ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 13 January 2008 - 09:11 AM
Здравейте!Видях че обсъждате темата по катерането по краката.Ричи започна от 5 месечна възраст и сега продължава макар че вече не толкова често.Онзи ден имахме гости и те седнали на стола и той нашия отива при единия качва му се аз му се скарам а той отида при другия. ;D Преди каквато и играчка да му дам на моя пакостник всичките ги "оправяше" но вече май се "задоволява" с човешки крака и кучета независимо от кой пол са.Ето вчера излизаме и една комшийка си е извела кучето което е полепекинез нашия веднага започна да и лиже дупето но аз го дръпнах.После си опита да я "качи" ама тя е малко луда и не му се дади.А имах преди време друг случай , в който Ричи не беше единствения "Ромео".Един йоркшийрски териер някъде на неговата възраст като го подхвана и не го пуска.Аз го гоня а пък Ричи отива и почва той върху него. ;D Големи мераклий бяха и двамата.Да не говоря че английската ми сетерка милата най-много си пати от лудориите на Ричко.Ама тя понеже е висока и само ако легне или седне Ричи я "качва" а през останалото време седи под нея и я ближи.Има много случаи на такива мъжки работи-качвал е брат си ;D , един женски пинчер,едно мъжко безпородно кученце и какви ли още не животни и човешки части.
Публикувано: 13 January 2008 - 09:34 AM
Здравейте момичетаа,как са ви кучовците?През цялото време четох какво си пишете, Айс до сега не се е качвал на кучета(независимо мъжки или женски)Само като малък имаше такъв период и се качваше на едно плушено куче ,а и на краката ни,но сигурно това не го е правил от4,5 месеца ако не и повече. ;D Поздрави :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 13 January 2008 - 10:42 AM
Здравейте и от нас с Линда! Ние току-що се върнахме от разходка, беше такъв цирк!
Вървим си ние с нея, а зад нас на почетно разстояние марширува цяла гвардия мераклии начело с Роби - едно голямо черно куче, квартален храненик, дебелан и мързелан, но за случая и той се беше размърдал! :P Слава богу всички кучетата бяха квартални, кротки, викнах им няколко пъти и те не се приближаваха, само точеха лиги отстрани. Моята хубостница кърши снага, върти опашка .... Еле-ха някак се разходихме, вече се прибираме и изневиделица - хоп! - черно пуделче тича към нас, подхлъзва се на леда, става и пак хуква. Моята, естетствено, веднага проточи нос - иде Ромео къдрокос! ;D Ами сега? Гледам - стопанката на пуделчето, някаква бабка с бастун, едва крета в поледицата, докато се дотътри тия двамата ще свършат работата, че ще и повторят! ;D Грабнах Линда и я качих на една ограда, държа я там с две ръце да не падне, пуделчо подскача отдолу, гвардията и тя събра смелост и притопа, да се наредят и те на опашката ... кошмар! :rolleyes:
Е, накрая бабата пристигна, върза Ромео, аз разгоних пущараците и повлякох моята към къщи. Да де, ама тя не ще - запънала лапи, обърнала се назад - иска си Ромео! Едвам си я прибрах.
Та такива работи с тия кучешки пубери... :blink:
Вървим си ние с нея, а зад нас на почетно разстояние марширува цяла гвардия мераклии начело с Роби - едно голямо черно куче, квартален храненик, дебелан и мързелан, но за случая и той се беше размърдал! :P Слава богу всички кучетата бяха квартални, кротки, викнах им няколко пъти и те не се приближаваха, само точеха лиги отстрани. Моята хубостница кърши снага, върти опашка .... Еле-ха някак се разходихме, вече се прибираме и изневиделица - хоп! - черно пуделче тича към нас, подхлъзва се на леда, става и пак хуква. Моята, естетствено, веднага проточи нос - иде Ромео къдрокос! ;D Ами сега? Гледам - стопанката на пуделчето, някаква бабка с бастун, едва крета в поледицата, докато се дотътри тия двамата ще свършат работата, че ще и повторят! ;D Грабнах Линда и я качих на една ограда, държа я там с две ръце да не падне, пуделчо подскача отдолу, гвардията и тя събра смелост и притопа, да се наредят и те на опашката ... кошмар! :rolleyes:
Е, накрая бабата пристигна, върза Ромео, аз разгоних пущараците и повлякох моята към къщи. Да де, ама тя не ще - запънала лапи, обърнала се назад - иска си Ромео! Едвам си я прибрах.
Та такива работи с тия кучешки пубери... :blink:
Публикувано: 13 January 2008 - 11:00 AM
Здравейте приятели,да ви питам аз сега случвало ли ви се е шпица ви да издава странни звуци,но не типичните обичайни,а нещо много странно м/у мъркане и ръмжене без да си отваря устата....незнам дали ме разбрахте добре ;D,но Арес прави това днес от сутринта и ми е малко странно....така,4е пишете... :wub:
P.S дори бих го дефинирала не6то като уригване само,4е със затворена уста....надявам се,да бях достатъчн изчерпателна B)
P.S дори бих го дефинирала не6то като уригване само,4е със затворена уста....надявам се,да бях достатъчн изчерпателна B)
Публикувано: 13 January 2008 - 11:07 AM
рони например с затворена уста скимти-даже звуците излизат едни дълги като песен ;D когато иска да излиза или просто се закача,така че е нормално да издават звуци,освен ако не са от някакво неразположение,но ти би го разбрала :blink:даже се прозява звучно-като при хората :P
Публикувано: 13 January 2008 - 11:11 AM
мда...Арес и тои издава такива тип песен.....но сега е по различно,иначе е жизнен,мисля,че всичко е ок...сега го взех в мен и спря....незнам и аз...
Публикувано: 13 January 2008 - 11:21 AM
Да питам и аз нещо, че таман се чудя... Днес съм се наканила да къпя моята "на сухо" с шампоан - пудра на TRIXIE. В указанията пише, че след като я напудря, трябва да я изчеткам с масажна ръкавица?! :( Това пък какво е, сто на сто нямам такава. Ако сте ползвали такъв шампоан - светнете ме как се сваля?! Ще падне ли при разресване, или с кърпа...
Публикувано: 13 January 2008 - 11:27 AM
ако нямаш масажна ръкавица може и с четката с която обикновенно си е сресваш,а самата ръкавица предствалява -като обикновените ръкавици се слага с пет пръста като от долната страна има едни топченца който обират ненужната козинка :yahoo:дано ме разбереш :yahoo: