ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 23 May 2008 - 09:11 AM
Ама, моля ти се ;D днес какъв номер направила- отишла събудила майка за да я види как ходи самичка до банята, щото тутурутката знае, че после за награда ще има клъопачка, какво да ви кажа на месец и половина вече ни върти на малкия си пръст.... :blink: :P
Публикувано: 23 May 2008 - 09:29 AM
Цитат
Ама, моля ти се ;D днес какъв номер направила- отишла събудила майка за да я види как ходи самичка до банята, щото тутурутката знае, че после за награда ще има клъопачка, какво да ви кажа на месец и половина вече ни върти на малкия си пръст.... :blink: :P
много ние умничка ,тя :wub:
Публикувано: 23 May 2008 - 09:41 AM
Олеле горкичкия Айсчо :P, дано не са му лепнали нещо гадините, напоследък навсякъде чувам, че направо са превзели всичко тия мръсни гадини :angry:! Даже започвам да се чудя, дали да не направя на Лисито една ваксина против лаймска болест, макар, че ветеринаря каза че не е задължителна. В тази връзка да ви попитам момичета вие как си предпазвате пухитата?
Публикувано: 23 May 2008 - 10:06 AM
Аз се подготвям от сега, макар, че имаме още около месец и нещо докато дойде време да я извеждам навън. Доста мнения прочетох, но предпочитам да питам вас, защото вие все пак сте пробвали, за разлика от другите, които само ей така са чували нещо. Марея, благодаря ти за отговора, аз обмислям варианта за обезпаразитяваща каишка заедно с фронтлайн спрей, дали според теб ще ги спре?
Публикувано: 23 May 2008 - 10:17 AM
ами с кайшка и фронтлайн би трябвало да се отблъсне атаката на гадините ;Dрони ,не търпи нишо на врата и аз затова не му взимам кайшка,въпреки ,че вет. я препоръча ;)сега има някакво ново немско за обезпаразитяване(не знам как се казва),но било доста ефикасно за външно и едновременно и вътрешно обезпаразитяване,та като ни свърши фронтлайна съм решила да взема от него :yahoo: