ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 04 March 2008 - 01:32 PM
мони,на вас пада ли ви козинката,че ние сме направо -ужас :(, от вчера като започна едно скубене бях принудена да вдигна всички килими и по три пътина ден обирам космите :(а, хем направихме един курс с витамини,за здрава козина................. :huh:
Публикувано: 04 March 2008 - 01:55 PM
:o :huh: Ооо знам ужас еее... :rolleyes: Преди близо 1,2 месеца и при мен беше така.Доколкото знам на 6,7 месеца и на11,12,13 месеца започват да си сменят козинката.Знам какво е.И аз по 2,3 пъти събирах космите.А приятелката на Айс(Ерика) преди 2 дена започна итя да си сменя козинката и понеже е късокосместа има още повече косми и по трудно ги чистат.Не им завиждам :rolleyes:
Публикувано: 04 March 2008 - 02:04 PM
Еми зависи мисля,че при всяко куче трае близо 1месец може 1месец и половина. ;) Раазкажи малко за Рони някоя интересна случка? :blink: :wub: Много е пораснал и има повече козинка,прилича ми на голям мъж вече ;D А на колко месеца стана или на годинка?
Публикувано: 04 March 2008 - 04:30 PM
рони вече е на годинка и два месеца и козинката порасна ,дано сега не оплешивее ;Dами то случки при него винаги има ,ето например от ваканцията ни -се разкарвах ме в гората и го бях пуснала,коета се случва рядко,защото той е неудържим и сега така се получи ,подуши едни кучета и като се втурна през глава към тях,а те бяха доста далече на една вила, как ги надуши ми е просто загадка,рони бяга много бързо и докато го настигнем той вече махаше доволно опашка покрай тях,а те какви кучета огромни мисля бяха каракачанки,аз се оплаших много,защото сме имали сблъсък с куче от тази порода,но слава богу кучешката среща мина успешно :yahoo:вие май си имате доста приятелчета :drugarche: и ние на вечерната разходка се събираме,но все забравям апарата,а има моменти които не са за изпускане ;D
Публикувано: 05 March 2008 - 06:02 PM
Ооо наистина имаме доста приятелчета. ;D Даже имамме и един огромен приятел порода-Московска Стражеваяртая порода за 10ви път я чувам,но прилича на кавказа овчарка.Много си играят с Айс и наистина има моминти,които не са за испускане ;D Поздрави :wub:

Вход

Горе
Цитиране +

С Ерика :P