ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 05 January 2008 - 08:57 PM
Да питай там, но моя съвет е заведи Айс на ветеринарен лекар да го види на живо.
Моите две кучета се чувстват превъзходно в студа и снега.
Преди малко се върнахме от разходки и както винаги тичаха и скачаха като обезумели от удоволствие.
Просто обичат снега.
;)
Моите две кучета се чувстват превъзходно в студа и снега.
Преди малко се върнахме от разходки и както винаги тичаха и скачаха като обезумели от удоволствие.
Просто обичат снега.
;)
Публикувано: 05 January 2008 - 09:22 PM
Римела,предлагам помощ в изхранването на невероятната беличка беля Линда..Мога да уредя поне едно дуло от танк..Само кажи и го пращам..
нещо не мого да кача снимки на Чарлита,как си пие кафето/водата де/..Уж ги компресирах..ама ха де..ще ви се покажем.. :wub:
нещо не мого да кача снимки на Чарлита,как си пие кафето/водата де/..Уж ги компресирах..ама ха де..ще ви се покажем.. :wub:
Публикувано: 05 January 2008 - 09:30 PM
Хей,най сетне успях..
Нормално е,Дури ,да си разсеяна..И на мен ми се случва..с тази моя мис Шпицова..Само и дай вода и гледай що локви ще направи..Напослидък си бута купичката с вода и я носи при мен..явно иска нещо друго към водата,ама какво ли?..
Някой да има идеи? :rolleyes:
Нормално е,Дури ,да си разсеяна..И на мен ми се случва..с тази моя мис Шпицова..Само и дай вода и гледай що локви ще направи..Напослидък си бута купичката с вода и я носи при мен..явно иска нещо друго към водата,ама какво ли?..
Някой да има идеи? :rolleyes:
Публикувано: 05 January 2008 - 09:30 PM
Милички извинете ме..
Страшно ми е гот да си разпускам след работа тук с всички ви, хем съм малко разсеяна.
Ако ме понесете такава..оставам с вас?
Сега за зъбките ако недай Боже не ги смени по естествен път, ще й ги махнат с упойка.
Ако си гризе опашката..ммм..май и трябва другарче в игрите да се изтощава и вътре като се прибере да се струполи..да се разпадне на атоми, изтощена от весели доги гонитби.
Аз моя шпиц го изтощавам като търча като изоглавена с него, ето преди малко се върнах от работа, но го грабнах и се гонихме из снега, сега докато пиша, ето обръщам се да погледна къде е..ами лежи и дремуца навирил крачета.
Това са много енергични, жизнени кучета, ако не ги изцеждаме навънка те ще се самоизцеждат вътре с каквот им попадне..
:wub:
Страшно ми е гот да си разпускам след работа тук с всички ви, хем съм малко разсеяна.
Ако ме понесете такава..оставам с вас?
Сега за зъбките ако недай Боже не ги смени по естествен път, ще й ги махнат с упойка.
Ако си гризе опашката..ммм..май и трябва другарче в игрите да се изтощава и вътре като се прибере да се струполи..да се разпадне на атоми, изтощена от весели доги гонитби.
Аз моя шпиц го изтощавам като търча като изоглавена с него, ето преди малко се върнах от работа, но го грабнах и се гонихме из снега, сега докато пиша, ето обръщам се да погледна къде е..ами лежи и дремуца навирил крачета.
Това са много енергични, жизнени кучета, ако не ги изцеждаме навънка те ще се самоизцеждат вътре с каквот им попадне..
Публикувано: 05 January 2008 - 09:44 PM
Хм, marians6996, да не би малката Чарлита да се събрала с лоша компания, да е опитала нещо течно "по-така" и да й се усладило, та пак си го иска? :blink: Дръж я под око и я накарай да ти "лъхне" след разходка! ;D Че то съвременната младеж...
Публикувано: 05 January 2008 - 09:47 PM
Хахаха Чарлита e aлкoхoличаркаа, ихихи!
Да се съберем с вас и да се нАпиеме като смоци, Мариянс?
Или поне да изпием по 3?
Ах разсипах се от смях..
Мариянс я кажи сега тя разсипва ли си водата и после да носи празната вече купа или?
Обясни ако искаш по- детайлно за да те разберем и да предложим идеи ;)
Да се съберем с вас и да се нАпиеме като смоци, Мариянс?
Или поне да изпием по 3?
Ах разсипах се от смях..
Мариянс я кажи сега тя разсипва ли си водата и после да носи празната вече купа или?
Обясни ако искаш по- детайлно за да те разберем и да предложим идеи ;)
Публикувано: 05 January 2008 - 10:06 PM
Браво на Дури = медиум съм май?
Я да фърля един боб или едни миди да видя кога ще плащат хонорари, че требе да се купува чувал Р.Канин
( дано фанем прИмоцията с чашата).
А сега малко сериозно( ама само за малко).
Мариянс нямаш проблем.
Вземаш един леген, пълниш го с вода в банята и закачливо я поканваш там да цапа и пляска с лапки.
Абсолютно същия очарователен трик ми правеше Волфиньон като беше мъниченце.
Тичаше насам- натам па току се спусне към голямата обща купа с вода, праас с лапките вътре, следваше един бесен танц - разплискване и нова гонка из апартамента.
Освен воден барабанист беше и шпиц - гмурец..
Ех, спомени, спомени..
п.с.Ти каква вода и даваш да пие?
Не знаеш ли, че немските СРЕДНИ шпицове пият само Евиан? ^_^
Я да фърля един боб или едни миди да видя кога ще плащат хонорари, че требе да се купува чувал Р.Канин
( дано фанем прИмоцията с чашата).
А сега малко сериозно( ама само за малко).
Мариянс нямаш проблем.
Вземаш един леген, пълниш го с вода в банята и закачливо я поканваш там да цапа и пляска с лапки.
Абсолютно същия очарователен трик ми правеше Волфиньон като беше мъниченце.
Тичаше насам- натам па току се спусне към голямата обща купа с вода, праас с лапките вътре, следваше един бесен танц - разплискване и нова гонка из апартамента.
Освен воден барабанист беше и шпиц - гмурец..
Ех, спомени, спомени..
п.с.Ти каква вода и даваш да пие?
Не знаеш ли, че немските СРЕДНИ шпицове пият само Евиан? ^_^
Публикувано: 05 January 2008 - 10:14 PM
Дури,май наистина си медиум/или твоя опит/,но мерси за съвета..Утре,след разследването на "случая с кафето",ще пробвам...номера с легена..Само да не беше такъв студ..Навън и минус 10,незнам как ги разхождаш твоите момчета?ние тичаме набързо на двора и беж на топличко..
А ако пак разсипе купичката-щи ти я пратя на обучение-но само за ден,няма да издържа без нея по дълго..Става ли?/майтапя се/...Ще се справим,нали?
А ако пак разсипе купичката-щи ти я пратя на обучение-но само за ден,няма да издържа без нея по дълго..Става ли?/майтапя се/...Ще се справим,нали?