ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 15 June 2008 - 06:43 PM
;D, Мони, Айсчо е изплезил здраво език, надивял се е сладура. Снимките са станали страхотни.Ние бяхме на язовир Цонево, много беше смешна и скачаше като зайче в тревата, много и хареса и се набяга най- после нашироко. Пускам малко от най- смешните снимчици ;D :yahoo:
Публикувано: 15 June 2008 - 07:29 PM
Олеееее тази Лиса е страхотна :o :wub: :o
като порасни ще стане още по-хубава :wub: :wub: :wub: много е красива :->)
като порасни ще стане още по-хубава :wub: :wub: :wub: много е красива :->)
Публикувано: 15 June 2008 - 08:19 PM
Благодаря Марея, :wub: тая снимка още докато я правех си викам ще я кръстя "Лиса- пазителката на барбекюто", тя естествено не спря да обикаля около него, барем нещо падне, а за снимката беше под команда "седни" ;D :yahoo:. Нацопа лапичките в язовира и джвака цял ден из тревата. :rolleyes:. А с вашия пикник какво стана? Пусни някоя снимка, де ;) ! Аз Ронката мн го харесвам, много е фотогеничен, или седи повече на едно място или твоя апарат е по- бърз ;D. Трябва да ми разкриеш тайната, че аз търча след нея минути наред, че да застане неподвижна! Диванета.... :P
Поздрави на всички! :wub:
Поздрави на всички! :wub:
Публикувано: 15 June 2008 - 08:43 PM
ех,този айсчо ще го правим футболист няма две мнения по въпроса :yahoo:
ние нямаме нови снимки,защото нямаше и пикник,времето при нас беше доста неподходящо :'(да се насяваме следващия уикенд е по слънчево ;)а,колкото до позирането на рони за снимките е горе долу послушен и изпълнява каквото му кажа-седни,легни,но той е по улегнал ;D,лиска е още бебенце и тя ще свикне :P
въпреки ,че повечето му снимки са случайно направени,хареса ми дадена поза в която е застанал ,грабвам апарата и снимам и после като ги селектирам,остават малко хубави снимки :( ;Dшпичешка му работа ;D ;D ;D
ние нямаме нови снимки,защото нямаше и пикник,времето при нас беше доста неподходящо :'(да се насяваме следващия уикенд е по слънчево ;)а,колкото до позирането на рони за снимките е горе долу послушен и изпълнява каквото му кажа-седни,легни,но той е по улегнал ;D,лиска е още бебенце и тя ще свикне :P
въпреки ,че повечето му снимки са случайно направени,хареса ми дадена поза в която е застанал ,грабвам апарата и снимам и после като ги селектирам,остават малко хубави снимки :( ;Dшпичешка му работа ;D ;D ;D
Публикувано: 16 June 2008 - 09:09 AM
;D, да , така е Марея. Лиси прави все по- интересни и смешни пози, всеки ден ме изненадва с някой циркаджииски номер, докато се накундя обаче да отида за апарата, тя тръгва след мен ;D :rolleyes:. Дано с Рони да улучите приятен слънчев уикенд, аз чух че към вашия край валяло страшен дъжд, нас също ни хвана, но ние така и така щяхме да дигаме катуна ;D. Мони, може да се повтарям де, ама Айсчо наистина е голям сладур, той със сигурност ще следи футболното първенство :yahoo:. Поздрави на всички :wub:
Публикувано: 16 June 2008 - 05:37 PM
Поздравления за снимчиците на Рони и Лиси! :->)
Подготвила съм ви едно мини албумче :blink:
.... За Вас! .... :wub:
-----> ;D
<----- ;D А сега вижте и новите ни "придобивки", които си купихме днес. ;D Това е кокалче за свеж дъх : 
А ето и таралежчето ни, което след половин час игра... вече е без глава ;D :
Еее.. това беше от нас ....очаквам вашите коментарчета.Чао!
:wub: :wub: :wub:
Подготвила съм ви едно мини албумче :blink:
.... За Вас! .... :wub:
-----> ;D
А ето и таралежчето ни, което след половин час игра... вече е без глава ;D :
Еее.. това беше от нас ....очаквам вашите коментарчета.Чао!

http://park4pets.com/eson/es510x90.swf
Публикувано: 16 June 2008 - 07:52 PM
:->) Специални благодарности от моделът и "фотографката" ;)
А от вас снимчици няма ли, а? Аз тука цели албуми правя, а вие.....аааа ще се караме! ;D ;D ;D
Приятна вечер от нас, макар и за Парис вече да е нощ ;D :wub:
А от вас снимчици няма ли, а? Аз тука цели албуми правя, а вие.....аааа ще се караме! ;D ;D ;D
Приятна вечер от нас, макар и за Парис вече да е нощ ;D :wub:

Публикувано: 16 June 2008 - 07:55 PM
A, Maрея рибеното масло подейства супер, надявам се да се дължи на него де ;) Преди около 10дни направихме първите 15дена, сега си почиваме.Мерси много за съвета!Много бързо мина този период, а и за мое голямо учудване от няколко дни, гривата му ясно започва да се заформя :yahoo: :wub: