ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 23 July 2008 - 03:58 PM
Оооооо, колко са сладкиииии..... :P :wub: Мони, Айсчо е такъв сладурчо. Да му се ненагледа човек, направо е прекрасен. А за Ронката ще чакам снимки след време, пък и дано и аз да съм там ;D Аз все обещавам, но наистина ще се опитам да направя снимки на Лисундера (брех, как сложно звучи от моята уста...) ;D Лека вечер на всички и гушки на пухчовците. :wub:
Публикувано: 26 July 2008 - 09:22 PM
Eeeee свърши моретооо ;D Нооо ето ме пак тук нося ви като подарък мноооооого снимки да им се радвате :yahoo:Да ви кажа очаквах повече дейтсвие от страна на Парис в морето..ама не плашиха го вълните иначе го"изпробвах" плува ;D ;D ;D Ето подаръчетата: :blink: :yahoo: :blink:Категория: Плажни снимки
Категория: Смешни снимки
Категория: Сладурски снимки
Категория: Любими снимки :yahoo:
<---- :wub:
Ееех и като за край ви поздравявам с тази снимка:

Чао!!! :blink: И очаквам да ми кажете харесват ли ви подаръците ;D ;)
Ееех и като за край ви поздравявам с тази снимка:
Чао!!! :blink: И очаквам да ми кажете харесват ли ви подаръците ;D ;)

http://park4pets.com/eson/es510x90.swf
Публикувано: 26 July 2008 - 09:30 PM
Иеееее, супер, супер, супер! И аз бях там......нъцки пък! Много се радвам Рамонче че снимките са станали сполучливи! Иначе другите са страхотни, от тях лъха на лято, море и безгрижие- личи си, че сте си изкарали чудесна почивка. Радвам се че успях и да се видя с теб, за което мога да кажа само хубави неща. страхотни са!
Публикувано: 28 July 2008 - 10:29 AM
Здравейте момичета! :wub: Как са пухените ви токи?Рамонче като гледам добре сте си искарали на моренцето снимките много ми харесват.Големи сладури сте всичкиии... :wub: :wub: :wub: :wub: love~animals и на мен не ми е познат този шпиц.(въпреки,че може да е брат на Ричи(на huski))Но нямам представа... :-:- :(
Публикувано: 30 July 2008 - 10:18 AM
Здравейте мили момичета с прекрасни пухчовци. :wub:
Как сте , как вървят почивките ви и има ли интересни ситуацийки за споделяне :yahoo:
Най-новото при мен е , че имам нов подпис ,който го направи дъщеричката ми :->) .Много ще се радвам ,ако го харесате.
Целувки от нас и до скоро
Как сте , как вървят почивките ви и има ли интересни ситуацийки за споделяне :yahoo:
Най-новото при мен е , че имам нов подпис ,който го направи дъщеричката ми :->) .Много ще се радвам ,ако го харесате.
Целувки от нас и до скоро
Публикувано: 30 July 2008 - 08:52 PM
Neosvedomena, клипчето е невероятно а когато е направено от най- любимия ти човек- детето ти за най- любимото ти същество- кучето ти то вече придобива и една изключително миловидна и сантиментална стойност. Браво! Много е хабаво клипчето и съответно сладураната на него и зад него! Радвай ни по- често с присъствието си и това на Пуфито. :wub:
Публикувано: 30 July 2008 - 09:50 PM
;D Доста ви затрудних. :P
Ааа забравих да поздравя новите собственици на немски шпицове.Сигурна съм че не са сгрешили че са си взели немски среден шпиц.Много са красиви всички.Четох назад в темата.Горе долу влязох в час с изпуснатото но ще наваксам.Хайде за всички сега снимчици на Ричи и френската булдочка Съни. :wub:
Ааа забравих да поздравя новите собственици на немски шпицове.Сигурна съм че не са сгрешили че са си взели немски среден шпиц.Много са красиви всички.Четох назад в темата.Горе долу влязох в час с изпуснатото но ще наваксам.Хайде за всички сега снимчици на Ричи и френската булдочка Съни. :wub:
Публикувано: 30 July 2008 - 11:06 PM
Цитат
monika_25 не само е прилича на Ричи ами е той. :P ;D Аз съм huski (Дидка).Просто си направих нова регистрация.Ето още снимки на Ричко че му забравихте муцунката. ;D ;) :P
Публикувано: 31 July 2008 - 07:38 AM
ramon4ety когато пишех във форума теб още май те нямаше затова няма как да ни познаваш. ;) Сигурна съм че има и други които не ни познават. :blink: Ще се представим.Ричи е на 1 година и 11 месеца-август става рожденик за втори път. :yahoo: Ще кача малко снимки като малък по-пораснал и сега. :P Ако искаш да разбереш още за него питай. ;)
1-ва и 2-ра снимка-Ричи и братчето му Чарли в кашончето в колата тъкмо когато ги взехме.
3-та снимка-вече поотраснал но все още голям пакосник който дъвче обувки и чорапи ;D
4-та снимка-отново малки на около 5-6 месеца :blink:
1-ва и 2-ра снимка-Ричи и братчето му Чарли в кашончето в колата тъкмо когато ги взехме.
3-та снимка-вече поотраснал но все още голям пакосник който дъвче обувки и чорапи ;D
4-та снимка-отново малки на около 5-6 месеца :blink:

Вход

Горе
Цитиране +