ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 20 January 2008 - 08:29 PM
Здравейте и от мен и Линда!
Поздрав на варненската шпиц-компания, :->) чакаме снимки от новите ви срещи! :yahoo:
При нас няма нищо ново освен няколко бройки пронизани със стрелата на Амур кучешки сърца, но май работата върви към затихване... Ура-а! :P
marians6996, и аз се притеснявах много как ще мине първото разгонване, но за щастие опасенията ми не се потвърдиха, всичко минава тихо и кротко. Даже не се наложи да използвам помощни средства за поддържане на хигиената, всичко се сведе до няколко извънредни измивания на коридора, ще изпера и покривката на канапето с няколко петънца колкото лещено зрънце - и това е. Е, Линда проявява повишен интерес към кучешкото братство, капризничи, не иска да яде, пишка по-често и се глези без мярка, но това са "бели кахъри". ;D
И на мен често ми се случва, особено вечер.
Поздрав на варненската шпиц-компания, :->) чакаме снимки от новите ви срещи! :yahoo:
При нас няма нищо ново освен няколко бройки пронизани със стрелата на Амур кучешки сърца, но май работата върви към затихване... Ура-а! :P
marians6996, и аз се притеснявах много как ще мине първото разгонване, но за щастие опасенията ми не се потвърдиха, всичко минава тихо и кротко. Даже не се наложи да използвам помощни средства за поддържане на хигиената, всичко се сведе до няколко извънредни измивания на коридора, ще изпера и покривката на канапето с няколко петънца колкото лещено зрънце - и това е. Е, Линда проявява повишен интерес към кучешкото братство, капризничи, не иска да яде, пишка по-често и се глези без мярка, но това са "бели кахъри". ;D
Цитат
по половин час ми се качват снимките, не знам от нета ли е или от сайта, и освен това излизат по няколко пъти... :angry:
И на мен често ми се случва, особено вечер.
Публикувано: 20 January 2008 - 08:40 PM
Да се вкл. и аз ;),да снимките са на нашите шпицове,Арес се прояви като "истински" кавалер,лаейки и поскубвайки леко опашката на сладката кокона шпиц :wub:
Публикувано: 20 January 2008 - 08:45 PM
Цитат
Цитат
Няма значение снимките са много готини :P :blink: .Пухчовците са страхотни :yahoo: .А на снимките са Арес на Markizza_Silv и твоята красавица нали sophiepp? :-
дамм, но според мен ще ви е доста трудно да познаете кой кой е :rolleyes:
Публикувано: 20 January 2008 - 10:29 PM
Здравейте
Най- накрая и аз да мога да се включа. Компа нещо се повреди и трябваше да се преинсталира и се надявам вече всичко да е ок. Страхотно се забавлявам със снимките, които сте пуснали. Всички са такива сладурковци, ей да ги нагушкате от мен.
При нас няма нищо интересно. РАзхождаме се, играем и така. Арес си е все същото кълбо от енергия и емоция. Вчера едни приятел каза, че животните приличат на стопаните си и аз малко се стреснах ;D
Желая лека вечер на всички ви
Целувки от мен и Арес
Най- накрая и аз да мога да се включа. Компа нещо се повреди и трябваше да се преинсталира и се надявам вече всичко да е ок. Страхотно се забавлявам със снимките, които сте пуснали. Всички са такива сладурковци, ей да ги нагушкате от мен.
При нас няма нищо интересно. РАзхождаме се, играем и така. Арес си е все същото кълбо от енергия и емоция. Вчера едни приятел каза, че животните приличат на стопаните си и аз малко се стреснах ;D
Желая лека вечер на всички ви
Целувки от мен и Арес
Публикувано: 20 January 2008 - 10:40 PM
;D ^_^
;D ^_^ и на мен моята майка ми каза, че си приличаме с Нерката :rolleyes: :huh:
...а примерно, ако човек има няколко кучета, различни породи, на кое от тях ще прилича :podigravka: или на всяко едно, но в различен етап от живота ;)
Цитат
Не е така.Кучето приема характера на стопанина си ,а стопанина заприличва на кучето си. :yahoo:
;D ^_^ и на мен моята майка ми каза, че си приличаме с Нерката :rolleyes: :huh:
...а примерно, ако човек има няколко кучета, различни породи, на кое от тях ще прилича :podigravka: или на всяко едно, но в различен етап от живота ;)
Публикувано: 20 January 2008 - 11:16 PM
Да ви представя развъдник "Trinian German Spitz"
И техния Ch. Trinian Cosmic Danca - Jaxon - Whelped 28/3/01 - 14"
"White with cream markings, Jaxon is a very light moving dog.
He was
titled in June, 02 at 14 months of age, and is a multi Best of Breed
achiever.
Achieved Baby Puppy and Minor Puppy in Group, Jaxon was retired
from the show ring in 2003."
И техния Ch. Trinian Cosmic Danca - Jaxon - Whelped 28/3/01 - 14"
"White with cream markings, Jaxon is a very light moving dog.
He was
titled in June, 02 at 14 months of age, and is a multi Best of Breed
achiever.
Achieved Baby Puppy and Minor Puppy in Group, Jaxon was retired
from the show ring in 2003."
Публикувано: 21 January 2008 - 10:04 PM
Здравейте, шпиц-компания! Поздрави от мен и Линда! :P
Днес моята хубавелка успя да си прегризе повода насред улицата! :o
Честно казано - омекнаха ми краката, като си представих как я гоня през три квартала, по улици с коли, автобуси... :rolleyes: Смешното беше, че тя въобще не хукна нанякъде, а си стоеше на мястото, въртеше опашка и ми се хилеше! Вързах скъсания повод, довлякох си я в къщи и се турих в мисли... Май лудетината не е искала да бяга, просто се беше оплела в повода и се освободила сама, защото аз бях заета с друго и не й обърнах внимание. Ако е така... Иначе не знам - на верига ли да я водя?
На някого случвало се е такова нещо?! :(
Днес моята хубавелка успя да си прегризе повода насред улицата! :o
Честно казано - омекнаха ми краката, като си представих как я гоня през три квартала, по улици с коли, автобуси... :rolleyes: Смешното беше, че тя въобще не хукна нанякъде, а си стоеше на мястото, въртеше опашка и ми се хилеше! Вързах скъсания повод, довлякох си я в къщи и се турих в мисли... Май лудетината не е искала да бяга, просто се беше оплела в повода и се освободила сама, защото аз бях заета с друго и не й обърнах внимание. Ако е така... Иначе не знам - на верига ли да я водя?
На някого случвало се е такова нещо?! :(
Публикувано: 21 January 2008 - 10:25 PM
Изгриза си го, докато се бях залисала - тихо, кротко... :( И като ми лъсна с тая шпиц-усмивка ...засърбяха ме ръцете :angry:
Много ми и интересно как се отнася тая хитрушана към повода - не го харесва, разбира се, дъвче го демонстративно в знак на протест, че и го слагам, но никога, ама съвсем НИКОГА, не се противи активно, когато я вързвам. Намерила е начин за "тиха война" - прави се, че все едно не съществува, тича си, все едно че го няма, а днес ми демонстрира, че не е проблем и наистина да го няма!
Ха сега де!
Много ми и интересно как се отнася тая хитрушана към повода - не го харесва, разбира се, дъвче го демонстративно в знак на протест, че и го слагам, но никога, ама съвсем НИКОГА, не се противи активно, когато я вързвам. Намерила е начин за "тиха война" - прави се, че все едно не съществува, тича си, все едно че го няма, а днес ми демонстрира, че не е проблем и наистина да го няма!
Ха сега де!

Вход

Горе
Цитиране +