ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 11 February 2008 - 11:18 AM
Ръст при холката:
ВОЛФШПИЦ: 49 СМ. +/- 6 см.
ГОЛЯМ ШПИЦ: 46 см. +/- 4 см.
СРЕДЕН ШПИЦ: 34 см. +/- 4 см.
МАЛЪК ШПИЦ: 26 см. +/- 3 см.
МИНИАТЮРЕН ШПИЦ (померан): 20 см. +/- 2 см
Публикувано: 11 February 2008 - 05:56 PM
Публикувано: 11 February 2008 - 11:06 PM
Радвам се да ви видя, т.е. чета. Тази вечер имахме малък инцидент с Арес. Излизаме си на дежурната вечерна разходка на полянката до нас и се появи момиче с немска овчарка. На мен ми върви на немски овчарки ;D ;D ;D ;D. Та това момиче започна да недоволства защо аз отивам с кучето си на въпросната полянка, като тя си извеждала 15 години кучетата там и майка й да ми каже да си махна кучето, за да си пуснат те тяхното. Ние играехме с една топка, а той си беше и без повод. Тя като започна да се възмущава как така съм си извела кучето без връзка.
И като се замисля много съжалявам, че не живея в някоя бяла държава. Там хората за подобни неща се съдят. Толкова съм възмутена, как може някой да ми държи сметка за междублоковот пространство, което е на всички. Ми утре някой може да реши, че му преча като минавам пред блока. Ще искат да минавам отзад или да си направя стълба от 5 етаж. Ужас!!! :mazohist: Вече за сетен път се убеждавам, че народа тотално изперка. А може би е вярна и максимата, че какъвто човека, такова и кучето му. Сериозно се замислям да си взема още едно куче -голямо и внушително, та тогава да ми каже някой що съм си извела кучето на някоя си поляна "собственост" на някого си.
Често ви казвам вече наистина ми писна. Толкова често ми се случват подобни тъпотии. Хора идиоти :angry: :angry: :angry: :angry:
Съжалявам, че ви занимавам с гадни неща, но смятам, че ще ме разберете
Лека вечер на всички :wub:
Публикувано: 12 February 2008 - 10:06 AM
Публикувано: 13 February 2008 - 11:06 AM
Публикувано: 13 February 2008 - 09:05 PM
Сядам да ви напиша няколко реда.
Благодаря ви за подкрепата и разбирането. Наистина е много неприятно да се изпада в подобна ситуация и да се налага да се спори с невъзпитани хора.
Но днес ми е щастливо, а утре ще е повече.
Приятели Арес утре има рожден ден. Ставаме на 1 годинка. Четейки из нета открих, че 1= 14, което обяснява поведението му. Ми пубертета го тръска от всякъде.
Моето слънчице на една годинка :wub: :wub: :wub:. Толкова се вълнувам. измислила съм му няколко нещица ,с които да го зарадвам :blink: :blink:
Приятна вечер на всички от нас и до скоро
Целувки за всички :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 13 February 2008 - 10:30 PM
Цитат
Сядам да ви напиша няколко реда.
Благодаря ви за подкрепата и разбирането. Наистина е много неприятно да се изпада в подобна ситуация и да се налага да се спори с невъзпитани хора.
Но днес ми е щастливо, а утре ще е повече.
Приятели Арес утре има рожден ден. Ставаме на 1 годинка. Четейки из нета открих, че 1= 14, което обяснява поведението му. Ми пубертета го тръска от всякъде.
Моето слънчице на една годинка :wub: :wub: :wub:. Толкова се вълнувам. измислила съм му няколко нещица ,с които да го зарадвам :blink: :blink:
Приятна вечер на всички от нас и до скоро
Целувки за всички :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 13 February 2008 - 10:43 PM
да много е обичан, а и самият той е много любвеобвилен. Но по реакциите му спрямо женски кучета трябва да се казва Ерос ;D ;D ;D ;D
Поздрави на теб и гушкане на Айс :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 13 February 2008 - 10:48 PM
Публикувано: 13 February 2008 - 11:00 PM
Публикувано: 14 February 2008 - 10:47 AM
Желая ви любовта никога да не спира да изпълва сърцата ви. Любовта е най- хубавото нещо в живота. Тя е нашият двигател, за да се увстваме живи.
Пожелавам ви успихват и слънчев празник :wub: