11:08 AM

ЛЪВ (23 юли - 23 август)
От поведението, походката и маниерите на кучетата, родени под знака на Лъва, се излъчва царственост. Родените под този знак животни са с мощни челюсти, светло кафяви или небесно сини очи, здрави кости и добре развита мускулатура. Управлявани от Слънцето, кучетата лъвове винаги се стремят да опознаят неизвестното. И ако ви е нужен пазач за вашите владения, ако сте готови да се държите подобаващо за кралския двор, изберете куче зодия лъв и ще получите благородно и вярно до последния му удар сърце на рицар!

Това че е куче-пазач е вярно. :palec: Наистина моя Ричко е голяма аларма. ;D Но това за очите :- За това че се стреми да опознае неизвестното също е част от характера на моя шпиц. ;)

Ако искате и вие да видите какво зодия е вашето кученце влезте тук http://dogbg.net/index.php?catid=12
User's Signature

Качена снимка

#5856 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 December 2007 - 12:31 AM

Арес в клубното кафене на Северните кучета  :P

#5857 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 December 2007 - 12:38 AM

Арес, Ивето и моята скъпа приятелка Ели (Vabank) в клубното кафене "Ибис"  :wub:

#5858 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 December 2007 - 12:52 AM

#5859 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 December 2007 - 10:43 AM

:yahoo:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#5860 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2007 - 04:35 PM

User's Signature

Качена снимка

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 291
  • 292
  • 293
  • 294
  • 295
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема