ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 30 December 2007 - 06:13 PM
Не се траеее..ще дам фира в навечерието на Новата Година..
До сега мръзнах и проветрявах..С дезодорант пръсках из цялата квартира( Нивеа дамски)имам включен ароматизатор в контакта и ще пукна.. :sos:
Публикувано: 30 December 2007 - 06:34 PM
Публикувано: 30 December 2007 - 06:52 PM
А на Markizza_Silv - благодарности за идеята за филмчето. Намерих го, тези дни ще си го изгледам. Аз знаех отдавна за този филм, даже съм го търсила, но без успех - не знаех как му е заглавието! :-
Публикувано: 30 December 2007 - 07:31 PM
Сменям се веднага на някое тихо, спокойно и изолирано от хора място.
Хей да ви препоръчам един друг филм( ама не е за кучета, а за хора..)който също ми е любим.
Играят сър Антъни Хопкинс, Брад Пит след малко от 20ч. ще го давам по бтв казва се "Да срещнеш Джо Блек" :yahoo:
Публикувано: 30 December 2007 - 08:19 PM
Не съм се включвала отдавна в темата, но следя всичко тук с интерес.
Много :wub: на всички кученца тук, а Волфи е любимеца на дъщеря ми :blink:
Публикувано: 30 December 2007 - 08:35 PM
Целуни моля те от мен и Волфата твоето малко русо ангелче :wub: :wub:
Незабравимо посрещане, желани подаръци всред любими същества това пък ти пожелавам аз от сърце.
Твоят шпиц расте и става все по- красив и по- красив.. :OK:
Публикувано: 30 December 2007 - 08:40 PM
Публикувано: 30 December 2007 - 09:19 PM
( снимка от преди минутка..) :wub:
И отдолу малко стари снимки дано ви се харесат..
Прикачени файлове
-
Весели и слънчеви празници за всички ви от нас.jpg (126.09K)
Брой сваляния: 179
Публикувано: 30 December 2007 - 09:21 PM
Публикувано: 30 December 2007 - 09:21 PM
Цитат
Много симпатично и миличко шпицче!
Но е така наречения "пет - клас" тоест кученце, което е само за домашен любимец.
Да е живо и здраво и да си го обичкате много!
Благодаря ти, мила Дури!
Това куче е в приятеля ми, не знам колко дълго ще се задържи там, търсят му дом, защото дъщерята на бившия стопанин била алергична...Исках да го взема у дома, мисля, че ти бях споделила назад в тая тема, че моето пуделче умря тази година и исках ново кученце. Това бяло шпиц-че беше подходящо, приятелят ми искаше да ми го подари. Животното е толкова жизнерадостно и игриво, толкова нежно и добро, че се влюбих в него! Но в момента, в който го донесох у дома, баща ми се ядоса, защото не бил очаквал :o Имал си достатъчно проблеми на главата и не искал и още! Мисля, че не му хареса това, че кучето е с дълга козина, много се било скубело и трябвало постоянно да се чисти след него :huh: Проблемът е, че той толкова беше свикнал със старото ни пуделче, че имам чувството, че сега е сляп за красотата на всяко друго куче! Баща ми си е малко консерватитен, извади ме от релси днес, но нищо...След няколко месеца(ако е решил Господ) ще стана студентка, ще се махна от тук и ако имам квартира и възможности да гледам куче, ще си имам и ще му дам обичта, която заслужава. Яд ме е, толкова готино и толкова мило куче...Разнасяхме го цял ден в колата насам-натам, а накрая го върнахме :(
Публикувано: 30 December 2007 - 09:53 PM
Разбирам те, ясно си го написала..
Представям си как се чувстваш, представям си как се усеща самото животинче..хм..
Може би само да попитам кученцето има ли си постояннен дом?
Ако ли не - да му търсим тук всички..нали момичета..