Цитат
ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 22 February 2008 - 03:16 PM
Здравейте,
имам малко време и реших да ви драсна няколко реда.
Времето вече е невероятно и смятам утре да си направим една по- дълга разходка.
Арес е добре и смятам да ви пусна утре още снимки от избожбата. Тази седмица работата ми дойде малко в повече и нямах никакво време да пиша. Прочитах на бързичко какво сте написали.
Мони нищо не написа за вашето представяне с Айс. Ходихте ли изобщо?
Марея а вие продължавате да сте все така страхотни. Много ви се радвам.
За сега чао от мен :blink:
Целувки на всички ви :wub: :wub: :wub: :wub:
имам малко време и реших да ви драсна няколко реда.
Времето вече е невероятно и смятам утре да си направим една по- дълга разходка.
Арес е добре и смятам да ви пусна утре още снимки от избожбата. Тази седмица работата ми дойде малко в повече и нямах никакво време да пиша. Прочитах на бързичко какво сте написали.
Марея а вие продължавате да сте все така страхотни. Много ви се радвам.
За сега чао от мен :blink:
Целувки на всички ви :wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 22 February 2008 - 07:10 PM
Цитат
09/05 - София
10/05 - София
10/05 - София
17/05 - София
Публикувано: 23 February 2008 - 10:25 PM
ехо,зфравейте.защо никой не пише вече.за дури и римела е ясно ,ами другите? :(мони,нямам нови снимки,нп като направя,ще ги кача.и аз пиша рядко,защото през деня имам работа,но влизам най-редовно.да ви се оплача от ричо,всяка сутрин ме събужда към 6:30.откачам милички,особено днес в събота,така ми се спеше :'(.но карай,той ще започне да се стискаи повече време.ами това е
Публикувано: 26 February 2008 - 09:28 PM
ехоооооооооо,защо никой не пише?? :'(днес ричо имаше преживяване:чистя аз и съм оставила прахосмукачката в хола,а пък аз бърша в детската,по едно време се чува "БУМ" и някаква светлина.бягам бързо и познайте:ричо прегризал кабела,станало късо и гърми,а нашия дудьо седнал на средата в хола и трепери. :rolleyes:стна ми и тъжно,и смешно.та това е :P
Публикувано: 26 February 2008 - 10:21 PM
Цитат
ехоооооооооо,защо никой не пише?? :'(днес ричо имаше преживяване:чистя аз и съм оставила прахосмукачката в хола,а пък аз бърша в детската,по едно време се чува "БУМ" и някаква светлина.бягам бързо и познайте:ричо прегризал кабела,станало късо и гърми,а нашия дудьо седнал на средата в хола и трепери. :rolleyes:стна ми и тъжно,и смешно.та това е :P