ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 17 January 2008 - 12:40 AM
rimela а как се казва стопанката на Кори?
Дали пък не се познавате с моята скъпа позната Петик от темата тук?
Нейното кученце също се казва Кора.
Живи и здрави ще ги срещнем пък каквото такова..
Няма смисъл да гадаем, нали?
Сега ще пусна една снимка с Петик&Кора и аз&Волфи. ;)
Дали пък не се познавате с моята скъпа позната Петик от темата тук?
Нейното кученце също се казва Кора.
Живи и здрави ще ги срещнем пък каквото такова..
Няма смисъл да гадаем, нали?
Сега ще пусна една снимка с Петик&Кора и аз&Волфи. ;)
Публикувано: 17 January 2008 - 10:06 AM
И ние имаме няколко снимки "без уши" ;D
А относно намигването-и моя шпиц намигва но за жалост не съм го хващала в такива моменти.Дори мойта приятелка се шегува и казва-"Диди , Ричо освен че ми качва крака сега ми и смигва!" Аз си мисля че това го прави без да иска а не че показва някакво чуство чрез това ;)
А относно намигването-и моя шпиц намигва но за жалост не съм го хващала в такива моменти.Дори мойта приятелка се шегува и казва-"Диди , Ричо освен че ми качва крака сега ми и смигва!" Аз си мисля че това го прави без да иска а не че показва някакво чуство чрез това ;)
Публикувано: 17 January 2008 - 05:08 PM
Малее сега като видях Ричко мокър с тази кърпа върху него се присетих ,че и Айсо трябва да го изкъпяя :palqcho: :podigravka: :rolleyes: Но след като се върнем от провичиятаа :P и ще пусна няколко мокри снимки, ееее имам и стари мокри снимки искате лиии??? :P ;D
Публикувано: 17 January 2008 - 10:26 PM
Вики и Римела добре сте обсъдили нашия ветеринар Траян ,той ще се трогне! ;DЩе взема да ви го снимам за да го види и Вики ;)Ама после май наистина ще стане опашка... :P
Публикувано: 18 January 2008 - 12:44 AM
Добра нощ момичета с красиви кучета!
Тази вечер бе за мен незабравима и много весела..
Първо да честитя и тук в любимата ни тема
РОДОСЛОВИЕТО на Линда вон Тита Зелин!!! :Танц: :palec: :->)
Специални благодарности към господин Димитров и клуб Северни кучета, които оказаха съдействие и направиха това факт!
След чудесно изкараната вечер в приятната компания на римела, Ивето и наши близки приятели и колеги от клуба, вечерта за мен завърши с една импровизирана, но неповторима среща..
Момичета..!Видях на живоооо Линдаааа! :yahoo:
Уникална хубавица с невероятен характер!
За срещата с нея ще разкажа по - подробно, а сега няколко снимки от преди часове.. :palqcho:
Освен всичко това видяхме в клубното кафене бебе самоед на име Амбър!Голям сладур! :wub:
Тази вечер бе за мен незабравима и много весела..
Първо да честитя и тук в любимата ни тема
РОДОСЛОВИЕТО на Линда вон Тита Зелин!!! :Танц: :palec: :->)
Специални благодарности към господин Димитров и клуб Северни кучета, които оказаха съдействие и направиха това факт!
След чудесно изкараната вечер в приятната компания на римела, Ивето и наши близки приятели и колеги от клуба, вечерта за мен завърши с една импровизирана, но неповторима среща..
Момичета..!Видях на живоооо Линдаааа! :yahoo:
Уникална хубавица с невероятен характер!
За срещата с нея ще разкажа по - подробно, а сега няколко снимки от преди часове.. :palqcho:
Освен всичко това видяхме в клубното кафене бебе самоед на име Амбър!Голям сладур! :wub:
Публикувано: 18 January 2008 - 01:07 AM
След като си тръгнахме с rimela се метнахме на едно такси и отидохме да бъде изпълнено едно мое отколешно желание..
Да видя Линдичка!
Като я изведе във входа, малката палавница се спусна по стълбите и щом ме зърна реагира много интересно, неочаквано.
Спусна се засмяна и ме целуна!
Посрещна ме като стара, скъпа познайница!
След това като влязохме в задното й любимо дворче обаче прояви доза ревност и недоверчивост и озвучихме нощна София със звънък, сладък лай.
Като видя и се увери, че няма да й превзема любимото дворче се отпусна и тогава видях колко мили, ласкави, топли и любвеобвилни могат да бъдат мителшпицовете дори към напълно непознати хора..
То не бяха игриви подскоци, то не беше омайващо целуване и прегръщане с лапки..
Подуши ме и ме облиза в едното ухо, протегна котешките си лапки и ми затвори очите докато ме целуваше сладко, пъхна муцунка в ръкава на якето ми и там пусна ласкаво езиче, облиза ме почти отгоре до долу, хаха!
ЧУ- ДО!
Взаимна любов от първата целувка, ихих! :kuchence: :palqcho:
После като си я прибираше rimela - малката гушлива целувкораздавачка
се обръщаше назад и ме гледаше тъжно с красивите си умни очички..
Така завърши тази вечер за мен, мили приятели.
дури :wub:
п.с.Да си призная честно моите собствени кучета не ме целуват чак така..
Необикновено кученце ни е тя..Линда - Белинда.. :wub:
Да видя Линдичка!
Като я изведе във входа, малката палавница се спусна по стълбите и щом ме зърна реагира много интересно, неочаквано.
Спусна се засмяна и ме целуна!
Посрещна ме като стара, скъпа познайница!
След това като влязохме в задното й любимо дворче обаче прояви доза ревност и недоверчивост и озвучихме нощна София със звънък, сладък лай.
Като видя и се увери, че няма да й превзема любимото дворче се отпусна и тогава видях колко мили, ласкави, топли и любвеобвилни могат да бъдат мителшпицовете дори към напълно непознати хора..
То не бяха игриви подскоци, то не беше омайващо целуване и прегръщане с лапки..
Подуши ме и ме облиза в едното ухо, протегна котешките си лапки и ми затвори очите докато ме целуваше сладко, пъхна муцунка в ръкава на якето ми и там пусна ласкаво езиче, облиза ме почти отгоре до долу, хаха!
ЧУ- ДО!
Взаимна любов от първата целувка, ихих! :kuchence: :palqcho:
После като си я прибираше rimela - малката гушлива целувкораздавачка
се обръщаше назад и ме гледаше тъжно с красивите си умни очички..
п.с.Да си призная честно моите собствени кучета не ме целуват чак така..
Необикновено кученце ни е тя..Линда - Белинда.. :wub:
Публикувано: 18 January 2008 - 01:46 AM
Цитат
Хи-хи, баш така си беше! ;D
За жалост не можах да изпълня заканите си - да изкъпя, среша и наплаша Линда, за да се държи прилично, та се представихме "натюр"! :rolleyes: Първо Линда дра гърло десет минути - родовита, че и гласовита! :blink: После "нападна" Дури и й "облапи" лицето, преджоби я и й измъкна цигарите, облиза носа и гризна ухото ... ;D Въобще - изигра си "задължителната програма"! Пази се, Дури, при следващата среща - "пълната програма"! ;D
Наздраве на всички мителшпицове и техните стопани от нашата маса тази вечер в кафе "Ибис" - Дури, Ива и мен! :wub: Лека нощ!
Публикувано: 18 January 2008 - 02:08 AM
О за Линда - ще чакаме колкото трябва!
Само да мога да го запозная с лейди мителшпиц..това ми е мечтата!
Моя със сигурност ще си глътне кучешката "граматика", помни ми думата! ;) :wub:
До нови срещи!
Лека и спокойна нощ и.. благодаря за хубавата компания! :yahoo:
Само да мога да го запозная с лейди мителшпиц..това ми е мечтата!
Моя със сигурност ще си глътне кучешката "граматика", помни ми думата! ;) :wub:
До нови срещи!
Лека и спокойна нощ и.. благодаря за хубавата компания! :yahoo:
Публикувано: 18 January 2008 - 11:23 AM
Здравейте приятели отново,след малко отсъствие!Искренно ви "завиждам" за срещата ;),тук при мен във Варна,за жалост няма никой.
Да ви попитам вие с какъв режим сте на разходки на сладурите,питам ви,защото аз извеждам Арес по 3 пъти на ден,но мисля,че е време на премина на два пъти...и затова. :wub:
Да ви попитам вие с какъв режим сте на разходки на сладурите,питам ви,защото аз извеждам Арес по 3 пъти на ден,но мисля,че е време на премина на два пъти...и затова. :wub: