ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 26 October 2006 - 08:46 PM
Стискаме палци и лапички на Лъкито да си му израстнат всички постоянни кучешки зъбенца за да може да си папка спокойно всякакви хранички-и твърди за хрупане и меки.. Всякакви.w) w) w) Слънчи,какво е времето в Пловдив тия дни?Имам молба към теб като ходиш на изложбите сега в събота и неделя да снимаш шпицовете в ринга..Имаш хубав апарат и правиш наистина добри снимчици! cheers
Публикувано: 26 October 2006 - 08:53 PM
Ами ето за какво става дума..При вечерната ни разходка в мрака Алекс го атакува улично,черничко младо куче..Принудена бях да го ритна..За да предпазя моя бъзльо от ухапване.Като шутирах агресорчето..то изквича силно и побягна..А на мен сърцето ми се сви.Стана ми много мъчно.За уличното,самотно,ничие куче..
Публикувано: 26 October 2006 - 08:57 PM
Благодарим ви много b) при нас времето е направо прекрасно,даже се разхождат по потници тук l) а за снимчиците ще направя, аз честно съм много развълнувана,от години не съм ходила на киноложка изложба синът ми беше на 2год.като бяхме за последно,няма проблеми 1super wink

Виолета
Публикувано: 26 October 2006 - 09:01 PM
И твоя голям сладур не отриагира?Много се учудвам,защото моя ме пазеше от всичко и всички,просто с него бях безтрашна дори и в полунощ съм го разхождала без грам страх,за сметка на сегашния ми любимец l) сега ме е страх от котките дори като излезем l) Е не се претеснявай,твой инстинкт като майка е да го защитиш 1super правилно си постъпила,сега черничкото агресивно сладурче ще се замисли преди пак да нападне

Виолета
Публикувано: 26 October 2006 - 10:33 PM
Е това се казва щастливо семейство l) Не се притеснявай за батко Алекс,ще улегне и с времето ще усъзнае силата си,но ти трябва да го окуражаваш,когато го взехме Дик се страхуваше от всеки шум дори от телевизора,но с течение на времето преодоля всичко и стана един прекрасен пазач 1super сега полагам същото отношение и към Лъки и когато го е страх вън като излае някое куче го потупвам по гръбчето и с окуражавам с думи и за този кратък период има добри резултати r)

Виолета
Публикувано: 27 October 2006 - 05:48 PM
Мерси w) и аз теб l)
Прикачени файлове
-
Framed_image_.jpg (89.12K)
Брой сваляния: 90

Виолета
Публикувано: 28 October 2006 - 08:52 PM
r)
Прикачени файлове
-