ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 10 February 2008 - 09:52 AM
Здравейте сладурковци :wub: :wub: :wub:
Голям студ е на вън. Малко поизмръзнах. Но пък Арес си игра на воля, а като тръгнахме да се прибираме се заигра и с едни помиярчета. Едвам го накарах да спре ;D ;D ;D Но играта е на първо място естествено.
Искам да попитам дали започна да пада козината и при вас, защото при нас космите са на всякъде, направо на топчици. Къщата цялата е в косми. Решим го всеки ден и сваляме по огромно количество козина. Най- вероятно е нормално, но нали за пръв път минавам през такова нещо, а за пубертета ще съм за втори, та може да се справя и по- добре ;D ;D
Разбрах, че ще има изложба другата събота и смятам да заведа Арес да го погледнат. Аз от много време имам тази мисъл в главата си и сега май ще стане, ако не се появи нещо.
Приятен и слънчев ден на всички :wub: :wub: :wub:
Голям студ е на вън. Малко поизмръзнах. Но пък Арес си игра на воля, а като тръгнахме да се прибираме се заигра и с едни помиярчета. Едвам го накарах да спре ;D ;D ;D Но играта е на първо място естествено.
Искам да попитам дали започна да пада козината и при вас, защото при нас космите са на всякъде, направо на топчици. Къщата цялата е в косми. Решим го всеки ден и сваляме по огромно количество козина. Най- вероятно е нормално, но нали за пръв път минавам през такова нещо, а за пубертета ще съм за втори, та може да се справя и по- добре ;D ;D
Разбрах, че ще има изложба другата събота и смятам да заведа Арес да го погледнат. Аз от много време имам тази мисъл в главата си и сега май ще стане, ако не се появи нещо.
Приятен и слънчев ден на всички :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 10 February 2008 - 10:41 AM
Иве снимката е мнооогоо гготина наистина ми напълни душата.А колкото до козинката и Айс в момента я сменя и наистина навсякъде има топки с косми :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: .И аз го реша всеки ден и наистина в големи количества,ноо такава ни е съдбата ;D +според мен това е за кратък период.Сигурно пролетта и есента ще е така. :rolleyes: :o А колкото до изложбата и аз ще съм там :P :yahoo: може да взема Айс,но няма да участваме ;) Иве ,а кога Арес прави годинка? :blink: :blink: :wub:
Публикувано: 10 February 2008 - 11:03 AM
Здрасти Мони,
и на мен са му много сладурски тези бебешори. Често си разглеждам в нета някакви неща и каквото ми хареса си го свалям.
Арес прави годинка идния четвъртък - 14,02
но да ти кажа не му личи, че пораства. От ден на ден става все по див ;D
Супер, че и ти ще бъдеш на изложбата. Ще се запознаем ;)
и на мен са му много сладурски тези бебешори. Често си разглеждам в нета някакви неща и каквото ми хареса си го свалям.
Арес прави годинка идния четвъртък - 14,02
но да ти кажа не му личи, че пораства. От ден на ден става все по див ;D
Супер, че и ти ще бъдеш на изложбата. Ще се запознаем ;)
Публикувано: 10 February 2008 - 08:47 PM
Арес пък да ви кажа,е вече на 9 мес. и малко и все още не вдига крачето :( :o
Публикувано: 10 February 2008 - 08:51 PM
Еее не се отчаивай не всяко мъжко куче вдига краче.Някои не вдигат...Един приятел има хъски вече на 1год. и последният път когато го видях той беше на 11месеца и не вдигаше краче..Аз казах кога Айс започна да вдига краче,това не означава,че и вашите ще почнат на тази възраст.Но това не е проблем.. ;) Поздрави :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 10 February 2008 - 09:35 PM
здравейте момичета,как сте ние отдавна не сме се включвали имахме проблем с комп.пропуснали сме много събития -мони честит ти рожденник на патерици много,много да те радва :yahoo: хъски, твоят сладур май се е опитвал да се "почиства с памука " ;Dкато става дума запишкането ,рони взе да вдига крачето на 6 месеца,но това е строго индивидуално за всяко кученце ;)момичета кокво стана с дурката и римелка нещо ни изоставиха,не мислите ли :Абе, ти чуваш ли ме?!:приятна и спокойна вечер от нас. ;D
Публикувано: 10 February 2008 - 10:40 PM
ами аз питам защото имам чувството,че е по-голям,а не на 6м.иначе смени зъбите и т.н. днес си ходихме до село и го пуснах да потича,а той като невидял.почто мога да кажа,че не се изпуща вкъщи,но ако дойдат гости,той побеснява.от радост де :P.и хората не могат да седнат спокойно.вашите кучовци така ли са?