Публикувано: 23 August 2008 - 12:52 PM
Здравейте сладурани и сладурковци :wub:
Отпуската приключи и аз съм отново на линия. Много съм щастлива от новите попълнения и изключително им се радвам. Приветствам ви с Добре дошли!!!
Снощи четох какво сте писали, доста е, но пък за сметка на това забелязвам колко се разхубавявате, а някои са завидно пораснали. Изключителни сте.
Арес се е проснал милия и му е тъжно, защото вече няма тази свобода, която имаше до вчера. Налудува се на воля, а и беше обгърнат с невероятно внимание и глезене от страна на нашите близки, че сега най- вероятно се чувства като в затвор. Но това е положението - Всяко хубаво нещо си има край. Беше обграден и от вниманието на доста женски кучета, едната от които разгонена. Опитва се милия, ама нищо не стана, тъй като е много дребничка. Лежеше при нея, подмазваше се, но не би... ;D ;D ;D. Та от там си хванахме и някоя друга бълха, но да е жив и здрав Фронтлайна иначе незнам какво щях да правя. За мой ужас един ден се появи целия омазан с машинно масло, та от бял шпиц се заимах с чисто черен. Най- неприятното в случая е, че за две седмици е къпан 3 пъти, веднъж дори с веро, защото това масло не се измива с нищо друго.
Важното е, че и той разбра какво е отпуск :blink:
Иначе при нас всичко си е както преди, нямаме особени прижевявание, и даже си казвам "И по- добре", защото както знаете той такива ми ги спретва, че косата ми настръхва.
Това е от нас за сега
Прегръшам ви и ви целувам
Ива и Арес

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!