ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 09 July 2008 - 12:37 PM
А като заговорихме за кучешки родженни дни, на вашият кучо кога му е рд-то :blink: На парис е на 23януари :P
Като стане на 1годинка и аз мисля да му направя някаква "торта"или нещо подобно от бисквитки..кучешки шоколад и т.н да почуства,че има празник :yahoo: ;) :wub:
Чао! :wub:

http://park4pets.com/eson/es510x90.swf
Публикувано: 09 July 2008 - 02:14 PM
А сега сега малък поздрав от Пуфи за всички вас с няколко снимки как се копае дупка на плажа, едно носле в пясък и още нещо....
Целувки :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 09 July 2008 - 03:32 PM
Рамонче, Лисито е родена точно на 28 март но понеже тя е голяма шашма и се отзовава винаги когато някой влезе в кухнята за нея всеки ден има по няколко празника! ;D
П.П- макар, че никой нищо не и дава от масата и вече с гордост казвам, че ям ли забравям че имам куче- ляга в краката ми и "Гък" не казва! Ееееех, тъй да беше и с пустите....пишута ;D
Поздрави!
Публикувано: 09 July 2008 - 05:29 PM
На морето наистина прекарахме страхотно и никога не съм вярвала ,че ще ми е по-лесно с кучето отколкото с детето. :yahoo:
Но лятото е в разгара си и предполагам , че ще има и други които да споделят преживявания на море или планина :P
Публикувано: 09 July 2008 - 07:28 PM
Благодаря ви момичета. Много сте мили :wub: Другият четвъртък сме на контролен преглед и искренно се надявам лечението да има резултат.
[quote]когато имаш резултат от вет.лекар,пиши за да знаем как се развива,сладурката[/quote]
Публикувано: 09 July 2008 - 08:50 PM
neosvedomena, Права си, тепърва лятото започва!Аз скоро ще ходя във Варна и с дидка ще се видим... :yahoo: ще бъде супер снимкиии..цели албуми ще ви предоставя :yahoo: ;D Даже съм си уговорила среща с ivetа_2 i seska нека да поиграят пухчовците :blink: :yahoo:ю
Чао, мили момичета! :wub:

Публикувано: 09 July 2008 - 09:37 PM
А за другия ми проблем (аз продължавам въпреки всичко да ви държа в течение ;D) - това малко топчесто кученце е способно да стиска часове наред, повече от мен и хората които познавам! В точно 18.50ч. въпреки, че е опасно и не е препоръчително преди разходка и дадох да яде, след като близо час преди това не беше пила вода, здраво се нацоца и я изведох веднага навън. (Дадох и храна, защото тя е антифенка на разходките и винаги седи като пън и не помръдва.) Още и още баща ми я чака........отчетохме, че вече е изпила около половин литър вода.....Започвам наистина да се притеснявам.........
Чудя се, ако сменя банята с площадката на етажа дали ще свикне по- бързо, че трябва да си върши работите навън.....Искам също да отбележа, че заринах квартала и отворих работа на всички кучета с моите напоени боклуци с Лисино пишу! Няма ефект- гарантирам! Незнам, вече стана почти седмица а нищо....оф, ужас! Подлудих ви, спирам!
Лека вечер и много цунки на всички четириноги вкъщи (изключвам пияни гаджета) :wub:
Публикувано: 10 July 2008 - 09:24 AM
Публикувано: 10 July 2008 - 09:33 AM
дидка,голям смях с това пишу ;Dама не се тревожи ще свикне,тя явно по трудно се адаптира към новите неща,повечко търпение и ще стане,няма куче което не се научило да си върши нуждата на вън :kuchence:дет се вика спокойствие и силна храна ;D
Публикувано: 10 July 2008 - 02:54 PM
Цитат
дидка,голям смях с това пишу ;Dама не се тревожи ще свикне,тя явно по трудно се адаптира към новите неща,повечко търпение и ще стане,няма куче което не се научило да си върши нуждата на вън :kuchence:дет се вика спокойствие и силна храна ;D
И аз мисля като Анито, сигурна съм, че ще свикне.Парис в началото и той беше несигурен но на пясък...всичко си върши.Пробвай и така. :blink:Или пък го заведи на място с много кучета където ще може да види какво правят батковците или каките и ще види, че това"нещо"трябва да се прави навън ;D ;)
Да ви се похваля...докато играхме с Парис случайно започна да посяга с лапата и аз естественно започнах да се опитвам да го накарам да го повтори..и стана! :o :yahoo: :wub:Почти се научи да дава лапа,слагам лакомство в ръката ми, казвам му седни и от седнало положение му казвам дай лапа като си подавам ръката(с лакомство в нея)и той си дава лапата :yahoo:Много се радвам защото стана неочаквано.По-късно ако мога ще го заснема.За сега Чао от мен!

Публикувано: 10 July 2008 - 10:13 PM
П.П- Мони, пусни да видим на какъв нов футболен трик се е научил сладкия калпазан докато дивее на широко.
Поздрави на всички :wub:
Публикувано: 11 July 2008 - 03:41 PM
Публикувано: 11 July 2008 - 08:46 PM
Цитат
Олеее благодаря ти Дидка, много си мила :wub: :yahoo: :blink: :wub: И на Анито също.Айде Ани и на твоето детенце стискаме палци :->)
Ами да няма друг начин, сега ще го кача във VBOX и ще ви пратя адреса :blink: Още веднъж благодаря за хвалбите ;) :wub:

Вход

Горе
Цитиране +