ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 15 March 2008 - 06:02 PM
Аксел се е голям сладур :wub: Ние изобщо всички се бяхме изпозабравили, но вече ще трябва да сме по-активни за да раздвижим тази супер темичка :yahoo: Днес нямам нови снимки - ама то и без това как не видях някое чисто и зелено крайче за да се изфотографираме с Пуфи. Надявам се скоро да се раззелени и разцъфти та да имаме подходящ фон ;)
Публикувано: 15 March 2008 - 06:21 PM
Ама си е друго и зад красивия шпиц да се вижда нещо по-така ;) Винаги съм се възхищавала на снимките на Seska - намира най-подходящите местенца където качествата на померанчетата й изпъкват още повече. Снимките й са направо уникални - като картинки :wub: Но за какво говоря след като самата аз снимам с телефона - при липса на качествено фото , "природата "ми е виновна :- :P
Публикувано: 15 March 2008 - 07:02 PM
еОлеее Аксел е прекрасен.
Охооо monika_25 Ричи редовно ги прави тези номера.Сутрин щом стана първата му работа е да ми скочи да ми се радва и после веднага захапва каишката и започва да я разнася из целия апартамент,да ръмжи и да лае.Когато някой тръгне да излиза нищо че той току що се е прибрал от разходка /както каза neosvedomena за Пуфи/ веднага отива и стои на вратата и чака да го изведа.А даже понякога докато се обличам той хваща един чехъл и почва да го размятата и ми го носи.Явно иска да покаже че иска да излезе.Не се безпокой както виждаш и Пуфи и Ричи правят така.Надявам се този път да съм разбрала въпроса ти. ;D
Цитат
Момичета Айс но последък (2 дена вече) преди и след разходка скача и лае по входната врата(не на блока а нашата)?Случвало ли ви се е и на вас така?И според вас каква е причината? :- :(
Цитат
Ричи когато се радва че излиза на вън и докато минаваме по стълбите той ръмжи и лае но не и като се пребираме и то пред врата.Според мен Айс иска просто да влезе вътре и се радва че се прибира.Аз така мисля но не го познавам и не мога да кажа със сигурност защо прави така.Ако се сетя някоя друга причина ще ви пиша.
Охооо monika_25 Ричи редовно ги прави тези номера.Сутрин щом стана първата му работа е да ми скочи да ми се радва и после веднага захапва каишката и започва да я разнася из целия апартамент,да ръмжи и да лае.Когато някой тръгне да излиза нищо че той току що се е прибрал от разходка /както каза neosvedomena за Пуфи/ веднага отива и стои на вратата и чака да го изведа.А даже понякога докато се обличам той хваща един чехъл и почва да го размятата и ми го носи.Явно иска да покаже че иска да излезе.Не се безпокой както виждаш и Пуфи и Ричи правят така.Надявам се този път да съм разбрала въпроса ти. ;D
Публикувано: 16 March 2008 - 12:50 PM
Здравейте и ние със Айс сме вече тук след тази гоОоляма разходка в планината на вилата. :yahoo: Ще пусна и снимки :blink: Да и Айс прави така и аз се притесних малко,защото до сега не го е правил. ;) Много са хитри всичко, което искат го постигат(поне Айс така прави ;D ).Особено като седнеме на маса веднага иска та му дадеме нещо.А когато му е топло навънка (и е пуснат) той започва да търчи пред входа на блока и ми чака там. ;D Правят ли така вашите кучовци? ;D B) :P
Публикувано: 16 March 2008 - 10:32 PM
Момичета ето и малко снимки от днешната ни разходка в Борисовата градина.Познаите с кой бяхме?С римела и Линда,Дури и Алекс.Разходката беше мноога дългаа и измурителна за кучовците.Ето и малко снимки. :yahoo: :P Дури и АлексрРимела и линдалАз и Айс
Айс и Алекс :wub:
Айс и линда :wub:

Публикувано: 17 March 2008 - 08:28 AM
Браво monika_25 ,супер разходка сте се направили - с приятни стрещи и красиви снимки :->) Направо ви завиждам , че сте си потичали и поиграли със себеподобни -имам предвид Айс ;D За съжаление в Пловдив няма местенце ,където да мога да пусна Пуфи да си потича , а пък и малко ме е страх да не я изгубя ,тъй като е доста дива и понякога ,когато я викам, се прави че не ме чува. Много ми се иска да я събера с други бели шпицове ,за да си хване средата. До сега сме имали само няколко срещи с една йорка, пекинезка и голдън + нок ,които толкова грубо облаяхме ,че от далеч ме попитаха дали е женска - и си тръгнаха :'( Опитвам се да я корегирам ,ама от едното й ухо влиза -от другото излиза :-
Публикувано: 17 March 2008 - 09:46 AM
да ви кажа и ние сме доста не послушни,до нас има училище и по принцип вечер пускаме рони да си побяга :yahoo:,но миналата седмица намери една пролука и беш да го няма,синът ми го гони да четвъртак пазара,много е непослушен този кучо :- и хем се обучаваме,но никакъв резултат :(
Публикувано: 17 March 2008 - 03:46 PM
Цитат
И Айс понякога не ме слуша като го пусна,но си знае ,че като му кажа искаш ли солетка и той веднага идва опитай и ти.А някои път ако имате път към София може да се видими. :yahoo: :P