ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 30 June 2008 - 08:17 PM
Тогава ви обещавам цял албум от мноооооого снимчици.А, ами Айсчо и монито се губят нещо... :(
Айде и от тях чакаме снимчици.Чао и цунки на сладките пухени муцинки! ;D :wub:

http://park4pets.com/eson/es510x90.swf
Публикувано: 01 July 2008 - 09:44 AM
Публикувано: 01 July 2008 - 09:59 AM
първото ни куче беше коли,е нямаше такова животно,много беше умна без много,много тренировки винаги разбираше какво и се говори :Pнея никога не съм е разкарвала на повод,много ме слушаше ;D
Публикувано: 01 July 2008 - 11:11 AM
Айде чао мили момичета! :blink: :wub:

Публикувано: 02 July 2008 - 08:16 AM
Цитат
Публикувано: 02 July 2008 - 08:28 AM
Публикувано: 02 July 2008 - 09:54 AM
Публикувано: 03 July 2008 - 09:36 AM
Публикувано: 03 July 2008 - 10:46 AM
действително има разлика като гледам по снимката,ние се мажем с един ,но не мога да кажа че има такъв ефект,може би защото на рони постоянно му сълзят,незнам при лиси дали е така ;)дайми информация и ще го потърся може и да е по ефектно,ако не успя да намеря ще те помоля да ми купиш ,става ли ;D
Публикувано: 03 July 2008 - 12:08 PM
Цитат
Много е хубав този Топи, напомня ми на моето лисиче когато беше хептен бебешор. Вашата приятелка е добре дошла в нашия форум. Ще ни бъде приятно да увеличим бандата!
Цитат
действително има разлика като гледам по снимката,ние се мажем с един ,но не мога да кажа че има такъв ефект,може би защото на рони постоянно му сълзят,незнам при лиси дали е така ;)дайми информация и ще го потърся може и да е по ефектно,ако не успя да намеря ще те помоля да ми купиш ,става ли ;D
На доста хитротий се научи тя, но не винаги минават ;D Иначе обикновенно сутрин като стане я заварвам с гурелчета, но сълзят само като види зора- при вета като ходим винаги сълзят. Точно както при хората, аз затова винаги казвам, че когато скимти Лиса плаче. Препарата е на Trixie и се казва Augenpflege, немски е но в нета неможах да намеря нищо за него като дистрибуция и информация в е- търговията. Аз обикновенно почиствам сутрин и вечер и ми е останало доста малко, цената е 10 лв., но може би го има и по- изгодно, защото аз го купих от скъп магазин. Аз сега като обиколя малко за второто шишенце ще ти кажа окончателна цена и ще ми кажеш дали да ти взема. Естествено, че ако имаш нужда ти или който и да е мога да помагам и с други неща ако не можете да намерите аз ще ги потърся тук. Пък и всички- за препарата, ако искате ще купувам и ще пращам- аз съм насреща, само кажете!
Цитат
Колко е сладък Парисчо пак, голяма е шашма с тоя език изплезения, направо като го гледам и се усмихвам има някаква изключително заразителна усмивка, характерна за щпицовете. Мн е готин!
Поздрави на всички :wub:
Публикувано: 03 July 2008 - 08:45 PM
Момичета притеснявам се :'( Значи Парис от малък още през 1..2 седмици повръща но в началото беше от преяждане, преди седмица го бях нахранила и след около 3 часа повърна, мислех, че е прял ..ама не :blink: Днеска си стоим..стоим и изведнъж повърна :( Незнам може би му има нещо, утре сутринта и без това ще го водя да му режат ноктите, и ще кажа да го прегледат :'( Я кажете и на вашите пухчовци ставало ли е така? :(