ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 02 January 2008 - 05:54 PM
Сега ще пусна няколко снимки от вчера ама не са много хубави защото са снимани с телефон. :blink:
Днес не успях да го снимам защото не си бях взела нито телефона нито фотоапарата ама утре обещавам че ще ви зарадвам с много снимки.
Публикувано: 02 January 2008 - 06:03 PM
Много си порастнала ( ако си ти)!
И какво модно яке мани- мани с Ричи сте като на снимки за каталог на модно списание :OK:
В София продължава да ситни сняг..Преди малко се върнах от разходка и ако на тях им се нрави и наистина се кефят яко на непроходимия сняг, то аз вече кихам.
Целите ми крака зззамръзззват като робокоп се прибирам ;D
Публикувано: 02 January 2008 - 06:07 PM
Публикувано: 02 January 2008 - 06:15 PM
То и аз си играя с тях в снега ама ми се пълнят туристическите обувки със сняг, краката ми стават мокри, до колене полепва ледена маса иии.. :rolleyes:
Ще опитам да не сдам фронта..че каквато съм зиморничава лигла..
След малко да се освестя и към 19ч. ще ги гощавам с пилешки сърчица върху гранулка, ммм вкуснотевица!
Хей момичета я дайте идея на пишман - готвачката с какво да заменя това пусто пилешко месо, че вече 2 години с това ги храня чудя се как не им поникна перушина ;D
Някакво друго месо, което да се вари лесно, да не е жилаво..м?
А!Сетих се нещо смешно от преди малко така му полепват по лапките снежни топчици на малкия, че като се връщахме буквално потракваше все едно е мацка на токчета.
И се спираше като магаре на мост да се опитва да ги отскубне сам, но това се маха най- ефективно с хладка вода в банята.
;)
Публикувано: 02 January 2008 - 06:18 PM
Цитат
Ще опитам да не сдам фронта..че каквато съм зиморничава лигла..
След малко да се освестя и към 19ч. ще ги гощавам с пилешки сърчица върху гранулка, ммм вкуснотевица!
Хей момичета я дайте идея на пишман - готвачката с какво да заменя това пусто пилешко месо, че вече 2 години с това ги храня чудя се как не им поникна перушина ;D
Някакво друго месо, което да се вари лесно, да не е жилаво..м?
А!Сетих се нещо смешно от преди малко така му полепват по лапките снежни топчици на малкия, че като се връщахме буквално потракваше все едно е мацка на токчета.
И се спираше като магаре на мост да се опитва да ги отскубне сам, но това се маха най- ефективно с хладка вода в банята.
;)
Не се сещам за друго месо.Пробвай с шийки . ;D То пак е пилешко ама...
Публикувано: 02 January 2008 - 06:23 PM
Ако купувам риба, то ще падне едно чистене..
Не разбирам особено от месища и като вляза в магазин заставам пред витрината и се блещя като индианец пред бутилка кока - кола ;D
Добре, че майка ми не ползва компютри да ми прочете откровенията, ихихии! ;D
Та така..
Марея много хубави снимки браво!
Разкажи сега, сподели ако искаш как минаха празниците при вас?
Къде се намира този град Баня, правихте ли си цър- пър, твоя шпиц намаза ли на небцето вкусотийки, аааа? :P
Публикувано: 02 January 2008 - 06:35 PM
Публикувано: 02 January 2008 - 06:59 PM
Така да обичам да слушам звука на горяща цепеница и аромата, който се носи..ммм блазяя ви!
Ми аз какво да разправям няма нищо особено при мен, бях си в София, в квартирата, с кучетата, минаваха приятели да се чукнем, да хапнем и така.
Каниха ме насам - натам например мой близък ме покани в Дали той работи там, но аз не мога да си оставя кучетата.
Просто не става.Не ми е гот.
Голям дерт ми бяха гърмежите големия изпада в потрес и..не ми се говори ся за кахърни нещица!
Та иначе на маса, с плюскане, вино, плодове и салатки - така посрещнах новата 2008г.
:)
Публикувано: 02 January 2008 - 08:59 PM
Ето това се случва! :blink:
Наложи ни с Иван да местим хладилника - единия надига, другия бута ... а Линда, естествено, се мотае в краката на Иван. Изведнъж чуваме сърцераздирателен кучешки вопъл - не знам как не изтървахме хладилника! За момент решихме, че я е настъпал и й е счупил крака, или нещо такова - той побеля като платно! Клекна до нея, започна да опипва крачетата, докато аз изследвах "местопроизшествието" и открих ... снопче дълги бели косми! Явно я е настъпил за скъпоценната опашка, тя се е дръпнала и се е самооскубала. То бяха извинения, гушкане, лакомства ... тя май не разбра защо, ама не се отказа от нищо! Аз също "намазах" - до края на деня получих правото да мрънкам "Ти свърши ли това, другото ... Не? Нямаш време? А да скубеш опашката на кучето имаш!" ;D
Публикувано: 02 January 2008 - 09:20 PM
Публикувано: 02 January 2008 - 09:52 PM
Публикувано: 02 January 2008 - 09:57 PM
А козината ще й порасне с добри и правилни грижи;)
В кой град сте Светле?
Много се радвам, че сладуранката си е при гаджето ти и защо не си ни казала името й, моля.. :P