ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 20 May 2008 - 09:50 PM
Иве, не се натъжавай, (защото макар и да не те виждам съм сигурна че се натъжаваш)- радвай му се- жизнен и красив бог си имаш ти, пу-пу. Олеле Моника... като го гледам Айс, все едно виждам бащата на Лисито :P, толкова ме впечатли, наистина е направо..... :yahoo: страхотен, вие и трите с Марея имате страхотни мъжаги. :wub: да са ви живи и здрави.
Лека от мен, за тази вечер приключвам, утре пак ще се "чуем" ;)
Лека от мен, за тази вечер приключвам, утре пак ще се "чуем" ;)
Публикувано: 20 May 2008 - 10:07 PM
Момичета и аз се присъединявам към това форумче, макар все още да не съм сигурно дали Парис е мини шпиц или среден шпиц ;D Много щурее моята лудетина...макар да е такава жега :blink: Ето и малко снимки от разходката ни преди малко :blink: Не са много хубави нооо не иска да ме погледне ;D
url=http://www.picvalley.net/v.php?p=u/203/50581_724.JPG]
[/url]

Доста му е опадала козинката сега :(
Доста му е опадала козинката сега :(

http://park4pets.com/eson/es510x90.swf
Публикувано: 21 May 2008 - 06:11 AM
Зравей ramon4ety!Парис е много сладък прилича ми на Айс като по малък. ;D А за козинката и на Айс му бешее паднала но не чак толко. :o Това е нормално,но му давай и някакви витамини и козинката ще попорастне по бързо и ще стане по хубава.Поздрави. :wub:
Публикувано: 21 May 2008 - 07:12 AM
Здравейте!
Вижте какво намерих:
Домашни любимци > Кучета
Поради заминаване за чужбина, спешнo подарявам среден немски шпиц на 1 година и 9 месеца. Само на грижовни и отговорни стопани !, e-mail: linda@,rs-linda.com, тел.:0888 682748, град София (21:28 часа на 20.5.2008 г.)
Обявата е от фокус.бг
Има и снимка. Кучинка изглежда доста добре. Дано си намери грижлив стопанин.
Вижте какво намерих:
Домашни любимци > Кучета
Поради заминаване за чужбина, спешнo подарявам среден немски шпиц на 1 година и 9 месеца. Само на грижовни и отговорни стопани !, e-mail: linda@,rs-linda.com, тел.:0888 682748, град София (21:28 часа на 20.5.2008 г.)
Обявата е от фокус.бг
Има и снимка. Кучинка изглежда доста добре. Дано си намери грижлив стопанин.

Вход

Горе
Цитиране +